Blogerka radí: Čo o tebe prezradí tvoja kabelka? Nájdi sa v zozname!

Ruku hore, ktorá z nás ich nemiluje? Na tie najkrajšie kabelky obdivne hľadíme vo výkladoch a túžobne čakáme na čas výpredajov. Jedna nikdy nestačí a potrebujeme mať na každú príležitosť minimálne dve. Hovorí sa, že vtáka spoznáš po perí. Ženu spoznáš vraj podľa kabelky. Podľa výskumov rôznych odborníkov totiž tvoj obľúbený tvar kabelky, veľkosť či spôsob nosenia hovoria o tvojich charakterových vlastnostiach.

Veľká kabelka

 
(zdroj: pinterest.com)
 
Veľké kabelky sú veľmi praktické a určite máš v šatníku minimálne jednu. Zmestí sa do nej obrovské množstvo vecí, od notebooku či tabletu, cez knihy až po kozmetickú tašku. Ak teda preferuješ takúto veľkosť kabelky, pravdepodobne si veľmi aktívna a pracovitá žena s množstvom záujmov, rýchlym tempom života a širokým rozhľadom. Podľa odborníkov máš sklony k workoholizmu, musíš mať vždy posledné slovo a vo vzťahu a rovnako aj v živote potrebuješ slobodu a priestor. Podľa niektorých odborníkov vraj veľké modely nosia aj ženy, ktoré sa rady na všetky situácie a povinnosti prichystajú vopred. Pravdepodobne okolo nich behá kŕdeľ detí, keďže kabelku využívajú aj na detské hračky, aby ako matky mali vždy všetko poruke.  


Malá kabelka

 
(zdroj: pinterest.com)
 
Aj malá kabelka dokáže o žene povedať veľa. Trendová mini je podľa mnohých žien najpraktickejšia a najkrajšia kabelka. Ak aj ty takýto model miluješ a nosíš dennodenne, pravdepodobne si veľmi praktická žena. Odborníci však pri tomto type pritvrdili a hovoria, že žena milujúca malé kabelky sa nerada citovo angažuje a nemá príliš veľký zmysel pre rodinu. Ak si ju však muž vyberie, nájde spoľahlivú a reprezentatívnu partnerku. Je to sebavedomá žena vedomá svojej krásy, ktorá sa počas dňa nemusí upravovať a nosiť so sebou všade veľkú kozmetickú tašku. Vystačí si s mobilom, peňaženkou, maximálne balzamom na pery. Prioritou je, aby so sebou nemusela nosiť veľa zbytočností a komplikovať si tak svoj život. 
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €


Kabelka v tvare kufríka

 
(zdroj: pinterest.com)
 
Takýto typ kabelky drží svoj tvar a zväčša má veľmi minimalistický a hladký dizajn. Preto je v obľube žien, ktoré milujú jednoduchosť a poriadok. Rada preto nosí kabelku á la kufrík, v ktorej má každá vec svoje miesto a vládne v nej absolútna organizovanosť. No a čo, že so sebou nosí notebook, kozmetiku a dôležité dokumenty. Žena obľubujúca „kufríky“ je však vraj chladná v citoch. Je to dáma, ktorá nemá rada konkurenciu a nad svojimi súperkami vždy vyhrá. Nemá však rada ani mužskú konkurenciu, preto ju často nazývajú feministkou. Je činorodá, no málo praktická. V obliekaní preferuje eleganciu a rada oblečením dopredu dá vedieť, s kým majú ľudia česť.
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €

 
Kabelka v neobvyklom dizajne

 
(zdroj: pinterest.com)

Ak miluješ kabelky v bláznivom dizajnovom prevedení, ideálne tiež vo výraznej farbe alebo potlači, si pravdepodobne pekný „kvietok.“ Nuda v tvojom šatníku nemá miesto a obľubuješ všetko, čo je čo i len trochu odlišné od štýlu a vkusu väčšiny ľudí. Miluješ nápadité kúsky a rada na ulici pútaš pozornosť. Máš však aj sklony k tajomnosti a ľahko podliehaš emóciám a stresu. Si nestála a síce ti je jedno, čo si o tebe myslia druhí, neznášaš kritiku a nikdy na ňu nezabúdaš. Chytáš sa všetkého netradičného – od výberu auta, zamestnania až po partnera a bývanie. Hlavne že ostatné ženy blednú závisťou.
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €

Crossbody kabelka

 
(zdroj: pinterest.com)
 
Crossbody kabelky prevesené voľne cez telo obľubujú najmä praktické ženy, ktoré chcú mať ruky voľné napríklad na držanie kávy alebo partnerovej ruky. Sú veselé, priateľské a neboja sa to dať najavo. Potrpia si na komplimenty a partner, ktorý to s ňou bude vedieť vraj získa perfektnú ženu aj milenku. Odborníci však zachádzajú pri crossbody kabelách aj ďalej – milujú ich vraj len sebaisté a sebavedomé ženy, ktorých ale trápi strach zo samoty. Keď si niečo zaumienia, nikto a nič ich nezastaví a svoje sny si za každú cenu zrealizujú. Schválne, našla si sa v tom?

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

The Stylemon

Móda je jedna obrovská hra. Nástroj, ktorým o sebe môžeme dať vedieť veľa bez toho, aby sme čosi povedali nahlas. Je to zázračný druh umenia, ktorý nám dokáže zlepšiť náladu, vyzerať chudšie, vyššie, krajšie... Neberiem ju preto len ako čiernobielu každodennú povinnosť.

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy