Rady nad zlato – k týmto veciam si legíny už neoblečiete

Spodné prádlo či súčasť každodenného odievania? Módni odborníci v tom mali jasno až do chvíle, keď svet nepohltil trend funkčného odievania. Vďaka athleisure sa síce legíny zaradili do kolónky „na bežné nosenie“, no my občas zabúdame na to, ako ich nosiť po opustení priestorov fitness centier. Pohodlnosť nadovšetko sa rýchlo stala alternatívou nohavíc. Prečítajte si naše dnešné rady a skoncujte tak nadobro s nosením legín spôsobom, na aký ste boli zvyknuté do dnešného dňa.

1. Top + bunda previazaná okolo pásu

 
                                                                                                       
Populárna kombinácia, ktorú tvoria dámske body a legíny, nie je práve najšťastnejšou voľbou. Máme pre vás inú, pohodlnú a dobre vyzerajúcu alternatívu nielen do gymu. Vytiahnite  svoj obľúbený top a k legínam si „uviažte“ bundu okolo pásu. Tento look vás vráti do školských lavíc a do čias bezstarostných rozhodnutí.
 

2. Výrazný vrchný diel

 
 
Druhá možnosť sa snaží nahradiť klasické kombo v podobe legín a vyťahaného trička. Vrchný diel urobte zábavnejším a výraznejším. V chladnejšom počasí to môže byť oteplená rifľová bunda, slnečné lúče pokojne privítajte s vzorovaným kimonom. To môže celý outfit posunúť na inú úroveň.

3. Na nohy sneakers, čižmy bez podpätku alebo loafers

 
 
K legínam sa viac ako podpätky hodia topánky, ktoré majú plochú podrážku. Podpätky by mohli v niektorých prípadoch spôsobiť, že váš celkový outfit bude budiť „lacnejší“ dojem. Nemusíte sa držať len teniskového plánu, pokojne prevetrajte svoje obľúbené poltopánky alebo členkové čižmy.

4. Oversize sveter a mikina väčších rozmerov

 
 
Deväťdesiate roky, kedy bolo úletom vrstviť na legíny sukňu alebo šaty sú síce fuč, no my si ich do skríň prinesieme znovu. Pre tie ženy, ktoré chcú nosiť legíny, ale necítia sa komfortne s poodhaleným pozadím, máme riešenie v podobe maminho svetra a priateľovej mikiny. V tomto prípade môžete pre zmenu vrstviť vrchnú časť odevu. Dovolené sú aj bombery.

5. Jemné alebo žiadne doplnky

 
 
Musíte uznať, že athleisure elementy a výrazné doplnky k sebe skrátka nejdú. Ak máte chuť ozvláštniť vás look doplnkom, pevne sa držte zlatého pravidla, ktoré hovorí, že menej je viac. Gýčový výsledok si predsa neželá žiadna z nás.
 

6. Zakončite to plášťom

 

Celebritná prezentácia športového odievania sa veľakrát v uliciach transformuje do crop topov párovaných s funkčnými legínami. Uznávame, že takáto forma odvahy naozaj nie je pre každého. Komfortnú zónu zaobaľte do trendy plášťa, ktorý sa môže stať statement súčasťou celého outfitu.

Máte svoj obľúbený legínový styling, ktorý sme v článku nespomenuli? Napíšte nám svoje tipy do komentárov na našej FB stránke.   
 
(Zdroj foto: Pinterest.com)

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy