5 trendov, ktoré vďaka Rihanne nabrali druhý dych

Pamätáte si časy, kedy bolo zo všetkých rádiových staníc počuť „you can stand under my umbrella“ a väčšina z nás si pohmkávala len niečo ako ela, ela, ééé? V roku 2007 zabezpečil singel Umbrella barbadoskej kráske úspech v hudobných hitparádach po celom svete. Celým menom Robyn Rihanna Fenty rozvírila vody nielen v hudobnom svete. Svojím osobitým štýlom otvorila dvere novej dimenzii obliekania a poriadne „zavarila“ módnemu priemyslu.

Počas uplynulých rokov si spolu so svojím tímom vybudovala vlastnú značku, ktorá jej zabezpečuje nemalé príjmy. Nedávne Anti World Tour je dôkazom, že Rihanna si nepotrebuje ospravedlňovať svoje módne úlety a priemer je pre ňu neznámym pojmom. Dnes vám predstavíme módne trendy, ktoré speváčka oživila, a ktoré zbožňujú ľudia po celom svete.

Inšpirácia, ktorá nepotrebuje reklamu

 
(Zdroj: pinterest.com)

Je to rebel! A poriadny. Demonštruje to odievaním, obúvaním, textami piesní. No je to aj žena s veľkým srdcom, ktorá nepotrebuje reklamné spoty na to, aby propagovali kult jej osobnosti.  Rihanna sa totiž tento rok stala laureátkou ocenenia Harvardskej univerzity za humanitárnu pomoc a spoluúčasť na charitatívnych akciách. Rovnako je to s kúskami, ktoré prináša do módneho sveta. Nepotrebujú veľké trailery. Rihanna predáva bez toho, aby do kampaní investovala celý majetok.

Puma sportswear



 
Prvým originálnym dizajnovým počinom Rihanny pre značku Puma bola kolekcia The Trainer by Fenty. Ide o jednotlivé kusy športového odevu, ktorý sa stal integrálnou súčasťou athleisure odievania. Riri chcela ľuďom ukázať, že takýto štýl obliekania nepatrí len medzi steny fitness centier. Koniec koncov, táto žena je profesionálny ničiteľ stereotypu.
-11%
Puma - Top
Puma - Top
Vypredané
-11%
Puma - Top
Puma - Top
Vypredané
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €

Creepers


Táto edícia tenisiek vyvolala v jednotlivých krajinách sveta hotový ošiaľ. Ženy úpenlivo čakali na každučký jeden release týchto krások v eshopoch. Prvá várka creepers sa predala za necelých 35 minút.
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €

Rihanna glasses


Ďalším úletom sú tenké okuliare, po ktorých by inak hodila očkom asi len máloktorá z nás. Rihanna tentoraz nadviazala na jej predošlú spoluprácu s módnym domom Dior, vďaka ktorému si v súčasnosti vytvorila vlastnú značku okuliarov, jednoducho nazvanú Rihanna.

Off-the-shoulder a crop-tops



Speváčka prezentuje crop-topy naozaj ukážkovo. Sprevádzajú ju takmer na každej akcii. V kombinácii s masívnymi sukňami z nej robia rebelujúcu romantičku. Pre Rihannu sú typické crop-topy s dlhým rukávom. Nadčasovú  „róbu“ v pomarančovej farbe sme mohli obdivovať na tohtoročnom udeľovaní hudobných cien Grammy.

Puma pool slides




Čím by bolo leto bez ďalšieho topánkového pokusu Rihanny? Tieto ikonické šľapky v bielej, čiernej a ružovej sú však nedostatkovým tovarom a nie celkom lacnou záležitosťou. Rozkošný vzhľad topánok sa počas predošlých mesiacov snažilo napodobniť mnoho výrobcov. Ale originál je aj tak najžiadanejší.

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy