Ako zvíťaziť office outfitom nad letnými horúčavami

Všetky kolegyne chytajú bronz na Kréte, v Egypte alebo aspoň na Slnečných jazerách a vy musíte tvrdnúť v prehriatej kancelárii? Zatiaľ čo jedna strana odpočítava dni, tá druhá inštaluje do svojich kancelárii ventilátory a dopĺňa klimatizáciu, aby sa pri papierovačkách, telefonátoch a snahách očariť nového klienta a posunúť ho na svoju stranu dalo dýchať. 

Cez to všetko sa k slovu hlásia aktuálne trendy, ktoré vám s radosťou posúvame a veríme, že prispejú k tomu, aby bol váš horúci letný deň v kancelárii o niečo znesiteľnejší.  Drahá móda, ďakujeme za pomoc pri uvoľnovaní regúl v oblasti pracovných outfitov. 
 

# košeľové šaty

 

Košeľové šaty vám pomôžu prekonať nielen horúčavy, ale aj raňajšiu časovú tieseň. Nemusíte strácať minúty kombinovaním dvoch dielov, stačí vybrať správne sandále alebo šľapky. Obzvlášť, ak vlastníte šaty s jednoduchým printom, farebná obuv a doplnky dodajú looku ten správny letný náboj. Siahnuť môžte po farebných šľapkách a trendových strapcových náušniciach.


 

# nohavice na sto spôsobov

 

Capri, chino, krátke nohavice, nohavicové komplety či zvonové nohavice. Kombinujte s blúzkami vyrobenými so vzdušných materiálov. Ak chcete k jednofarebným nohaviciam zvoliť výraznejší print, vyberajte z gingham palety alebo pásikov. V kurze je aj jednoduchá geometrická potlač v štýle „white on black“ a „black on white“.

V prípade, že si vyberiete look v jednoliatej farbe, rozbite to výraznejšími topánkami – mules, block heels a kitten heels čakajú na svoju premiéru.


 

# midi sukňa vs. cullotes

 

Ideálna dĺžka, ktorá vyhovie pracovnému protokolu, ale aj teplému počasiu. Midi sukňu môžete doplniť elegantným topom, cullotes zas topom bez rukávov alebo jemnou blúzkou.

 

# zlatá stredná printová cesta

 

Je pravdou, že nie každé povolanie dovolí posunúť  svoju módnu etiketu na úroveň, kedy medzi office a casual lookom nebadať rozdiel. Dress code je v tomto prípade mocný pán, ktorý ale povoľuje kompromisy.

Preto ak ani v časti šatníka určenej na bežné nosenie nemáte kúsky v neutrálnych farbách a neviete si predstaviť svoje každodenné odievanie bez využitia nezvyčajného kúsku, kombinujte printy tak, aby bol ich pomer v porovnaní s ostatnými kúskami odevu vyvážený – t. z. jeden výrazný print postačí.

 

# minimalism will win

 

 
Tiež ste sa niekedy pristihli pri tom, ako obdivujete dokonalé vyskladaný  jednofarebný outfit z obyčajných kúskov, ktoré sú však nakombinované tak, že vyzerajú akoby mali hádam nevyčísliteľnú hodnotu? Umenie minimalistov je módnou modlitbou potrebnou z času na čas pre každú z nás.

Menej je niekedy viac v podobe bielej skladanej sukne alebo bielych šiat, bieleho trička a čiernych block heels. Jemné, ženské, nadčasové!


Viac Lovely inšpirácie: 



Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy