Ako sa obliecť luxusne a neminúť pri tom majetok

Tu máš pár stoviek a kúp si niečo na seba!“ Koľkým z nás by po tomto návrhu poskočilo srdce? Ideálne by bolo, ak by takéto ponuky prichádzali s týždennými frekvenciami. Ale keďže žena je tvor vynaliezavý, nenechá sa odradiť a vo svojom módnom boji vytrvá aj napriek vysokej cene módnych kreácií. Tá ju neodradí, ale motivuje k tomu, aby vymyslela náhradnú alternatívu. Ako teda vytvoriť zo svojho pracovného či piatkového outfitu gráciu, s ktorou vykúzlite veľa muziky za málo peňazí? Inšpirujte sa nasledujúcim návodom.
 
 

# krása v jednoduchosti

 

Investujte peniaze do jednotlivých kúskov, ktoré sú jednoduché. Tie sú riadnymi kamošmi pri kombinovaní a vrstvení na milión spôsobov. Zefektívnite váš celkový vzhľad. Oblečenie s výraznými detailmi vám pridá nielen na cene, ale aj na práci pri kombinovaní. V oblasti doplnkov vystriedajte kvantitu za jeden statement kúsok. Nosiť jednoduchosť a odprezentovať ju ako to najluxusnejšie je predsa výsadou kráľov.

 

# kráľovská neutrálnosť

 

Jesenné outfity roka 2017 sa tešia veľkému prílevu červenej. No také neutrálne farby sú k dispozícií 365 dní v roku. Nepodliehajú trendom, sú vhodné pre každú vekovú kategóriu a demonštrujú dávku elegancie. Zažiarte v monochrome looku béžovej, olivovej či čiernej farby.
 

# pracia úspora

 

Ako správne ženy chceme mať všetko čistučké a voňavé, pohľad na malé fľaky po dobrom obede alebo po mestskej naháňačke medzi dažďovými kvapkami nám vie poriadne rozhodiť biorytmus. „A šup s tým znovu do práčky!“ Drahé dámy, ak chcete, aby malo vaše oblečenie dlhšiu životnosť a vyzeralo stále fresh, mali by ste eliminovať počet praní obľúbeného kúsku.

Tkanina sa tak skôr opotrebuje a materiál stráca nádych novosti a žiarivej farby. Preto odporúčame malé fľakaté nehody vyriešiť pomocou zubnej kefky alebo špongie. V prípade nalepených žuvačiek doprajte svojmu odevu nočný pobyt v mrazničke. Naozaj to funguje. 

# look na mieru

 

Tiež sa vám stalo, že ste si vyhliadli nádherný kúsok za parádne nízku cenu, ale nesadol vám ako uliaty? Výpredaje a sekáčové komnaty nám veľakrát ponúknu jedinečné kúsky, ktoré stoja pár eur. Háčik je ale v tom, že sa môžu vzdialiť od našej konfekčnej veľkosti a pripomíname v nich skôr vešiak na oblečenie.

Ak nezaberá ani transformácia na oversize, nezúfajte. Nie je to beznádejný prípad. Ešte stále existujú zlaté ruky krajčírov a krajčírok, ktorý vám z kúsku oblečenia za pár drobných vyčarujú dokonale sediacu sukňu alebo trenčkot.

#beauty tajomstvo

 

Popri obliekaní a ladení nesmieme zabudnúť ani na starostlivosť o naše koruny krásy – vlasy, nechty a tvár. Uhladený vrkoč pôsobí žensky a elegantne. Spolu so správne zvoleným typom slnečných okuliarov sa posunie konečný finish vášho vzhľadu na iný level. V neposlednom rade chcem upriamiť pozornosť na upravené nechty – dobrá manikúra vám zabezpečí pocit sebavedomia a istého luxuxu.

Aj v tomto prípade sa držte prirodzenosti. Červený lak a „krátky strih“ vašich nechtov patrí bezpochyby k elegancii, ktorú neurčuje žiadny sezónny trend.  
 
(Zdroj foto: Pinterest.com)

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy