Rada nakupuješ v Zare? Tieto značky sú pre teba ako stvorené!

Chceme či nie, značkami je ovplyvnená každá sekunda nášho života. Buď je to na križovatke, pri výbere dobrého pracieho prášku alebo džínov v obchode. Pokukujeme po tých, ktoré reklamy v televízií vychvália do nebies, no aj tak sa vraciame k našim overeným. Vyskúšať nové značky je pre nás výzvou, no často aj sklamaním z nesplnených očakávaní.

My vám dnes chceme ponúknuť prehľad módnych značiek, ktoré nie sú až tak well known, ale štýlom a pohotovou reakciou na trendy sa vyrovnajú aj celosvetovo obľúbenej Zare – značke so španielskymi koreňmi a vycibreným vkusom.

Miss Selfridge


Tvorcovia tejto značky v  medailóniku základných informácií pasujú Miss Selfridge za módnu značku s dedičstvom. Pôvod tejto značky je zakorenený vo Veľkej Británii. Na trh sa dostala v roku 1966. Charles Clore, majiteľ módnych sekcií v obchodnom dome Selfridge v Londýne sa v tých časoch inšpiroval šatami pre teenagerov Miss Bonwitt a vymyslel názov značky, ktorej mottom je prinášať život, omladzovať a rýchlo reagovať na módne trendy.
 

MS Je sesterskou spoločnosťou Arcadia Group, ktorá vlastní značky Dorothy Perkins i Topshop. Slečna Selfridge si drží status high street módy. Bola použitá vo svetovo známych kampaniach Kate Moss či Naomi Cambell.

MANGO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa MANGO (@mango),


Populárnu španielsku koncepciu si neobľúbili len všetky fashionistky sveta. Svedčí o tom aj hashtag #mangogirls na Instagrame. Okrem horúcich trendov značka nezabúda ani na prepracovanú kolónku klasickej módy. Aj po tridsiatich rokoch zachováva unikátnu identitu a svojimi kolekciami kultivuje módnu scénu. K prepracovanej koncepcii sa takisto pridáva dostupná cena jednotlivých kúskov. Minimalizmus, osobitý rukopis a podpora ženskej diverzity v podobe plus size ponuky sú veci, do ktorých budete investovať s radosťou.
 

Vila

 

Značka Vila bola založená v roku 1994. Patrí pod úspešnú dánsku spoločnosť Bestseller, ktorá združuje pod svoje krídla inovatívne značky ako sú Vero Moda, Only alebo Junarose ponúkajúca plus size oblečenie. Spoločnosť Bestseller sa pôvodne zameriavala len na ženskú módu. Postupom času začala vyrábať detské aj pánske oblečenie. Dnes vo svojich podnikoch zamestnáva okolo 15 000 ľudí. Vila ponúka kúsky, ktoré vyzdvihujú ženskosť, individualitu a sú cenovo dostupné.

Answear

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa jankahairstylist (@janah_blog),


Značka Answear je v podstate stredoeurópskou alternatívou k značke Asos. Nielenže rýchlo reaguje na trendy, ale spotrebiteľom takisto prináša veľké množstvo cenovo dostupných kúskov. Z výberovky oblečenia, obuvi a doplnkov si vyskladáte outfit, ktorý môže bez problémov konkurovať našej milej Zare.
 

Selected Femme

 

Selected Femme je stelesnením minimalizmu a ženskej krásy v jednom. Takisto patrí pod dánsku spoločnosť Bestseller a jej sesterskou firmou je Selected Homme. Ak hľadáte niečo bez výrazných vzorov a kolorovania, určite si nenechajte ujsť túto škandinávsku značku. Stavia na pohodlnosti a variabilite nosenia jednotlivých kúskov. Ponúka široký výber pre tvoj pracovný dress code.

NA-KD

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa NA-KD.com (@nakdfashion),


Predstavuje takisto obšírny módny priestor, ktorý zhromažďuje to najlepšie z trhu trendov. Ide síce o pomerného nováčika, ale ani zďaleka nezaostávajúceho za ostatnými. NA-KD patrí medzi dvadsiatku najrýchlejšie rozrastajúcich sa európskych spoločností. Zhromažďuje desiatky oduševnených pracovníkov, ktorí sa venujú móde na všetkých úrovniach. Na stúpajúcich číslach mu rozhodne pridáva silné zázemie sociálnych sietí a prezentácia svetových influencerov. Pripravte si čas - ide sa scrollovať medzi vychytenými trendmi. Rozhodovanie bude ťažké.

Silvian Heach

 
Je špičkou Arav Group Womenswear ponúkajúcou novú identitu žene, ktorá sa chce cítiť očarujúco a temperamentne. Značka vznikla v roku 2002 v Taliansku za pomoci Mena Marana a Giuseppeho Ammatura. Silvian Heach je vybudovaná na detailoch. Chce ostať blízko ženských potrieb, pomôcť ženám stotožniť sa so značkou a skrátiť tak čas nakupovania v obchoďákoch.
 

Modely Silvian Heachuniverzálne a za uplynulý čas si získali srdcia žien až v tridsiatich krajinách sveta.

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy