Odhalené členky spôsobujú pád lavíny

Nový rok je v plnom prúde a vám sa ani omylom nechce čakať do jari, aby ste vyvetrali všetky krásne kúsky, ktoré ste si zadovážili počas zimných výpredajov? Chceli by ste si obuť mokasíny, ale bojíte sa, čo vám na to povie pani v autobuse? Chcete ísť na prechádzku do hôr, ale bojíte sa, že vaše odhalené členky spôsobia pád lavíny? Tak v tom prípade čítajte ďalej.

O tom, že ani počas zimy nemusíte posielať svoje sukne na dovolenku sa môžete dočítať v ďalšom článku.  Ako si v pohode obuť mokasíny či tenisky v zime, že cullotes sa nezľaknú ani mínusových teplôt a zopár ďalších mýtov si rozoberieme tu a teraz.

Tenisky + fancy ponožky.

 

S krásnymi farebnými ponožkami od výmyslu sveta sa roztrhlo vrece. Brutálne sa kamošia s Instagramom, zahrejú a dodajú do looku trochu drzosti. Preto ak svoje tenisky kombinujete so sukňou, vyhrnutými jeansami či teplákmi, rozhodne svoj šatník napchajte aspoň tromi pármi šialených ponožiek. Vyberajte podľa chuti zo šťastných ponožiek – Happy Socks a v prípade, že ste lokálpatrioti, tak siahajte po Made in Slovakia ponožkách a v tom prípade budú Fusakle to pravé orechové .

Schovaný – neschovaný, idem.

 

Ak sa vám nechce siahať po šialene vzorovaných ponožkách z bavlny, ale na úplne nahé členky si predsa netrúfate, tak mám jeden skvelý tip, kde si holé členky ukryjete iba tak na oko. Fishnet ponožiky či pančušky spustili ošiaľ už nejaký čas dozadu, ale tak skoro nás neopustia. Existujú v rôznych farebných prevedeniach, takže si na svoje prídu aj zarytí odporcovia čiernej.

Veľkosť očiek je tiež rôznorodá, a tak záleží iba na vás ako veľmi drzí,  či naopak sofistikovaný look chcete vytvoriť. O tom, že spojenie nízkych topánok a sieťoviny skrátka funguje vás snáď ani nemusím dlho prehovárať. Zahrejú síce trošku menej ako ich bavlnení príbuzní, ale na druhej strane sa v nich predsa nepôjdete lyžovať. Tak do Nového roku pokojne vykročte s dierou na päte a budete považovaní za dokonalého fashionistu.


 

Cullotes naše každodenné.

 

Aj vy ste rovnako ako ja prepadli ošiaľu cullotes nohavíc. V tom prípade si ich pokojne obliekajte aj počas zimných mesiacov. Aktuálne nájdete milión verzií z hrubšieho materiálu či z koženky. Pokojne si ich oblečte s hrubými ponožkami, podkolienkami, silonkami, pančuškami, či sieťovkami (pozn. fishnet socks). Ak si netrúfate na mokasíny, tak perfektne poslúžia aj členkové snehule. Zahrejú aj pri prechádzke okolo zamrznutého plesa a so vzorovanými silonkami idú k sebe ako Karl a biela košela.


 

Vstup len na vlastné riziko.

 

Ak nie ste NAOZAJ odvážni, tak pre vás v tejto časti článok skončil a ďalej už pre vlastné dobro nečítajte. Ide totiž o nápad bláznivý a pre mnohých aj prudko nebezpečný. Tento dokonca môže spustiť aj tú pomyselnú lavínu ohovárania a šuškancov. Na druhej strane, keď tak chodia v New Yorku či v Berlíne, my predsa nie sme o nič horší, nie?

Ak ste sa dočítali až sem, tak vám odvaha nechýba, pretože ide o lodičky. Ó- áno a nie hocijaké. Pekne naboso. Žiadne prikrášľovanie. Kdeže. Iba vy, vaša nahá noha a lodička. BUM. Odskúšala som to a ... A nič, žijem, nie som chorá a dokonca mi nebola ani zima. Zázrak.



Tak milí módy chtiví priatelia. Dúfam, že moje články beriete s rezervou, nepohoršujete sa priveľmi a ani vám nestúpa krvný tlak. Želám vám do Nového roku veľa odvahy, pretože tá dokáže v móde divy. Veľa krásnych módnych zážitkov a vidíme sa pri ďalšom článku. 
(Zdroj foto: Pinterest.com)

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Romilikes

Volám sa Romi a moja láska k fotografii, jedlu a móde sa naplno prejavuje v mojom blogerskom ja, ktoré ostro kontrastuje s mojou prácou. Milujem oversized a vrstvenie. Už zopár rokov som posadnutá sukňami a to v každom ročnom období. Romilikes - www.romilikes.com

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy