Blogerka radí: 3x áno pre hravé inšpirácie od Romilikes

Už ste si asi všimli, že ortuť teplomera klesá šialeným tempom a teda nastal čas, kedy sa každý začne obalovať do mnohých vrstiev a šedivých farieb. Ako ale zostať aj počas mrazivých dní nápaditý, so zmyslom pre humor a štipkou invenčnosti? Prinášam Vám 3 tipy ako si spestriť toto obdobie s použitím tradičných kúskov v netradičných kombináciách. Všetky z nich rada používam a nosím, i keď je pravda, že pre niekoho môžete vyzerať ako mimoň. Koniec koncov nové trendy do módy prídu aj k nám iba tak, že ich odvážnejší jedinci začnú používať. Tak sa nechajte smelo inšpirovať a móde zdar.

Motorkárske čižmy a čipka

 
(Photos:romilikes.com)
Motorkárske čižmy alebo ako ich ja rada nazývam bagandže sú z kategórie „bad girls“, nakoľko dodajú outfitu jemne rebelský nádych, a to najmä ak ich ladíte k jemným a romantickým šatám. Sú na nízkej podrážke a sú tak vhodné aj na mrazivé dni, kedy sa všetko okolo kĺže na rannej poľadovici. Výborným priateľom a kontrastným prvkom k nim je čipka. Poviete si, že v zime predsa nebudem nosiť čipkované šaty, pretože je skrátka zima? Aj pre Vás mám riešenie, priznám sa, že je taktiež z kategórie odvážnych. Je ním použitie nohavíc či jeansov pod šaty a týmto plynule prechádzame k ďalšej inšpirácii, čiže kombu jeansov a šiat .
 

Jeansy pod šaty

 
(Photos:romilikes.com)
U nás sme tomuto trendu možno ešte neprišli tak úplne na chuť, ale keď ho raz vyskúšate, začne Vás baviť. Nebude Vám zima, budete pôsobiť ležérne a svoje obľúbené šatičky nebudete musieť odložiť do krabice so sezónnym oblečením. V prípade, že nechcete priveľmi pútať pozornosť, tak voľte šaty aj jeansy tón v tóne. Ak ste však odvážne, tak smelo aj do vzorovaných šiat a kontrastných jeansov. Fantázii sa medze nekladú, platí iba jedna zásada a to, že sa v danom modeli musíte cítiť príjemne a potom bude celkový look oku lahodiaci aj pre vaše okolie.

Tenisky

 
(Photos:romilikes.com)
Sú jednoznačne športovým a trendovým“ must have“ kúskom. Je iba málo žien, ktoré by nemali aspoň jedno prevedenie, i keď by išlo o tenisky na behanie. V tomto prípade platí, že fantázii sa medze nekladú a ak ste odvážne, tak ich veselo kombinujte aj k elegantnejším outfitom a budete prekvapené finálnym výsledkom. Svetové metropoly sú zaplnené ženami, ktoré sa neboja kombinovať tenisky k elegantným puzdrovým sukniam, plisovaným sukniam či šatám. Nebojte sa byť priekopníčkami vo svojom okolí a skúste už zajtra vybehnúť v menej tradičnej kombinácii. Odkaz ich nositeliek je jasný – beriete veci s nadhľadom.
Zrejme sa zhodneme, že každá z nás má v sebe malý kúsok z Carrie Bradshaw , pokiaľ sa nebudete báť experimentovať, tak budete vždy za hviezdu. Nakupovaniu zdar, veď Vianoce sa blížia a ešte jeden pár topánok, či nové šaty nemôžu nikomu ublížiť.
 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Romilikes

Volám sa Romi a moja láska k fotografii, jedlu a móde sa naplno prejavuje v mojom blogerskom ja, ktoré ostro kontrastuje s mojou prácou. Milujem oversized a vrstvenie. Už zopár rokov som posadnutá sukňami a to v každom ročnom období. Romilikes - www.romilikes.com

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy