Kabelky na jar 2016

To, čo je na týchto kabelkách úchvatné je práve ich všestrannosť. Sú praktické, rozkošné a jednoducho s kombinovateľné s čímkoľvek. Kabelky tejto jari nám ponúkajú širokú paletu štýlov a každá si nájde to svoje, takže sa máte na čo tešiť. Od roztomilých kabeliek do ruky až po kožené kabely a aktovky. Pozrite sa so mnou na trendy, ktoré žiaria na mólach fashion weekov a budú žiariť aj naďalej cez túto sezónu.

Retiazkové rúčky 


Kabelka s retiazkovou rúčkou pridá trochu lesku a zaujímavosti aj každodennému outfitu. 

Tulákové batôžky 


Kabelky, ktoré sa zatvárajú len preklápaním alebo sa vôbec nezatvárajú sú zväčša objemovo veľké a vojdú sa do nich všetky dôležité veci, ktoré nosíme v kabelkách. Pozor, však pri ich nosení na zlodejov. 

Oversize clutch


Túto jar su v kurze oversive kabelky do ruky. Čim väčšia, tým lepšia. Má to kopec výhod, kedže keď je clutch už pomerne veľká dá sa nosiť aj na bežné nosenia. Čo tak vyraziť do práce alebo do školy v jarnom outfite s listovou kabelkou? 

Strapce


Áno, strapce sú trendy aj túto jar. Ak ešte žiadnu strapcovú kabelku nevlastníte, tak sa papanáhľajte, nakoľko ju využite celý tento rok.

Kabelky do ruky


Tento druh je špeciálne obľúbený najmä medzi celebritami a blogermi. Práve držadlo ich robí takými výnimočnými. Dodáva im šmrnc a elegantnosť. Kdekoľvek s touto kabelkou vkročíte, budete za dámu.

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Poppy

Som mladá aktívna Bratislavčanka milujúca ruch mesta a pokoj prírody. Vzťah k umeniu sa snažím manifestovať rôznymi spôsobmi, napr. fotografiami, maľbami, tortami, čarbanicami v zošite a samozrejme módou. Srdcom som tajná hipsterka a potrpím si na originalitu a detail. Závislosťou sú kabelky a topánky. Šťastná farba je čierna a držím sa hesla: ,,Menej je niekedy viac.“

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy