LovelyNews// Britský Vogue terčom kritiky, Versach-eh a nový dizajn Bratisky

60. ročník odovzdávania cien Grammy

 

Keď sa snúbi krása s talentom a talent so značkou

 

Barbadoská kráska Rihanna spojila všetky unikáty, ktorých je majiteľkou a stihla ich odprezentovať v jeden večer. Dokonalý vlasový stajling počas dokonalej Wild Thoughts performance, prezentácia Fenty Beauty v plnom prevedení a nakoniec jej kožené šaty. Nevieme si vybrať, ktorý z týchto elementov bodoval najviac. Počkať – nesmieme zabudnúť ani jej afterparty look. Metalický top, nadčasové nohavice a neprehliadnuteľný kabát ju radí do kolónky najštýlovejších žien večera. Darmo, Riri je vždy o krok vpred.
 

Hailee Steinfeld predviedla úchvatné ultraviolet čižmy

 

 
Červený koberec dostal za poslednú dobu poriadne zabrať. Outfitové dávky, v ktorých dominovali topánky, nejako neodmysliteľne sprevádzajú rok 2018. Hailee Steinfeld ukážkovo odprezentovala farbu roka 2018. Jej čižmy sa zaradili k najfrekventovanejším fotografickým záberom z tohtoročného udeľovania hudobných cien.
 

Queen Bee – all black dress code a šialene drahé náušnice

 

Korunovaná prvá dáma hudby opäť vzala dych všetkým sledovateľom. Nielen svojím ikonickým čiernym lookom, ale aj poriadne naloženou cenou náušníc, ktoré mala v ten večer na sebe. Diamanty od Lorraine Schwarz stáli spevácku divu 6,8 milióna dolárov. Queen Bee sa v čiernej objavila aj na pre-Grammy´s party.
 

Kesha a jej emotívny spevácky kúsok



Popová hviezda dostala všetkých prítomných svojím emotívnym vystúpením so skladbou Praying, ktorá sa objavila v súťažných nomináciách. Speváčku pri vystúpení sprevádzali zvučné mená ako Cyndi Lauper či Camila Cabello.

Všetku pozornosť brali tento rok nohavice

 
 
Anna Kendrick, Kesha a Alessia Cara
 
Karta sa v roku 2018 obrátila na komfortnejšiu stránku a celebrity začínajú propagovať nohavicový feminizmus naplno. Kostýmové sety boli absolútnou inováciou červeného koberca. My v tichosti jasáme a tešíme že tento trend dostáva jasné kontúry.

Janelle Monáe predniesla prejav hodný osobitnej ceny Grammy


Okrem pekných outfitov prinieslo udeľovanie hudobných cien aj momenty, ktoré využili skutočnú silu slova. Hnutie Time´s Up zastrešujúce právnu podporu tým, ktorí zažili akékoľvek zneužívanie na pracovisku vyzdvihla vo svojom prejave Janelle Monáe, ktorá ako zástupca hollywoodskeho priemyslu predniesla silný „agitačný“ prejav týkajúci sa diskriminácie ako takej.
 

Donatella Versace má veľkú módnu dilemu


Priznajme si, koľkokrát sme boli svedkami vyslovených skomolením svetových módnych značiek a neraz sme k tomu prispeli aj my samy. Táto vec vŕta v hlave módnej velikánky Donatelly Versace už dlhší čas. Internetová mutácia časopisu Vogue vydáva série otázok s názvom „73 questions“, v ktorých sa opýtala dizajnérky na to, ktoré talianske slovo by mali anglicky hovoriaci ľudia vyslovovať korektne. Predstavte si, jej odpoveď znela Versace. Drahé dámy, správnou verziou je teda "Versach-eh".  Nie  "Versach-ee". Pamätajte na to špeciálne zakončenie, keď ju budete chcieť velebiť v kruhu svojich kamarátok.
 

Bratiska prichádza s novým dizajnérskym projektom

 

Dizajnérske zoskupenie Bratisky, ktoré je v hlavnom meste známe pre svoje špeciálne nápisy a slogany, prichádza s novou myšlienkou. Jej tvorcovia začínajú na popud fanúšikov vytvárať pod názvom Hoods dizajny pre ďalšie slovenské mestá. Svetlo sveta uzreli prvé návrhy pre Nitru a Banskú Bystricu. Značka sľubuje aj vtipné slogany a ak budeme trpezliví, možno sa dočkáme aj dizajnérskych kúskov v oblečení.

 

Twitter explodoval – ľudia strhli spŕšku kritiky na britský Vogue kvôli nahému záberu známych sestier


Snímky sestier patriacich k súčasnej modelingovej špičke nenechali svet sociálnych sietí chladným. Bella a Gigi Hadid sa objavili na titulke britského časopisu Vogue. Na tom nie je nič zarážajúce, médiá však pobúrila fotografia nachádzajúca sa pod nablýskanou titulkou. Na nej totiž sestry pózujú úplne nahé. Nadväzujúce reakcie na Twitteri mali veľmi ďaleko od pozitívnych hodnotení. Rovnaká kritika sa točila pred časom okolo fotenia pre Calvin Klein, na ktorom hosťovali Kardashianky. Nuž, modelingový svet neráta s obmedzeniami.
 

Redesign tenisiek Vans - #vanscustomculture

 
 

#VansCustomCulture | 2018 Ambassador @AmirahKassem

Príspevok, ktorý zdieľa Vans Custom Culture (@vanscustomculture),

Biela klasika, ktorou pohrdne len máloktorý teniskový zberateľ, oslovila na spoluprácu viacerých dizajnérov. Dôvodom bola oslava deviateho výročia súťaže Custom Culture. Tá podporuje výtvarné študijné programy na školách v USA.  Vybraní dizajnéri sa stali zároveň ambasádormi celého projektu. S teniskami sa pohrali naozaj výdatne a výsledkom sú modely plné identity a svojráznosti, za ktorými stojí dobrý úmysel. Nepochybne najuletenejší kúsok vytvorila známa americká pekárka Amirah Kassem. Jej model je hotovou cukrárskou čerešničkou.
 

Zdroj foto: popsugar.com, teenvogue.com, vogue.com

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy