Ktorá rifľová sukňa sa hodí k tvojej postave najviac?

Denimová sukňa je jedným z kúskov oblečenia, ktorý striktne nepodlieha trendom, ročným obdobiam a ktorému kvalifikačný prívlastok retro až tak nepatrí. Je nadčasovým tromfom  ženskej skrine. Variabilnosť jej strihov a dĺžok patrí nepochybne k zástupu plusových bodov, ktoré počas uplynulých desaťročí od stylistov i  ľudí  v uliciach dostáva.

Nehovoriac o obľúbenosti denimovej textúry. Nastal ten správny čas odbúrať stereotypné predsudky o tom, že nelahodí všetkým typom postavy. Denimová sukňa je určená pre všetky ženy, ktoré sú trpezlivé pri výbere toho správneho strihu.

Retrospektívny pohľad

 
ženy v bare
mini skirts shortened
chceme mini sukne

V roku 1970 začali ľudia bezhlavo strihať nohavice a premieňať ich na sukne. Kratšie strihy sa nosili v priebehu osemdesiatych a deväťdesiatych rokov. Začiatkom nového milénia rifľová sukňa skutočne prenikla do sveta módy. Vtedy boli hitom formálnejšie, rovno strihané sukne. Mini sukne zas podstúpili behom rokov viacero zmien počnúc od čipiek, roztrhanej rifľoviny a neminuli ich ani zdobenia retiazkami. Dnes sú v kurze minimalistické verzie so zjednodušeným vzhľadom.
 
náčrty
magazíny a obchod
modelka v štúdiu

Pri niektorých módnych počinoch je na mieste nechať si poradiť od kompetentných. Verte, že za vycibreným vkusom celebrít stojí pohotový rad stylistov, ktorí sa snažia vyťažiť pre ten ktorý typ postavy to najlepšie.

# výška modelky

 
dlhá denim sukňa
Denim až pod kolená
Dlhšia denimová sukňa

Vysokým dámam odporúčame pátrať po midi sukniach, ktoré podčiarknu centimetre puncom ženskosti. Pre nižšie dievčatá sa odporúča tento strih doplniť topánkami na vyššom podpätku, pretože opticky by ich postavu skrátili ešte viac. Nezabúdajte, že ženskosť postavy nie je ohraničená dĺžkou sukne.

# presýpacie hodiny

 
Beyonce a denim sukňa
Kim Kardashian
Sukňa na hrukovej postave

Neviem či existuje lepší matching ako je tento typ postavy v spojení s tzv. pencil skirt a s Kardashiankami. Oblejšia postava sa dostane pod taktovkou pencil strihu do tej správnej formy. K sukni už len jemná košeľa a na svete je skvelý pracovný dress code alebo look vhodný na rande.
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
-28%
Lee - Sukňa
Lee - Sukňa
Vypredané
-28%
Lee - Sukňa
Lee - Sukňa
Vypredané

 

# drobné a útle

 
mini denim sukňa
Selena Gomez v sukni
LeviS a denim

Ak často počúvate, že dobrého veľa nenarastie, tak potom táto inšpirácia od Seleny Gomez je určená pre vás. Selena je nízka a aj napriek tomu maximalizuje každý centimeter svojej výšky vďaka správne zvolenej dĺžke sukne a v neposlednom rade vďaka famóznej stylistke Kate Young, ktorá obliekala už nejednu hviezdu. Takémuto typu postavy svedčí mini sukňa s retro nádychom.

# chlapčenská postava

 
ačková sukňa
denimová sukňa a biele tričko
converse a denimová dukňa

V tejto kategórii sa zvádza dlhoročná polemika o tom či sú sukne vhodným adeptom pre ich šatníky. A veruže sú! Pre vás sú prichystané áčkové sukne, ktoré sú tento rok mimoriadne trendy. Nielenže vyzerajú štýlovo, ale aj opticky predĺžia vaše nohy. Tenisky, tričko s logom a áčková denimovka je pre komfortnú a mladistvú streetovú módu ako stvorená.

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy