Tento kúsok nájdete v letnom šatníku každej slovenskej blogerky

Neodmysliteľná súčasť nežného pohlavia, definícia ženskosti i zlatá stredná cesta. História oblečenia  s obľubou kooperuje s najnovšími módnymi trendmi. Dôkazom sú šatníky slovenských blogeriek ukrývajúce sukne dĺžky pod kolená. Inšpiratívna nádielka zo všetkých kútov Slovenska letí priamo do vašich skríň.
 

#sjuloves

 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Z U Z (@sjuloves),

 
Jej instagramový obsah si bez prítomností šiat a sukní jednoducho nevieme predstaviť. Sofistikovaný kúsok dánskej inšpirácie v podobe @sjuloves je tentoraz na zjedenie. Nebojte sa pustiť malú dávku infantilnosti do vášho života.

#donnaiveh

 

Letný look, ktorý by zaiste pochválili všetky mamy. Modrá je viac než dobrá, v kombinácii s asymetriou a pásikmi zabezpečuje jedinečný vzhľad a dokonalý komfort.

 

 

#romilikes

 

 

Táto sukňa je skutočný masterpiece. Romi rozbila pánsky šík neskonalou romancou. Po takomto látkovom šperku dychtí každá skriňa.

 

#stylemon.blog

 

Pri pohľade na túto farebnú explóziu si dovolíme tvrdiť, že pri hraní s farbami sa máme od Lenky stále čo učiť. Drahé dámy, nebojte sa radiť vzory a žltú farbu do vášho repertoára.

#timeatimbo

 

Harmonický komplex v podaní @timeatimbo je láskou na prvý pohľad. Plisované sukne nie sú ani zďaleka na odchode, preto ich oprášte a kombinujte podľa vonkajšej teploty.
 

 

#lapkinn  

 

Nielen košické ulice sa tešia ďalšej plisovanej nádielke. Naberte odvahu a ukážte svetu váš nový bralet. Chladnejšie rána a večery doklepnú milované saká z predchádzajúcej sezóny.

#zrzkastyle

 

Asymetria naša ľúbezná! Spolu s volánmi je toto leto v kurze najmä na verziách midi sukní. Inšpirujte sa kolorovaním od Zuzky.

#theblondzebras

 

Midi mániu uzatvoríme kúskom od @theblondzebras, ktorý okrem florálnej vášne pripomína, aby sme nezabúdali na farebného víťaza roka 2018. Vyberajte zo širokej škály kvetov a doplnkových farieb.

 

Lovely MIDI výber:

Akú dĺžku sukne preferujete v letných mesiacoch? Plánujete si rozšíriť svoju zbierku o midi kúsok? Dajte nám vedieť v komentároch na FB. :)

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy