Káro sa opäť vracia!

Kárované vzory sú tu opäť! Neraz sa s nimi stretávame na návšteve u starých rodičov, v podobe károvaných flanelových košieľ. Tento vzor sa opäť vracia do módy, preto sa skúste pohrabať hlboko vo svojich skriniach a niečo nájsť.
 
(Zdroj: pinterest.com)

Ak nájdete aspoň jeden kus károvaného oblečenia, tak máte na toto obdobie vyhraté. Ak ste nič nenašli, musíte si zaobstarať nejaké pekné kárované kúsky. Tento vzor sa hodí na rôzne akcie. Či do školy, práce, ale aj na rôzny firemné akcie a párty. V obchodoch nájdeme veľa možností a druhov oblečenia s týmto vzorom a určite si každá všimla, že ho stretáme na spodnej bielizni, šatách, kabátoch, košeliach, ba dokonca aj na topánkach.

Čo sa týka farieb, pre káro sa považujú klasické červené odtiene, ale teraz už v obchodoch nájdeme aj iné rôzne farebné kombinácie - od nevýrazných sivých tónov až po svietivú rúžovú. Ja osobne preferujem rôzne strihy a veľkosti, ale u mňa preferujú najmä vzdušné a flanelové materiály.


(Zdroj: pinterest.com)

Kombinovanie tohto vzoru s iným oblečením môže byť pre Vás, milé čitateľky hrou. Pri nosení károvaného oblečenia sa zväčša kombinuje výsledný outfit jednoduchými kúskami oblečenia, ako je denim alebo koža. A topánky, tak buď jednoduché lodičky, na farbe až tak nezáleží, alebo tenisky. Netreba zabúdať na make - up, ktorý by mal byť výraznejší, aby sa nestrácala tvár pri takom výraznom oblečení. Ale to neznamená, aby ste sa nebáli trošku experimentovať a oživiť to ďalšou farbou alebo vzorom, či potlačou. Navyše je to jeden z najväčších módnych trendov. S týmto hrejivým vzorom vykročíte do ulíc v teple a šik!

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Blondie

Kreatívna módna blogerka Blondie, ktorá pochádza zo severu presnejšie zo Starej Ľubovne. Tvrdí o sebe, že sa vyzná v nových módnych trendoch. Miluje tenisky každého farby aj druhu. Farieb sa nebojí, stále sa drží nových trendov a necháva sa unášať svetovou módou. Ak sa chcete inšpirovať alebo sa dozvedieť niečo nové o jej štýle, tak navštívte jej zaujímavý blog.

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy