Do čoho investovať pri nákupe vo výpredajoch?

Koniec starého roka a príchod toho nového tradične sprevádzajú výklady oblepené padajúcimi percentami. Ak nechcete padať s nimi pri predstave minutého mesačného rozpočtu na nájom, tak si prečítajte nasledujúci článok a snáď budete mať jasno, do akých kúskov sa oplatí investovať. Pri nakupovaní v zľavách treba mať na pamäti zopár zásad a investovať do kúskov, ktoré vydržia dlhšie a neomrzia vás po jednom nosení. Zvyčajne ide najmä o kúsky, ktoré majú vyššiu počiatočnú cenu a naozaj sa na ne oplatí počkať.

Kožená bunda

 
(zdroj: pinterest.com)

Kožená či koženková bunda zvyčajne ukrojí z vášho rozpočtu nemalú čiastku a to ani nemusí byť z dielne dizajnérov. Pri správne zvolenom strihu a veľkosti je to však kúsok, ktorý sa dá nosiť celoročne a variovať do rôznych štýlov. Ja osobne si tento rok plánujem kúpiť práve čiernu koženú biker bundu, za predpokladu, že mi sadne ako uliata a je pomerne pravdepodobné, že ju už nikdy nevyzlečiem.

Plisovaná sukňa

 
(zdroj: pinterest.com)

Plisovaná sukňa v midi dĺžke je síce hitom poslednej sezóny, ale namódnej scéne je už nejaký ten čas a bude trendy hádam aj o 20 rokov. Táto sukňa je chameleón medzi sukňami rovnako ako kožená bunda medzi bundami. Veselo ju môžete ladiť do elegantného, mestského aj ležérneho štýlu. Budete v nej hviezdiť tak v práci ako aj na rande, či počas večernej akcie s kamoškami. Ak máte pocit, že je to kúsok zo šatníka vašej maminy či babky, tak sa nemýlite, ale správne nastajlovaná vyzerá božsky a kľudne aj na vašej mame, tak jej veselo kúpte jednu trebárs na narodeniny.

Kabát

 
(zdroj: pinterest.com)

Pri kabátoch sa oplatí čítať aj zloženie a to najmä ak chcete, aby bol kabát s kvalitnejších a menej umelých materiálov a zároveň, aby vás váš nový kamarát príjemne zahrial aj keď ortuť teplomeru klesne hlbšie pod nulu. Čo sa týka strihu, tak určite nešliapnete vedľa ak zvolíte kabát rovného strihu, ktorý pôsobí trošku maskulínne. Ak však patríte k odvážnym ženám, pokojne vyskúšajte aj oversized strihy. Pokiaľ ide o farbu tak čierny, šedý či béžový je klasika, ale v červenom, či žltom si určite spestríte nejeden šedý zimný deň.

Lovu zdar a pamätajte, že ani pri skvelých výpredajových ponukách nechcete skončiť zahádzané kopou tašiek so šialenými kúskami, ktoré vôbec nepotrebujete, nesedia vášmu štýlu, či zapadnú prachom a vy ani nestihnete dať dole vysačku. Aj tu platí, že menej je viac a napriek skvelej ponuke majte na mysli, že do ničoho sa netreba vrhať po hlave.

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Romilikes

Volám sa Romi a moja láska k fotografii, jedlu a móde sa naplno prejavuje v mojom blogerskom ja, ktoré ostro kontrastuje s mojou prácou. Milujem oversized a vrstvenie. Už zopár rokov som posadnutá sukňami a to v každom ročnom období. Romilikes - www.romilikes.com

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy