Outfit na silvestrovskú párty

Aj vy sa chystáte osláviť Silvestra v spoločnosti priateľov a známych? Táto udalosť bude určite plná zábavy a krásne upravených ľudí, medzi ktorými nesmiete chýbať ani vy.

Aby ste sa cítili ako kráľovná večierka, oblečte si krásne šaty. Môžete byť nežná ako princezná v romantických šatách, zvodná ako femme fatale v čiernych zamatových šatách alebo neprehliadnuteľná v žiarivej červenej.V tento večer buďte ženské, zvodné a sexi. Povolené sú flitre, metalický lesk, luxusné a aj priesvitné látky, mini dĺžka, výrazné šperky a dokonca aj extravagancia.
 

(Zdroj: pinterest.com)

Vyrazte na večierok v šatách


Ak ste doteraz šaty nenosili, tak je vhodná príležitosť zmeniť to. Aspoň raz v roku si ich musíte dovoliť. Šaty majú zaručený „fíha efekt“ a je malá pravdepodobnosť, že nimi niečo pokazíte. Nemusíte s voľbou vhodného párty looku veľmi dlho rozmýšľať a v šatách budete vždy vyzerať príťažlivo a sebavedomo. Samozrejme, že si nesmiete dať na seba vrece, ktoré vám zdeformuje postavu. Siahnuť môžete len po takých, ktoré dokonale zvýraznia krivky vašej postavy.

A ak sa tých vrecovitých šiat nechcete vzdať, zvýrazníte svoj pás nejakým pekným opaskom. Obľúbené sú šaty áčkového tvaru, ale aj tie puzdrové. Ak ste si zadovážili šaty strohého strihu a jednofarebné, skúste ich oživiť výraznejšími alebo aj trblietavejšími doplnkami. Pre dokonalý výsledok sa nezabudnite vyhrať taktiež s účesom a s večerným make-upom.

Čiernou nepokazíte nikdy nič


Veď dobre, to už poznáte naspamäť. Ale je to pravda odveká, že práve čierne šaty robia človeka. V tomto prípade to však neplatí doslovne, ale v čiernych naozaj neublížite ani sebe a nepohoršíte ani vaše okolie. V čiernej dokonca dokážete pôsobiť na jednej strane zvodne a tajuplne a na druhej strane decentne a distingvovane. Skúste vaše malé čierne oživiť zlatými doplnkami, či už v podobe šperkov, kabelky alebo lodičiek.  

Prekvapte všetkých v romantických čipkovaných


Prekvapte priateľov a známych, prípadne ich mierne šokujte. Ak ste šedá myška, ktorá bežne chodí oblečená v džínsoch a v širokom, nič hovoriacom tričku a v teniskách, tak práve teraz nastal čas, aby ste sa na silvestrovský večierok obliekli do šiat, ktoré z vás zaručene urobia krásavicu. Zapôsobte na ľudí klenotom medzi látkami, a to čipkou, ktorou budú ozdobené celé vaše šaty.

(Zdroj: pinterest.com)

Staňte sa kráľovnou Silvestrovskej noci


Šaty musia zaujať na prvý pohľad. Určite máloktorá siahne po tých plisovaných, tak prečo nevyniknúť a neodlíšiť sa. Porozmýšľajte o čiernobielych s plisovanou sukňou, ktoré sú doplnené jemným decentným opaskom so zlatou sponou. Práve v týchto šatách budete pôsobiť výnimočne. Alebo si oblečte šaty s rafinovane poodhaleným chrbtom, ktoré zaiste u každého vyvolajú záujem.

Neodmysliteľnou súčasťou silvestrovského večierka musia byť aj červené šaty, napríklad s dramatickou čipkou na vrchnej časti a so splývavou sukňou. Červená pristane každej žene a v ten deň bude tá, ktorá si zvolí červené, najviac výrazná a aj zapamätateľná. V červených šatách rozprúdite na tanečnom parkete krv nejedného muža.

Červená sa vám zdá málo? Tak fascinujte ostatných v zlatých šatách. Tie sa postarajú o to, aby ste boli v centre pozornosti, a aby sa o vás hovorilo na druhý deň (samozrejme v tom najlepšom slova zmysle).
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €

Vyberáme topánky a kabelku


Čím jednoduchšie šaty máte, tým výraznejšie si obujte lodičky. Tie môžu byť aj extra prezdobené a farebné. To isté platí aj o listovej kabelke. A nezabúdajte, že je jedno, či vám lodičky budú ladiť s mini kabelkou. Dôležité je, aby to všetko spoločne so šatami pôsobilo harmonicky a oku lahodiaco.
Teraz ste dokonale pripravené. Stačí si už len vybrať a silvestrovská párty sa môže začať.

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Katharine

Vždy usmievavá, módna blogerka Katharine žijúca v Bratislave sa považuje za vášnivú milovníčku módy a zanietenú fanúšičku všetkého pekného. Je zaťažená na farby a je vytrvalou zástankyňou nosenia všetkých farieb v každom ročnom období. Ak sa chcete dozvedieť, čo práve nosí, a pritom sa radi nechávate inšpirovať a módne rozmaznávať, tak neváhajte a navštívte jej populárny blog.

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy