Deň plný úsmevu

Každý prvý októbrový piatok patrí úsmevu. Svetový deň úsmevu by mal byť dňom dobrej nálady a zároveň aj dobrých skutkov, ktoré rozveselia ľudí. Tri blogerky pre Lovely pripravili vlastný outfit venovaný dnešnému špeciálnemu dňu. 

Úsmev pomáha nášmu zdraviu. Obyčajným úsmevom dokážeme znižit stresové hormóny, zvýšiť pozitívny endorfín a dokonca aj našu odolnosť voči chorobám, čo je obzvlásť dôležité v tomto sychravom počasí. Keď sa usmievame, tak na opačné pohlavie pôsobíme atraktívnejšie a všeobecne sme ľudom sympatickejší. 

0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €


Svetový deň úsmevu vznikol náhodou a za jeho vznikom bol smajlík smiley Žltý kruh s dvoma bodkami a oblúkom ako úsmev bol podnetom na slávenia prvého októbroveho dňa ako sviatku úsmevu. 

Blogerky The StylemonSonya FichteTina Chic si pripravili nápadito úsmevné outfity. Inšpiruj sa ich kreativitou aj ty a obleč sa dnes do outfitu, ktorý poteší nielen teba, ale aj tvoje okolie. 

Lenka alias  The Stylemon je večne usmievavá blogerka plná energie a nápadov. Podľa Lenky by mal byť úsmev povinnou výbavou kabelky každej ženy. Ešte krajšie ako usmievať sa je úsmev vyčariť na tvári niekoho iného. To možeš aj pomocou módy - stav na farebné kúsky so štipkou recesie a detskej duše. Stylemon by si na dnešný deň zvolila veselé tričko Zoot Original v kombinácii s hravou bodkovanou sukňou, doplnika cukríkovým svetríkom a večne trendy conversami v bielej farbe.





Modelka Soňa alias Sonya Fichte je nežná mladá dáma, ktorej outfity sú nápadité a vždy v súlade s najnovšími trendami. Rovnako ako jej outfit vytvorený špeciálne na dnešný deň úsmevu. Farbu tohtoročnej jesene - horčicovú doplnila o vtipné ponožky so srdiečkami. Poňožky v sandáloch sú stále hitom smiley 





Posledná inšpirácia na usmievavý outfit je od vždy pozitívne naladenej blogerky menom Tina alias Tina Chic. Štýlový outfit doplnený kabelkou značky Karl Lagerfeld osloví skutočne každého. Dlhé vesty využijete aj nadchadzajúcu sezónu jeseň/zima 2016. Pri voľbe ponožiek sa asi tajne dohodla so Sonya Fichte wink



Verím, že outfity kreatívnych blogeriek ťa inšpirovali, zabavili alebo minimálne zaujali. Vyber si aj ty veselý kúsok, ktorý bude robiť radosť ako tebe tak aj tvojmu okoliu. 




Nezabudajme sa smiať nielen dnes, ale po celý rok. Pozitívne naladení a veselí ľudia sa dožívajú vyššieho veku smiley

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Lenka

Som bláznivá a módu milujúca žena. Páčia sa mi vzory a farby, preto uprednostňujem outfity, v ktorých to žije. Milujem leto, šaty a vzdušné materiáli. Rada vás budem inšpirovať zaujímavými kolekciami na lovely.

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy