5 slovenských instaúčtov, ktoré sa oplatí sledovať!

Jedna z najsťahovanejších aplikácií, jedna z najviac vizuálnych aplikácií a jedna z tých aplikácií, kde sa zarábajú tisíce. Hovoríme o  INSTAGRAMe, ktorý stále naberá na popularite. Ktoré účty sledujem a prečo sú pre mňa zaujímavé?
 

Čo vlastne hľadám na instagrame?


V prvom rade, hľadám inšpiráciu, ktorá ma zaujme na prvý pohľad. To znamená, že vizuál insta účtu je pre mňa dôležitý. Každého upúta niečo iné, niekto vyhľadáva profily, ktoré sú v jednom tóne a iný zas pozerá na príspevky samostatne. Ja hľadám zmes oboch. Aké slovenské účty som vybrala za vás z tej miliardy „instagram profiles“?
 
 

Štýl života - RED POPPY

 
Blogerka, šéfredaktorka časopisu ZOOT (pokiaľ ho nezrušili) a milovníčka slow života Zuz Gašparovičová, má svojský vkus a jasný podpis. Stojí aj za projektom @pokojovky kde nájdete tie najkrajšie izbové rastliny, ktoré sú dostupné pre každého. Je to stará škola, ktorá ešte používa diár, kde plánuje svoje najbližsie projekty. Jej instagram je plný súkromného života, koníčkov, priateľov, jedla, dizajnu, módy a prirodzenosti. Jednoducho pohodový a nefalšovaný profil, pri ktorom si oddýchnete.
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ZUZ (@redpoppyzuz),

Fotka - SANKOHRASKO


Fotografka Alex Hrašková, ktorá je mimochodom moja spolužiačka z výšky, žije momentálne v Prahe a venuje sa foteniu. Jej profil je plný aktuálnych editoriálov, backstagov a streetstyle fotiek z posledných módnych týždňov. Jej instagram je aj plný kávy, pekných pražských lokácií a jej kocúra murka. Vďaka jej profilu viete, že Alex nepohrdne posedením v príjemnej kaviarni, koláčikom a kamošmi, s ktorými chodí po zaujímavých miestach. Už ste niekedy boli vo Warsave? Nie? Sledujte aj jej stories, kde  nakuknete do fajnových eur‫ópskych miest, ktoré spoznáte inak než z turistického pohľadu.
 

Móda - STYLE OF BECCA


Minulý rok vyhrala Becca tretie miesto v súťaži Bloger roka a som rada, že ho vyhrala práve ona. Mladá Košičanka, ktorá je čerstvo vydatá, miluje okrem módy kozmetiku, doplnky a  vegan burger s matcha pudingom. Preferuje vegan jedlo a jej stories (napr. kde sa sťažuje na predavačku, ktoré nevedela pochopiť, že Becca sa chce odfotiť v obchode na instagram) sú veľmi vtipné a niekedy aj poučné. Ak chcete vedieť ako nosiť červený klobúk, ako si urobiť zapletané copy sledujte jej profil!
 

Jedlo - LAPETIT


Jedlo a Instagram = veľa lásky! Kde inde vyzerá fotka jedla tak dobre ako práve tu. Tento profil (aj keď nie je vegánsky) som vybrala z jednoduchého dôvodu. Jej fotky sú chutné, recepty vhodné pre všetkých a všetko je pekne v jednom tóne.  Táto foodblogerka si zaslúži viac ako len 5000 followers, takže vám odporúčam kliknúť na ňu a hneď si aj niečo chutné navariť.
 

Materstvo – BAŠA ŠTEVULOVA


Ešte keď som len potajomky sledovala jej profil, mi bola Baška veľmi sympatická. Neskôr, keď som ju spoznala sa môj odhad len potvrdil. Snowboardistka a mamička, ktorá je taká usmievajúca reklama na materstvo. S jej synom tvoria perfektný tím, spolu cestujú a prežívajú radosti každého dňa. Pre mňa pohodový lifestyle profil, ktorý sa točí okolo rodiny, láske k športu a pozitívnej vibrácie.
 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

DonnaIveh

Blogerka a stylistka v jednom, ktorá sa hrá s módou so srdcom a podľa jej vlastných trendov. Farby, textúry, materiály a strihy sú na móde najkrajšie tak prečo s nimi nepracovať!

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy