Deväťdesiate roky diktujú - návrat trendov, na ktoré možno nie ste pripravení

Aké poklady by milované skrine ukrývali, ak by sa naše mamky a babky nerozhodli tesne pred trendy návratom kúskov čias minulých vytriediť svoje zásoby? Túto otázku som si položila veľakrát. Srdcia módnych fajnšmekrov praskajú na kusy pri vetách typu: „toto som presne nosievala, keď som bola v tvojom veku, ale v domnienke, že to už svetlo sveta nikdy neuzrie, som to vyhodila.“ Nuž, aj takýto býva osud láskavého retra, za ktoré si musíme priplácať a verte, že nasledujúci rok si budeme priplácať s radosťou. Deväťdesiate roky hlásia veľký comeback. Je čas na veľkolepú módnu reunion!

# neónový nádych

 

Začíname s návratom prvkov, ktorých užívatelia sa delia na striktných pozitivistov a negativistov. Neónový svet má svojich milovníkov i odporcov vo všetkých vekových kategóriách a vracia sa preto, aby vniesol do ženských outfitov kúsok galaktickej inovácie. Nemáme hneď na mysli stereotypné a do oči bijúce odlesky ružovej a žltej farby. S kráľovnou farieb pre rok 2018 ide v ruka v ruke aj neónový trend. Vyskúšajte svoj look obohatiť topánkami alebo statement doplnkami v galaktickej ultrafialovej.

# inšpirované mužmi

 
 
Mužské sebavedomie ukryté do formálnych nohavíc a sák disponuje silnou intenzitou prenikania do ženského sveta. Pracovný dress code už nelimitujú iba steny kancelárií. Oversize sako a nohavice „šité na mieru“ urobia z vášho každodenného odievania netradičnú záležitosť. V ponuke je štýlové káro ale aj jednoliata violet forma.

 

# bob haircut

 
 
Vlasy budú korunou krásy tento raz v krátkej podobe. Strihová rebélia nemusí byť len známkou výmeny partnera, ale môže predstavovať chuť po zmene bez akýchkoľvek dôvodov. Ak sa však domnievate, že s krátkosťou vašich vlasov prichádza úľava pri ich stajlingu, ste na omyle. Chvíľka, ktorú strávite pred zrkadlom úpravou tohto populárneho strihu rozhodne nebude z tých kratších. O to viac, ak sa rozhodnete pre variáciu s ofinou.

# miešanie printov

 
 
Kvetinový trendsetter vo svete vzorov si pýta módnu kúsok módnej avantgardy, preto sa nebojte namixovať si paletu printov a textúr podľa vlastnej chuti. Hodvábny kvetinový podklad v kombinácii s aktuálnou módnou záležitosťou – károm, prinesie prievan do šatníka i do ulíc. Vlastniť takýto nohavicový komplet je výsadou módnych pôžitkárov.

 

# traky v ženskej podobe

 

Obľúbený denim nás neopustí ani v roku 2018. Trakové záležitosti menia svoje pôsobisko, z nohavíc sa presedlá na šaty. Rozkošné kontúry šiat z rokov deväťdesiatych naberú na obľúbenosti. Osvedčená ingrediencia blogerských šatníkov, ktorá vás vráti o pár rokov dozadu a neuberie vám na ženskosti.

# minimalizmus v líčení          

 
 
Nezabudli sme ani na beauty svet. V nasledujúcom roku bude v oblasti líčenia panovať sviežosť a jemnosť. Najvýraznejším prvkom celého make-upu budú očné tiene v zemitých farbách. Vedúce postavenie tekutých rúžov zas vystriedajú tradičné krémové stálice. 
(Zdroj foto: Pinterest.com)

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy