Blogerka radí: Beauty produkty, ktoré by si mala zahrnúť do svojej každodennej rutiny

Každé dievča, žena sa chce páčiť nielen sama sebe, ale aj okoliu. Zbožňujem kozmetiku, skúšanie nových produktov, rozličné odtiene rúžov. Som skôr za prirodzenosť takže výrazným linkám či farbám sa vyhýbam. Samozrejme výnimkou sú rúže, ktorým som si našla cestu len pred pár rokmi a v mojej zásobe ich mám hneď niekoľko.

O chvíľu ma čaká sťahovanie do nového domčeka a už teraz sa obávam ako toľko vecí /kozmetiky/ prenesiem. Som naozaj maniačka nielen na oblečenie, ale samozrejme aj na kozmetiku. Pre dnešný článok som Vám vybrala pár skvelých produktov, ktorí sú moji favoriti a v mojej kozmetickej taštičke nesmú chýbať.

Starostlivosť o pleť


Keďže moja pleť je zmiešaná/problematická musím si dávať na starostlivosti o pleť obzvlášť záležať. Od 16 rokov trpím akné a za tie roky som si vyskúšala fakt už všeličo. Od najlacnejšej kozmetiky až po tú najdrahšiu. Momentálne nedám dopustiť na skvelé produkty od Havlíkovej prírodnej apotéky. Sú to produkty čisto na prírodnej báze a to mojej pokožke vyhovuje najviac. Žiadna chémia. Pleť sa mi po pár mesiacov veľmi zlepšila.
 

Používam krém Krásna slečna, Havlíkov prírodný zázrak /tento krém je fakt pecka/ a Rannú čistiacu 3 minútovú masku. Od tejto značky testujem ešte ďalšie produkty na pleť a som naozaj prekvapená ako účinkujú.

Líčenie

 
V mojej každodennej rutine určite nesmú chýbať tieto moje topky: makeup a púder od značky Bourjois, korektor od značky Catrice a novotinou v kozmetickej taštičke je tento skvelý pomocník na obočie od značky Trend it up. Makeup Healthy mix používam najmä na zjednotenie pleti keďže je to jemne krycí makeup s ľahkou konzistenciou. Neupcháva póry a obsahuje vitamíny, čo mojej problematickej pleti vyhovuje najviac.
 

Po makeupe určite nesmie chýbať korektor na zakrytie nedokonalostí. Mojim stálym favoritom je /prekvapivo haha/ Liquid Camouflage concealer, ktorý obľubujem v tekutej ako aj v tuhej konzistencii. Po nanesení ho nechám chvíľku zaschnúť na pleti a až potom ho rozmazávam, pretože vtedy lepšie kryje a dlhšie vydrží na pleti. Púder je nutnosť, pretože moja pleť sa často leskne. Konkrétne tento púder som odskúšala už hneď na 2 svadbách a musím povedať, že nesklamal.
 

Samozrejme, že mi na pleti nevydržal 12 hodín, ale stačilo priložiť len servítku na lesknúce sa miesta /veľa tancovania/ a hneď bol problém vyriešený. Má prirodzený „finiš“ a pekne zafixuje pleť. Jediné jeho negatívum je cena, ale to sa dá odpustiť keďže mi na 100% vyhovuje.

Vlasy


Moje vlasy si počas 24 rokov prešli naozaj všelijakými zmenami. Farbenie, melírovanie, prefarbovanie až nakoniec som „zatiaľ“ skončila pri ombré. Od malička som mala riedke vlasy a chváliť sa silnými vlasmi tiež nemôžem, ale momentálne som s nimi nadmieru spokojná. Ako so strihom tak aj s farbou. Čo by som Vám však chcela odporučiť je určite kondicionér v spreji od značky Schwarzkopf Blond me. Je samozrejme určený najmä pre blond/melírované/ombré vlasy.
 

Používam ho po umytí kedy vlasy jemne prestriekam. Je super, že ich chráni pred teplom v prípade, že nestíham a vlasy fénujem alebo robím menšie úpravy so žehličkou. Od tejto istej značky a rady mám aj šampón a tvoria skvelé duo starostlivosti o moje vlasy.

Tak, ktorý z produktov používate aj vy ? Alebo ste sa dozvedeli o nejakej novinke, ktorú skúsite aj vy ? Nezabúdajte, že ako aj v oblečení tak aj v kozmetike platí, že menej je niekedy viac. A nezabúdajte na úsmev, to Vám dúfam nemusím zdôrazňovať /haha/.

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Accessories for beauty

Som blogerka milujúca svet módy a farieb. Môj blog je zameraný na módu, kozmetiku obohatený o cestovateľské zážitky či radosti “obyčajných“ dní.Preferujem jednoduchosť a potrpím si na detaily. Snažím sa ísť si za svojim cieľom a držať sa citátu “Nikdy nedovoľ, aby Ťa strach z prehry, vyradil z hry!“

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy