Ako sa obliecť na vianočný večierok podľa Donna Iveh

Sezóna večierkov sa pomaly, ale iste blíži a určite, tak ako každý rok, rozmýšľate nad tým, čo si obliecť, aby to bolo iné ako predchádzajúci rok a zároveň originálne s jemne vianočnou atmosférou. V dnešnom článku si ukážeme, aké farby kombinovať a ktorých kúskov sa netreba báť.

Aký outfit zvoliť na firemný vianočný večierok?

 

Aké farby zvoliť večierok

 

Každý firemný večierok bude mať tú pravú predvianočnú atmosféru nielen kvôli pohosteniu a teplému punču, ale aj vďaka správne zvolenému outfitu, nastylovanom vo vianočnom duchu. Skúste kombinácie, ktoré počas bežného dňa nenosíte ako napríklad, metalické farby a odtiene striebornej alebo zlatej. Tieto výrazné farby krásne ladia s červenou alebo zelenou, ktoré určite patria k vianočným farbám. Nebojte sa siahnuť aj po bielej v kombinácií s metalickou farbou alebo už spomínanou červenou. Ak ste skôr fanúšik čiernej farby, určite nič nepokazíte „malými čiernymi“ ktoré môžu mať na sebe jemné trblietky alebo flitre.

Aké kúsky oblečenia zvoliť?


Trblietavé sako alebo dlhá flitrovaná sukňa? Prečo nie! Firemný večierok je skvelá príležitosť na  nosenie tých kúskov, ktoré bežne necháte ležať v skrini. Dlhá strieborná sukňa s burgundovým topom bude vyzerať krásne a dodá vášmu vzhľadu ten správny šmrnc. Nosíte rada korzetové topy? Nebojte sa zvoliť nohavice s vysokým pásom, ktoré kľudne môžu byť na štýl „pallazo nohavíc“ a k tomu už len ligotavý alebo jednofarebný top a váš outfit je hotový. Vezmite si zo sebou aj sako alebo tenký blejzer, ktorý vás príjemne zahreje, ak vám náhodou bude zima. Ak ste minimalistka, jednoduché farebné šaty na vianočný večierok budú pre vás to pravé. Šatový outfit doplnte o zaujímavé náušnice či náhrdeľník.

Doplnky a šperky na firemný večierok


Či už milujete šperky alebo kabelky, doplnky tvoria dôležitú súčasť outfitu. Ak ste skôr tá, ktorá uprednostňuje minimalistické kúsky v oblečení v kontraste so zaujímavými doplnkami, kľudne môžete nakombinovať červené šaty so zlatou listovou kabelkou alebo peknými náramkami či prsteňmi. Toto je tá práva možnosť vybrať výrazné náušnice, ktoré máte počas roka odložené vo vašej šperkovnici. Veľké zlaté kruhové náušnice alebo náušnice s kamienkami, všetky tieto kombinácie majú zelenú a určite je teraz tá správna doba vyvetrať ich. Vyberáte si medzi lodičkami alebo sandálkami? Na vianočnú party sa nebojte zvýrazniť svoj look, trblietavými a výraznými farbami, predsa sa takáto príležitosť opakuje iba raz za rok :)
 

Nestíhate?


V deň party máte hektický deň a nestíhate sa vrátiť domov a prezliecť sa? Žiaden problém! Keď si zoberiete so sebou tie správne doplnky, ani nemusíte chodiť domov. Ak nosíte do práce nestarnúcu čiernobielu kombináciu, stačí keď blúzku jemne rozopnete, doplníte svoj smart casual outfit výraznými doplnkami ako sú náramky alebo visiace náušnice a na vrch zvolíte farebný alebo výrazný blejzer a vianočný look máte hotový. Kľudne si zabaľte so sebou aj šmrncovné lodičky, ktoré si ľahko prezujete pred začatím akcie. Do ruky už len malá kabelka a krásny sýty červený rúž na perách a môžete vyraziť.

Čo rozhodne nenosiť?


Aj napriek tomu, že sa koná vianočná párty v uvoľnenej atmosfére, kde sa môžete porozprávať a zabaviť s vašimi kolegami, existujú tu určité hranice a odporúčania. Buď vám hranice vášho outfitu „rozkáže“ dress code na pozvánke alebo stačí pre vás skutočnosť, že vianočný večierok je slávnostná a reprezentatívna udalosť, kde chceme vyzerať upravene a príjemne. Určite odporúčame sa vyhnúť riflovým nohaviciam alebo roztrhaným džínom a voľným, už obnoseným tričkám. Dávajte si pozor na materiály, ktoré majú tendenciu robiť žmolky, ktoré môžu byť signálom, že tento kúsok už potrebuje novú náhradu. Ak ste mali veľmi hektický deň a je to vidieť a cítiť aj na vašom oblečení, majte po ruke vždy náhradu na prezlečenie, v ktorej sa budete cítiť sviežo a príjemne počas celého večera.

Čo nosiť a čomu sa vyvarovať počas vianočných večierkov sme prebrali. Na záver len poprajeme, aby ste prežili večierok v očarujúcom outfite, v ktorom sa budete cítiť sama sebou. 

Pár tipov od Donna Iveh:




Zdielaním môžete poďakovať autorovi

DonnaIveh

Blogerka a stylistka v jednom, ktorá sa hrá s módou so srdcom a podľa jej vlastných trendov. Farby, textúry, materiály a strihy sú na móde najkrajšie tak prečo s nimi nepracovať!

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy