Plavková dilema vyriešená: Toto sú prototypy, ktoré sadnú každej postave

Leto sa s letom pomaly stretá a vám okrem pracovných záležitostí hlavou bežia výkričníky, že ste zase posledná z partie, ktorá neprelistovala plavkový katalóg. Sľubovali ste si, že tento rok s hľadaním začnete skôr? Alebo si aspoň vytvoríte plán ako schudnete do tých z výpredaja? Ak ste v tomto maratóne neuspeli, nezúfajte. Ubezpečujeme vás – sme v tom spolu! A keďže vám chceme uľahčiť naháňanie sa po nákupákoch, vybrali sme pre vás prototypy plaviek lahodiacich rôznym typom postáv. Tak teda dvakrát pozerajte, raz nakúpte a spravte z frustrovaného skúšania vizuálny pôžitok pre oči.

Tvar hrušky

 

Ženy s typom postavy pripomínajúcou hrušku by mali čerpať inšpiráciu v šatníku Beyoncé či Jennifer Lopez. Kľúčom k dokonalým plavkám pre tento typ postavy je vyváženie pomeru medzi vašou štíhlou vrchnou časťou a kyprými bokmi. Siahnite po plavkách, ktoré majú hlbší výstrih alebo bohatšie zdobený vrch, všetka pozornosť sa obráti smerom nahor. Užitočná kombinácia je tá, ktorá spája športový crop top plaviek s nízko strihaným spodným dielom. Takto dokážete opticky predĺžiť vašu postavu.

 

Bohatý dekolt

 

Pre tieto dámy volíme menej zdobený vrch a takisto odporúčame vyhýbať sa prílišnému riaseniu v hornej časti. Dobrou „podporou“ sú plavkové podprsenky s aplikáciou popruhov. Preskúmajte overené značky, ktoré vám poskytujú bohatý výber košíkov veľkosti D, určite sa zamerali aj na diverzitu v oblasti plaviek.


 

Malé poprsie

 
 
Menší hrudník si nevyžaduje až takú starostlivosť o naše proporcie, preto sa môžete rozhliadnuť po zdobených i riasených zvrškoch, ktoré dokážu šikovne klamať okolie. Hľadajte všetko, čo má volániky, pretlak vzorov a trojuholníkový charakter.

 

Atletická postava

 

Vypracovanejšia horná časť tela si žiada plavky s menším pokrytím a s dolnou časťou, ktorá sa po bokoch viaže. Tiež siahajte po odvážnych vzoroch, volánoch, skrátka po všetkom, čo zvýrazní vašu silnú stránku. V tomto prípade si to určite žiada aj kúpu aspoň jedných monokín, ktorým sa ešte pekne poďakujete za to, aké divy dokážu s vašou postavou urobiť.

 

Tvar jablka

 
 
Sústredí sa vaša váha najmä do stredu vášho tela? Postava v tvare jablka sa vyznačuje výraznejším bruchom, a preto je vhodné voliť pre tento typ postavy tankiny alebo spodný diel plaviek s vysokým pásom. Môžete experimentovať s retro typmi plaviek, ktoré sú znovu v kurze. Skvelým optickým pomocníkom je aj tkanina nahromadená v oblasti pásu. 

 

Krivky, krivky, krivky

 
 
Dámy s takouto postavou môžu čerpať inšpiráciu z instagramového účtu  Kim Kardashian. Tá totiž recept na predávanie svojich najlepších častí tela prostredníctvom vhodne strihaného oblečenia už dávno pozná. Vyhýbajte sa monokinám alebo bikinám s hrubšími pásmi, pretože by mohli zvýrazniť vaše najobjemnejšie časti tela. Naopak hľadajte asymetrické strihy, verzie s vysokým pásom či hru kolorovanými blokmi.

 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy