Objavte značku HERSCHEL

Batohy, kabelky, crossbody, peňaženky, cestovné kufre, toto je malá časť z bohatého repertoáru produktov značky Herschel Supply Co., ktorá je v súčasnosti jedným z najúspešnejších výrobcov dámskych aj pánskych batohov, kabeliek a iných doplnkov. Ešte ste o nej nepočuli? Tak poďme sa s ňou zoznámiť.

(Zdroj: pinterest.com)

Korene pôvodu značky siahajú na začiatok 20.storočia, kedy mladý Peter Alexander Cormack opustili so svojou manželkou Škótsko a vydali sa na ďalekú cestu do chladnej Kanady. Mladí pár sa usadil v malej kanadskej dedinke menom Herschel, kde založil rodinu. O tri generácie neskôr, v roku 2009 bratia Jamie and Lyndon Cormack založili firmu Herschel Supply Co, ktorej meno je inšpirované dedinou, kde vyrastali tri generácie ich rodiny. V súčastnosti značka sídli v Kanadskom Vancouveri, kde sa teší zo svetovej popularity.

Históriu značky Herschel sme si predstavili, taktiež už poznáme niekoľko produktov z jej výberu, ale čo viac môžeme nájsť v repertoári Herschel?
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €

Štýlové šiltovky, kožené púzdra na doklady, peračníky do školy, obľúbené beanie čiapky, farebné ruksaky, dizajnové cestovné tašky a opäť trendy ,,ladvinky“. Toto všetko sa nachádza v ponuke spomínanej značky, ktorá poskytuje svoje výrobky v rôznych farebných variáciách a špecifickom nostalgickom dizajne. Práve vďaka svojmu špecifickému rukopisu a citu pre detail, ktorým sa Herschel výrobky vyznačujú si značka  vyslúžila svoje miesto u mnoho blogerov, nadšencov módy, ale aj bežných užívateľov. Ikonický dizajn značky však nie je jediný dôvod, prečo sa značka teší z úspechu. Produkty sa tiež vyznačujú výbornou kvalitou vďaka odolným materiálom ako napríklad nylón, koža, polyester a iné. Niektoré produkty sa vyrábajú z recyklovaného materiálu a iné sú zas nepremokavé. Ako sme už spomínali, dôraz na detail je rovnako jedným z faktorov , ktorý  výrobkom zvyšuje ich kvalitu. Značka je vhodná pre ľudí, ktorí majú radi život, pohyb a radi vynikajú v dave. Neboja sa farieb a vedia oceniť originalitu a kvalitu. Jednoducho pre vás! Herschel Supply vám rozhodne dodá kus nadčasovosti.

(Zdroj: herschelsupply.com)

V súčastnosti Herschel ponúka niekoľko zaujímavých kolekcií, ktoré sú určené niektorým špeciálnym skupinám alebo sú inšpirované zaujímavým dizajnom. Jednou takou špeciálnou skupinou sú deti. Kolekcia Herschel KIDS, venovaná deťom je navrhnutá tak, aby spĺňala všetky požiadavky malých užívateľov. Každý produkt sa vyznačuje jedinečnosťou vzorov a potlačí, rôznorodosťou farieb a nadčasovým dizajnom. V kolekcii je možno vybrať z množstva originálnych ruksakov, peračníkov a iných doplnkov v špecifickom dizajne. Herschel KIDS je kolekcia prihliadajúca práve na prostredie, v ktorom sa najčastejšie deti pohybujú. Takýmto prostredím je práve škola. Preto v ponuke nájdete aj špecifické výrobky vhodné  práve do spomínaného prostredia napr. vrecká na desiatu, peračníky a ruksaky.




Ďalšia zaujímavá kolekcia je inšpirovaná cestovaním. Jej úlohou je prispôsobiť sa všetkým potrebám cestovateľa a čo najlepšie zapadnúť do prostredia. Nájdeme v nej zaujímavé farebné kombinácie a prírodné motívy, ako napríklad kvety, prírodné farby alebo zvieracie vzory. Nostalgickosť dizajnu dáva výrobkom šmrc. Okrem detskej kolekcie a kolekcie inšpirovanej prírodou a cestovaním Herschel ponúka iné, ikonické kolekcie ako napríklad Coca-Cola, Disney alebo valentínsky špeciál. Originálne sú svojím prevedením a spracovaním. Obzvlášť originálna kolekcia Coca-Cola predstavuje tašky a ruksaky s nápismi Coca-Cola v rôznych jazykoch.
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €

K podrobnejšiemu predstaveniu značky je potrebné priblížiť budúcemu užívateľovi výhody a nevýhody produktov, ktoré daná značka ponúka. V článku sme zatiaľ spomínali len výhody ako sú kvalita, originálny dizajn, množstvo farebných variácii, dôraz na detail a špecifickosť značky. Ďalej by sme spomenuli praktickosť a výbornú kombinovateľnosť produktov, ktoré možno ladiť k rôznym outfitom. Nápadom sa medze nekladú! Aby sme však boli objektívni, možnou nevýhodou alebo mínusom je pomerne vysoká cena. Originálne Herschel batohy sa pohybujú v cenovom rozmedzí od 40€, za najjednoduchšie prevedenia až po tie najdrahšie kolekcie, ktorých cena sa môže vyšplhať až na 150 €. Vysoká cena za batoh, však? Znodnotenie pomeru kvality a ceny, ale radšej  necháme na vás. Ak sa nakoniec rozhodnete do značky investovať, rozhodne neoľutujete. Môžete si byť istý, že na rovnaký batoh alebo kabelku vo svojom meste tak ľahko nenatrafíte.

(Zdroj: herschelsupply.com)

Ak vás ponuka značky Herschel Supply Co. očarila, ale bojíte sa, že by to vaše prasiatko načisto zruinovalo, skúste sledovať zľavy na Lovely. Možno práve váš vysnívaný kúsok máme za nižšiu cenu. Lovely ponúka široký sortiment produktov značky Herschel pre všetkých. Stačí si len vybrať. Teraz už viete o značke Herschel Supply Co. takmer všetko! Navštívte značku na Lovely a nechajte sa viesť vlnou módnych inšpirácií. 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Poppy

Som mladá aktívna Bratislavčanka milujúca ruch mesta a pokoj prírody. Vzťah k umeniu sa snažím manifestovať rôznymi spôsobmi, napr. fotografiami, maľbami, tortami, čarbanicami v zošite a samozrejme módou. Srdcom som tajná hipsterka a potrpím si na originalitu a detail. Závislosťou sú kabelky a topánky. Šťastná farba je čierna a držím sa hesla: ,,Menej je niekedy viac.“

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy