Týchto 5 módnych značiek, za dostupné ceny, si nesmieš nechať ujsť

Už dlhšie túžite po módnej zmene a neviete odkiaľ by ste mali začať? Čo tak rozšíriť módne obzory vo svete značiek? Áno, renomé tých najpredávanejších má  na Slovensku silné zázemie, ale to neznamená, že si od nich nemôžete dať mini pauzu. Dnes vám predstavíme 5 mladistvých a cenovo dostupných značiek, o ktorých existencii ste tušili len matne. Všetky spája jedno – kvalita idúca ruka v ruke s najhorúcejšími módnymi trendmi.

1. MEDICINE – everyday therapy




Táto poľská značka svojím heslom výstižne reaguje na nákupné impulzy žien po celom svete. Medicine je ozajstnou terapiou pre dámy, ktoré hľadajú jednoduchosť a hravosť mladých dizajnérov pretavenú do kúskov oblečenia. Tím, ktorý stojí za značkou si dáva záležať na mladistvom dizajne.

Pravidelne vysiela svojich návrhárov do iných krajín, aby sa inšpirovali iným módnym ovzduším. Tí následne vytvárajú originálne kolekcie, ktoré sú zakaždým odrazom ich individuálneho štýlu.




 

2.CARINII 




Tam, kde sa stretnú talianski dizajnéri a dobrý nápad vzniká značka, ktorá oplýva jedinečnosťou a bleskovým reagovaním na módne trendy. Značka Carinii je takisto poľského pôvodu a prináša do sveta módy nadčasové modely topánok vyznačujúcich sa farebnosťou a sústredenosťou na detail. Jej tvorcovia sa primárne zameriavajú na dámsku a mládežnícku obuv.

Značka „ide s dobou“ aj v oblasti výrobných technológií, kde si kladie dôraz na pohodlnosť, výrobu z prírodných materiálov a spokojnosť svojich zákazníkov. Ak túžite po doplnku vo forme topánok, tak ste na správnom mieste.



 

3. NALÍ




Taliani to v oblasti módy proste vychytali. Dôkazom toho je aj talianska značka Nalí, ktorá ponúka zákazníkom bohatý výber kabeliek, doplnkov a bižutérie za rozumné ceny. V jej portfóliu nájdete jednoduché, ale aj farbami a vzormi pobozkané kúsky. Nalí je na trhu od roku 2006, ale jej základy stoja na štyridsaťročnej talianskej tradícií. Svieža, mladistvá a stále vyvíjajúca sa company!



 

4. SIMPLE CP




Ako vyjadriť hlavnú ideu značky? No jednoducho jej názvom. Simple Creative Products uzrela svetlo módneho sveta pred dvadsiatimi štyrmi rokmi v Poľsku. Simple CP je skvelou voľbou ako nosiť extravaganciu ukrytú v jednoduchosti. Dámy, ktoré musia tráviť letné mesiace zatvorené v kancelárskych priestoroch majú jedinečnú príležitosť obohatiť svoju pracovnú časť šatníka práve týmto originálnym skvostom.




 

5. OJJU




Na záver si predstavíme slovenský reprezent so zahraničnou spoluprácou. Ojju je značka topánok, kabeliek a doplnkov navrhovaných v Prahe a vyrábaných na Slovensku a v Španielsku. Ochranné krídla nad Ojju drží slovenský Zoot.  Značka je juniorom vo svete módy – vznikla v roku 2014 a minulý rok rozšírila svoj sortiment o mužskú kolekciu topánok.

Cieľom a dalo by sa napísať aj posolstvom značky je posunúť ľuďom nielen kvalitu, ale takisto sprostredkovať  poctivú prácu vo férových pracovných podmienkach. V Španielsku má značka Ojju dielňu, ktorá je výnimočná vďaka vlastnej garbiarni, kde sa mení poctivá práca rúk na vysnívané produkty.




 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy