Blogerka radí: Nachodíš denne kilometre? Tieto topánky sú pre teba ako stvorené!

Ktosi kedysi povedal, že komu sa nelení, tomu sa zelení. A tak sa my všetci ideme roztrhať a dennodenne sa už od skorého rána ženieme za povinnosťami. Ja osobne mám v chodení hore-dole po meste čierny pás, a tak som pre teba vybrala tie najpohodlnejšie topánky.

Až s novým mobilom a aplikáciou na meranie krokov som si uvedomila, koľko toho denne prejdem pešo. Škola, zamestnanie, povinnosti, nákupy, venčenie psíka... Denne prejdem niekedy až desať kilometrov, a tak si podvedome ráno obúvam vždy tie najpohodlnejšie topánky. Cez leto je výber vždy ľahký – sandále bez opätku, tenisky alebo pohodlné a trendové espadrillky ma nikdy nesklamali. V zime je však výber trendových a pohodlných topánok o čosi náročnejším orieškom. Z reklám sa na nás usmievajú nádherné  modelky obuté v hriešne krásnych topánkach na opätku. Tie však vyzerajú pekne len na fotke a realita je celkom iná. Čižmy na opätku zriedka bývajú zateplenés hrubou podrážkou, cez ktorú chlad neprejde. Navyše v 10 centimetrových opätkoch sotva prejdeme 10 kilometrov pešo po ľade a snehu. Všeličo som si však vyskúšala a tu sú moje favoritky.

Traktorky

 
(zdroj: pinterest.com)
 
Traktorky sú nielen nesmierne pohodlné, ale patria tiež medzi najtrendovejšie topánky tejto zimy. Sú na šnurovanie, majú hrubú podrážku a niektoré sú dokonca aj zateplené. Ak nie, problém razom vyriešia termo ponožky. Ja osobne som si tento model ihneď zamilovala aj kvôli farebným prevedeniam. V obchodoch totiž nenájdeš len ikonické hnedé, ale aj ružové, červené či modré traktorky. Za celkom prijateľnú sumu teda dostaneš pohodlné topánky, ktoré rozžiaria každý tvoj outfit. Dávaj si však pozor na strih a veľkosť topánok a pred kúpou si ich radšej vyskúšaj. Niektoré modely sú až príliš robustné a opticky tvoju nohu urobia hrubšou a masívnejšou.

Minimalistické členkové bez opätku

 
(zdroj: pinterest.com)
 
Tak ako by žena vo svojom šatníku mala mať klasické čierne lodičky, mala by mať aj tieto členkové čižmy. Je to totiž akýsi zimný variant lodičiek. Sú nízke, takže  na snehu a ľade sa v nich chodí výborne. Chelsea boots navyše vďaka svojmu elegantnejšiemu prevedeniu sa hodia nielen k rifliam, ale aj k šatám a kabátom. Nešnurujú sa, takže s nimi počas uponáhľaného rána nie je toľko práce. Je to jednoducho neutrálny kúsok, ktorý budeš nosiť roky a určite sa do neho oplatí investovať.

Nadkolenačky

 
(zdroj: pinterest.com)
 
Práve čižmy nad koleno sú spomínanými topánkami, ktoré na nás tento rok pozerajú z každej reklamy. Sú totiž suverénne najtrendovejším kúskom zimy a pre mňa osobne sú snáď tou najkrajšou topánkou, akú žena môže nosiť. Nádherne predĺžia nohy a vďaka strihu až nad koleno aj zahrejú. Ak si k nim oblečieš dlhší kabát a svetrové šaty nad koleno, bude ti patriť všetka mužská pozornosť. Ak si však aktívna, tvoje kroky nesmerujú z auta rovno do kaviarne a potrebuješ hlavne pohodlie, zvoľ variant bez opätku. Čižmy nad koleno bez alebo len s nízkym opätkom sú totiž rovnako sexi!

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

The Stylemon

Móda je jedna obrovská hra. Nástroj, ktorým o sebe môžeme dať vedieť veľa bez toho, aby sme čosi povedali nahlas. Je to zázračný druh umenia, ktorý nám dokáže zlepšiť náladu, vyzerať chudšie, vyššie, krajšie... Neberiem ju preto len ako čiernobielu každodennú povinnosť.

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy