Blogerky: Kde berieme inšpiráciu my?

Romi: Nekonečné skrolovanie Instagramom

 
(zdroj: lovely-pepa.com)
 
Mojou srdcovkou a najväčšou inšpiráciou medzi blogerkami je určite Alexandra Pereira z blogu lovely-pepa.com . Tak trochu to súvisí aj s mojou láskou k Španielsku. Jej štýl a spôsob blogovania je môjmu bláznivému srdcu blízky a keby môžem, tak som s ňou určite kamka. Okrem blogeriek, ktoré sledujem je pre mňa osobne najväčším žrútom času Instagram. To je šok, čo? Instantné dávky outfitových inšpirácií, nápadov na DIY, miest na cestovanie či receptov na mňa pôsobia ako magnet a rada si skrolujem fotky vždy, keď mám voľnú chvíľku. Niekedy aj na tajňáša pod perinou, keď ešte všetci spia. Do skrolovania zdar.
 

 Zuzi: Inšpirácia pozitívnou energiou od Janni Delér

 
(zdroj: jannideler.com)
 
Životným štýlom, beaty vychytávkami a outfitmi sa rada inšpirujem u mojich obľúbencoch v blogovom/youtuberskom svete. Medzi moje “topky“ patrí určite Janni Delér – Švédka žijúca v Monaku, ktorá je bloggerkou a zároveň youtuberkou. Vždy ma nakopne jej neustála pozitívna energia vo videách a zároveň jej životný štýl a outfity na blogu zbožňujem. V jeden deň je ženská inokedy zas šaty a vysoké opätky nemá problém vymeniť za tenisky a mikinu. Taká som presne aj ja. Janni ma často krát inšpiruje jednoduchými, ale zároveň do detailu premyslenými outfitmi. Nebojí sa však ani občas zariskovať outfitmi s dávkou extravagancie. Určite sa na jej blog alebo youtube mrknite. Stoja za to !
 

Viki: Londýn, pastelové farby a prirodzená Olivia

 
(zdroj: whatoliviadid.com)
 
Milujem blogy, pretože sú nekonečným zdrojom inšpirácie. Ak by som mala vybrať jeden spomedzi všetkých, ktoré mám najradšej, bola by to určite Olívia z blogu What Olivia did. Jeho zakladateľkou je 23 ročná slečna z Londýna. Jej štýl je krásny, hravý, dievčenský. Má rada hlavne pastelové farby, casual štýl, vintage kúsky, kvety a akúsi voľnosť a prirodzenosť. Hlavne preto mi je jej štýl blízky. Na jej blogu nájdete aj cestovné či kozmetické príspevky, ktorú sú rovnako kvalitné ako tie outfitové. Čo sa týka samotnej inšpirácie tak tu môžeme čerpať všade naokolo, či už pri obednej kávičke sledovaním ľudí, z módnych časopisov, alebo internetu. U mňa je to klasika ako instagram či lookbook.

Timea: Viac ako pekná tvárička

 
(zdroj: lydiaelisemillen.com)
 
Behom pár kliknutí sme schopní dostať sa do akéhokoľvek kúta sveta a pozorovať, čo nosia tamojší ľudia. Napríklad stránky ako Chicisimo, Lookbook alebo Chictopia obsahujú nielen tisícky inšpiratívnych outfitov ale slúžia pre blogerov a milovníkov módy ako nástroj, prostredníctvom ktorého môžu odprezentovať svoj štýl. Tak ako samotná móda, tak aj bloggeri prichádzajú a odchádzajú. Časom som zistila, že som ostala verná iba niekoľkým z nich. Ich majiteľky sledujem nonstop a ich štýl je môjmu srdcu najbližší. Prvou z nich je Alexandra Pereira, ktorá úraduje ako Lovely-Pepa. Alexandra si získala popularitu nielen v rodnom Španielsku, ale aj mimo neho. Jej outfity si ma získali najmä svojou nenútenosťou a dostupnosťou. Druhou v poradí je krásna angličanka Lydia. Okrem peknej tváričky, outfitov a vlasov, pre ktoré by bola schopná zabíjať každá žena, má toho oveľa viac čo ponúknuť. Niekedy viac ako jej outfity ma zaujme nadpis článku a jeho obsah. Lydia je v tomto u mňa jedničkou. 

Tina: Obdivuhodný zmysel pre detail

 

(zdroj: thevivaluxury.com)

Na začiatku môjho blogovania som sledovala niekoľko zahraničných blogeriek. Spomeniem z nich Wendy Nguyen z Wendy's Lookbook, Julie Sarinana zo Sincerely Jules či Chiaru Ferrani. Mojou najobľúbenejšou blogerkou sa však stala Annabelle Fleur z módneho blogu The VivaLuxury. Krásou, elegancoiu a jemnosťou mi pripomína Audrey Hepburn. Nie je to jej osobný príbeh či nejaký špeciálny štýl, čo vás osloví. Je to práve fotka, ktorá ju robí výnimočnou a inšpirujúcou. Ananabelle má úžasný zmysel pre kombináciu farieb a rôznych kúskov oblečenia. Veľký dôraz kladie na módne doplnky ako sú slnečné okuliare, klobúky či čiapky, ktoré nechýbajú v žiadnom z jej outfitov. Obdivujem na nej aj zmysel pre detail. Každý jej outfit je ošperkovaný jemnou bižutériou v podobe prsteňov, náramkov a náušníc. Takto by podľa mňa mala vyzerať mladá dáma 21. storočia. Ale aj u nás máme šikovné blogerky. Asi najznámejšia je Ivanka Petrušová zo Sweet Lady Lollipop. Fotkami a štýlom obliekania mi pripomína moju obľúbenú blogerku. 


 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Poppy

Som mladá aktívna Bratislavčanka milujúca ruch mesta a pokoj prírody. Vzťah k umeniu sa snažím manifestovať rôznymi spôsobmi, napr. fotografiami, maľbami, tortami, čarbanicami v zošite a samozrejme módou. Srdcom som tajná hipsterka a potrpím si na originalitu a detail. Závislosťou sú kabelky a topánky. Šťastná farba je čierna a držím sa hesla: ,,Menej je niekedy viac.“

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy