Máte pocit, že vám pastelové tóny nepristanú? My vás presvedčíme o opaku!

Tiež patríte k jarným kvietkom radostne preskakujúcim z neutrálnych zimných tónov do sýtych farieb, u ktorých pastelové odtiene nemajú šancu? Naša dnešná úloha je potom jasná – ukázať vám prvky a kombinácie, ktoré boli súčasťou uplynulých svetových dní módy. Móla sa nanovo nadýchli a nebolo toho málo. Béžová, limetková, orgovánová či fialová. Aj tieto farby sa pokúsia urobiť refresh v našich jarných šatníkoch. Okrem toho, pastelové tóny budú luxusným spoločníkom farebného víťaza roka 2018.
 

 

# doplnková prvá pomoc

 


Prvý tip na rozbitie striktnosti tónov prináša doplnok v podobe kabelky. Nezabúdajte, že tento rok kraľujú okrúhle tvary a dôraz sa kladie na kruhové detaily. Ak ste pastelovými začiatočníkmi alebo si jednoducho neviete predstaviť takéto ladenie tón v tóne, začnite nákupom kabelkovej miniatúry. Ďalšou možnosťou doplnkového repertoáru je jednoznačne opasok. Jeho účelnosť sa spája s aktuálnosťou trendu a vo vašej skrini určite nepadne do zabudnutia.

 

# o krok odvážnejšie       

 


Jarná demonštrácia, ktorú sa oplatí vyskúšať. Život je predsa o výzvach a tendenčné monochromatické outfity potrebujú oživiť.  Okrem farebnej škály zahŕňajúcej pudrovú ružovú, jemnú zelenú či baby modrú sa nebojte siahať aj po sestrerskej verzii ultraviolet. Čistota farebných línií síce vyžaduje dvakrát väčšiu opatrnosť pri nepriaznivom počasí i pri občasnej spojenej s konzumáciou pokrmu, ale zaručuje štýlový výsledok. Pokiaľ patríte k typom so svetlou pigmentáciou pokožky, nemusíte nutne siahať po soft ružovej a béžovej. Voľte skôr svetlomodrý, svetlozelený či orgovánový variant.

 

# do neutrálu

 
 
 


Chcete ešte viac podčiarknuť vizuálnu jemnosť? V tomto prípade je biela nová čierna. Tak obyčajná a pritom tak inovatívna. Váš jednofarebný kostýmový komplet doplňte bielym basic tričkom a nemusíte sa báť ani teniskového diktátu. Formálny základ so streetovým finišom podporí biela shopper taška. Práve po takýchto lookoch pachtia ulice túto sezónu. Na kvetinovú potlač sme si predsa zvykli už ako na akýsi zaužívaný stereotyp, ktorý je na čase vystriedať.

 

# pastelové kombo

  


Ak vám predsa len neladí uhladenosť, kombinujte obľúbené kúsky v rôznych pastelových odtieňoch. Pridajte sa k hlasu ulice a siahnite po voľnejšej alternatíve nohavíc a košieľ. Kabelku nahradí v tomto prípade ruksak a po obuvi sa môžete rozhliadnuť v sekcii poltopánok. Určite sa neriaďte pravidlom, ktoré hovorí o maximálne dvoch farbách pri kombinovaní.

 

 

# sýta vs. jemná

 


Našu inšpiráciu uzatvárame návrhom, ktorý vytvára konsenzus medzi dvoma pólmi žien – medzi tými, ktoré milujú pastelové odtiene a medzi tými, ktoré radšej kombinujú sýte farby. Váš jemný look doklepne veselé príslušenstvo v podobe žiarivej farby vychádzajúcej z vášho aktuálneho pastelového základu. Rovnako môžete vyskúšať odlišnú farebnú alternatívu a urobiť tak z odievania pohladenie pre oči. Nevylučuje sa ani prítomnosť vzorov.

(Zdroj foto: pinterest.com)

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy