Blogerka radí: Khaki outfit od Accessories for beauty

Khaki farba je zmes hnedých, žltých či zelených odtieňov. Mnohé z nás si túto farbu kedysi spájali vždy len s vojenskou uniformou avšak už pár rokov táto farba je neodmysliteľnou súčasťou každého ženského šatníka. Možno ste to práve vy, ktorá sa ešte neodhodlala na kúpu oblečenia v khaki farbe, pretože ju možno neviete správne skombinovať. Oblečenie zladené v jednom tóne môže pôsobiť nudne a nezaujímavo, ale keď zladíte tie správne kúsky a doplnky môžete sa stať hviezdou ulíc aj v tejto známej army farbe.

Blejzer, trenčkot alebo parka ?

 
(zdroj:pinterest.com)
 
Leto sa pomaličky končí a prichádzajú znova na rad teplejšie kúsky oblečenia. Mojimi obľúbencami sú trenchcoaty, parky a ľahké blejzre. Ku khaki farbe môžete skombinovať predovšetkým zemité odtiene a keď chcete trochu zaexperimentovať a oživiť outfit odporúčam Vám skúsiť modrú, žltú,bordovú či červenú farbu alebo leopardí vzor, ktorý dodá outfitu určite šmrnc. Ak však vo Vašom šatníku prevládajú skôr farby ako je sivá, čierna alebo biela nezúfajte. Aj s takýmito odtieňmi spojení s khaki farbou sa dá vyčariť zaujímavý outfit.

Doplnok ako oživenie outfitu

 
(zdroj:pinterest.com)
 
Nebojte sa experimentovať s doplnkami. Výrazná kabelka, čiapka, vzor v kombinácii s khaki farbou nič nepokazia. Ku khaki farbe sa najčastejšie kombinujú zlaté doplnky v podobe náramkov, hodiniek, náhrdelníkov, prsteňov či náušníc. Nič však nepokazíte ani čiernou, ale ak máte nohavice či iný kúsok oblečenia v tmavej khaki farbe - s čiernou to nepreháňajte.

Tip: Ak vytvoríte malý detail napr. v podobe uzlíka na tričku, skombinujete ho so sukňou s vysokým pásom a pridáte k tomu vysoké opätky určite zažiarite. S doplnkami to však netreba preháňať. Nezabúdajte, že menej je niekedy viac.

Outfit do práce



Ak v práci nemáte presne určený dress code tak týmto elegantným outfitom určite v práci zažiarite. Khaki trenchcoat v kombinácii so zemitými odtieňmi, zvýraznený o modré lodičky a žltú kabelku určite zaujme. Nebojte sa kombinácii predsa nechcete vyzerať nudne.

Po práci sa chystáte na večierok s priateľmi ? Ak chcete byť za dámu a vyhnúť sa nohaviciam stačí ak nohavice zameníte za telovú či khaki sukňu a večierok sa môže začať.

Do školy v nesmrteľnej bielej



Už aj nám vysokoškolákom o chvíľu odzvonia posledné dni prázdnin. Stále hľadáte vhodnú kombináciu napr. s khaki košeľou ? Skúste nesmrteľnú bielu, ktorá sa hodí ku všetkému. Nebojte sa doplniť outfit aj o bordový kabátik do chladnejších dní. Bordová perfektne oživí jednoduchý outfit a vo vínových lodičkách na šnurovanie určite neuniknete mužskému oku. Ak do školy preferujete pohodlnosť, stačí lodičky vymeniť za bordové oxfordky a ide sa. Nezabudnite outfit dozdobiť nejakými doplnkami. Jemným náhrdelníkom a hodinkami nikdy nič nepokazíte.

Menej je niekedy viac



Keby ste otvorili môj šatník pred možno rokom, našli by ste tam len bielu, sivú a béžovú farbu. Ak vo Vašom šatníku chýba farba nezúfajte. Aj zo základných kúskov v šatníku sa dá vyskladať šmrncový outfit. V tejto kombinácii som vybrala jednoduché khaki šaty, ku ktorým som zvolila neutrálne biele tenisky. Nebojte sa tenisky kombinovať k šatám či sukni. Už nie je pravidlo, že k sukni a k šatám musíte obuť len lodičky. Rána už bývajú chladné, a preto k šatom môžete zvoliť sivú mikinu so vzorom hoci aj týchto bicyklov. Ruksaky už dnes nájdete vo všetkých štýloch a ak máte “badhair day“ môžete ku khaki šatám zvoliť sivú čiapku. Už len doplniť doplnky v podobe hodiniek, jemného náhrdelníka a outfit je hotový.
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €

Tak čo, už ste si vybrali nejaký khaki kúsok ? Ak preferujete nohavice pred šatami, športový štýl pred elegantným alebo naopak nezúfajte. V khaki farbe nájdete naozaj takmer všetko. Stačí si len vybrať pre Vás ten správny doplnok či kúsok oblečenia, nájsť vhodnú kombináciu a outfit je hotový.
 
(zdroj:pinterest.com)

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Accessories for beauty

Som blogerka milujúca svet módy a farieb. Môj blog je zameraný na módu, kozmetiku obohatený o cestovateľské zážitky či radosti “obyčajných“ dní.Preferujem jednoduchosť a potrpím si na detaily. Snažím sa ísť si za svojim cieľom a držať sa citátu “Nikdy nedovoľ, aby Ťa strach z prehry, vyradil z hry!“

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy