6x trendy čižmy, ktoré kraľujú jeseni 2017

Sychravé rána pretkávané rytmickými krokmi v zajatí farebného lístia sú tu znova. Ako správne fashion maniačky nemôžeme nechať ani toto ročné obdobie chladným. Všetka pozornosť je sústredená na správny výber prechodnej bundy a na milované vrstvenie. A čo tak skvosty, ktoré zvládajú naše prekážkové behy ulicami? Dnes si vezmeme na paškál šesť typov topánok, s ktorými bude váš outfit opäť niekde inde. Jesenná dvetisícsedemnástka je plná florálnej potlače a trendy červenej nielen na šatách!
 

1. kráľovský zamat

 

Vznešené zamatové retro sa transformuje do jesenných kolekcií. Tento materiál je síce náročný na údržbu, no jeho prítomnosť v botníku oceníte všetkými desiatimi. Najmä keď budete potrebovať pomoc pri čarovaní s basic kúskami vášho outfitu. Zaobstarajte si túto fashion „poistku“ a budete ready na všetky neplánované firemné akcie a oslavy. Pre tie odvážnejšie je prichystaný zamat v kombinácii so strojovou výšivkou.

 

2. combat boots

 

Masív, ktorý pristane aj ženám. Aj tento typ topánok platformou a mohutnejšou stavbou bude brázdiť jesenné ulice. V letnej podobe sme mohli sledovať ich obľúbenosť na festivaloch, kde sa tešili veľkému úspechu vďaka svojej pohodlnosti, nenáročnosti údržby a schopnosti ochrániť chodidlo pred úrazom. Nebojte sa opustiť hranice „romantična“ a pokojne ich vezmite k vašej obľúbenej sukni. V metalickej alebo v lesklej čiernej sa budú na nohách vynímať jedna radosť.

 

3. v hlavnej úlohe podpätok

 

Milujete pohľad na dokonalú ženskú chôdzu v podpätkoch, ale uprednostníte radšej nízku pohodlnosť? Teraz môžete aj vy utekať ulicami bezstarostne a dokonca na „vysokej nohe“. Block heels sme vám predstavili už na začiatku tohto roka ako pohodlnú alternatívu lodičiek. V jeseni budú masívne podpätky žať svoj úspech opäť. Tento topánkový skvost si zamilovali viaceré zahraničné celebrity a užívajú si ich prítomnosť naplno.

 

4. farebný víťaz

 

Reč je, ako inak, o trendy červenej, ktorá zaplavila obchody i ženské šatníky. Farba znovuzrodenia, dynamiky a demonštrovania toho, že ste dnes odhodlaní urobiť čokoľvek. Červené členkové čižmy sú skvelou alternatívou k jednofarebnému looku, ale takisto aj k farebnému blázneniu. Všetky oči na nás!

 

5. florálna potlač

 

Malé umelecké diela v podobe kvetinovej potlače sú naozaj feminine revolúciou. Mať pri sebe kúsok leta a štebotajúcej jari počas sychravého rána je na nezaplatenie. Mladistvé a nadčasové zároveň.

 

6. knee high boots

 

Vysoké čižmy z minulej sezóny sa budú túto jeseň ťahať ešte vyššie. Je to presne ten typ čižiem, v ktorom vyniknú vaše nohy a ku ktorému si smelo môžete obliecť košeľové šaty. Stvorené pre to, aby vyčarovali skvelý deň za akéhokoľvek počasia. 

 
(Zdroj foto: pinterest.com)

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy