Blogerka radí: Neprehliadnuteľná aj v chladnom počasí od The Stylemon

Byť neprehliadnuteľnou ženou v lete je ľahké. Všetko naše oblečenie hrá farbami, kvetmi a inými exotickými vzormi. Stačí na seba hodiť minisukňu a ľahký top a všetka pozornosť je na tebe. S chladným počasím sa však náš šatník postupne stmavuje a prenáša sa do neho pochmúrne počasie a chlad. Chceš byť aj počas tejto sezóny neprehliadnuteľná? Prinášam ti 5 tipov.

Multifarebný kožuch

 
(zdroj: pinterest.com)
 
V mrazivom počasí je často móda to posledné, čo chceme riešiť. Chceme sa len zababušiť a modliť sa, aby toto zlé obdobie rýchlo prešlo a bolo znova leto. Módu teda neriešime a mimovoľne sa utiekame k tmavým či neutrálnym kabátom, čižmám a svetrom. Ako teda priniesť do svojho zimného šatníka štipku korenia? Jedným z najefektnejších typov je veselý a farebný kožuch či kabát. Multifarebná kožušina je počas tejto sezóny v kurze ako nikdy predtým. Na takýto kúsok síce treba nabrať kúsok odvahy, no určite to stojí za to. Aby si sa vyhla prekombinovanému a uletenému looku, kombinuj takýto výrazný kúsok s jednoduchým, hladkým a neutrálnym oblečením. 

Farebný klobúk

 
(zdroj: pinterest.com)
 
Módni experti sa zhodujú, že čaro dobrého outfitu tkvie v doplnkoch. V lete sú to náhrdelníky, prstene a šiltovky, v zime zasa klobúky, šály či rukavice. Ak si chceš získať pozornosť a status najlepšie oblečenej ženy v okrese, určite stav na výrazný doplnok v podobe trendového klobúku. Výber nechám na teba – čierny je efektný, hnedý nenápadný a decentný, žltý či červený je zasa poriadne bláznivý a štýlový. Vymeň obyčajnú čiapku za tento trendy kúsok a komplimenty ťa neminú!

  ​

Bláznivé slnečné okuliare

 
(zdroj: pinterest.com)
 
Počas jesene a zimy je slnko nižšie a slnečné okuliare preto potrebujeme rovnako často ako v lete. Ja som pre teba vybrala créme de la créme všetkých okuliarov, do ktorých sa zbláznili aj celebrity, blogerky a ikony štýlu. Zrkadlové okuliare v bláznivom prevedení strhnú všetku pozornosť a v chladnom počasí hravo zaženú jesennú depresiu či zmrznutý výraz na tvári.


Šál stredobodom pozornosti

 
(zdroj: pinterest.com)
 
Podľa módnych odborníkov by mala každá žena mať v šatníku jeden klasický a dobre padnúci čierny kabát a druhý v neutrálnej hnedej alebo sivej farbe. Kúpa kabátu je však náročná a takýto kúsok rozhodne nestojí málo. Ak chceš svoj jesenný a zimný šatník rozžiariť a byť neprehliadnuteľná, no zároveň na to nechceš minúť všetky úspory (lebo šetríš na vianočné darčeky), veľa dokáže zmeniť aj obyčajný šál. Teda, nie obyčajný, ale krásne farebný, vlnený a poriadne veľký, aby si sa do neho mohla zabaliť a uchrániť si tak úsmev a dobrú náladu pred nástrahami dažďa, chladu a sivej oblohy.
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €


Čižmy nad kolená
 

(zdroj: pinterest.com)
 
Čižmy nad kolená sú ďalším horúcim trendom, ktorý vďaka obľube pretrval z minulého roka. Takýmto kúskom si zaručíš status nielen štýlovej, ale aj sexi dámy s vycibreným vkusom. Ak chceš byť ultimátne obutá podľa trendov, v obchodoch hľadaj čižmy nad kolená z brúsenej kože na vysokom opätku, podľa možnosti aj so šnurovaním. A čo na seba? Každé (hlavne mužské) oko zaujmeš čižmami nad kolená v kombinácii s midi sukňou alebo vlnenými šatami.

 
Viac článkov a outfitov od The Stylemon nájdeš TU

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

The Stylemon

Móda je jedna obrovská hra. Nástroj, ktorým o sebe môžeme dať vedieť veľa bez toho, aby sme čosi povedali nahlas. Je to zázračný druh umenia, ktorý nám dokáže zlepšiť náladu, vyzerať chudšie, vyššie, krajšie... Neberiem ju preto len ako čiernobielu každodennú povinnosť.

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy