S týmito prosbami o účes potešíte kaderníka v roku 2018

O tom, že sa trendy menia stále a niekedy aj častejšie, niet žiadnych pochýb. Zvyknuté sme však na trendy v oblečení, aj keď je takmer isté, že práve účes patrí k tomu, čo neunikne nášmu záujmu na iných ľuďoch. S trvalou onduláciou to rozhodne na kaderníka neskúšajte, nepotešil by sa. Čo si budeme teda želať tento rok?

S účesmi je to vždy ako s chôdzou po tenkom ľade. Veľmi zradné. Je dôležité si vybrať účes vhodný pre váš typ tváre. Ak však rady experimentujete, nie je na škodu vyjsť zo svojej komfortnej zóny a vybrať si účes podľa vášho gusta. Oválna či hranatá tvár, toto sú účesy roku 2018, ktoré si zamilujete!
 

1. Francúzska ofina tzv. curtain bangs

 

Ofiny sú späť! Ak ste si doteraz neboli isté zmenou, berte to ako znamenie. Tzv. francúzska ofina je výborná voľba na začiatok. Ležérnosť a elegancia sú niečo, čo jednoducho patrí k parížskej povahe. Preneste si kúsok z toho na Slovensko.
 

2. Predĺžený bob, ale tentoraz s ofinou

 

Tak ako sa zvykne vravieť aktuálnemu farebnému trendu nová čierna, platí to aj na strihy. Krátke sú nové dlhé. Tzv. bob účes predstavuje ultra krátky strih. Do takých extrémov však nemusíme zachádzať, tento rok predsa len pôjdeme po niečom dlhšom. Novinkou však ostáva jeho spojenie s ofinou. S čistotou svedomia prehlasujeme – ofina je nová čierna!
 

3. Farba: špinavý blond ála Nirvana

 

Rok 2018 je rokom prirodzenosti a ľahkosti. Aj keď sme si užívali výrazné farebné odtiene či odfarbovanie, skúsme tento rok spomaliť. Tmavšie vlasy pri korienku a teplá, žiarivá blond, ktorá sa nevie dočkať leta. Zlaté odtiene by oteplili nejednu  ľadovú kráľovnú, keby sa aj tá nepýtala k slovu. Tento rok pôjdu ruka v ruke. Či už preferujete jedno alebo druhé, máte si z čoho vyberať.

Návrat zažívame aj prostredníctvom hudobnej kapely Nirvana. S týmto typom farby nás tento rok prekvapila speváčka Selena Gomez. Skúste túto možnosť sviežej a žiarivej takmer bielej tiež navrhnúť svojmu kaderníkovi.
 

4. Effortless look

 

Konečne sa do módy dostáva nič nerobenie. Hodinám stráveným pred zrkadlom s kefou na vlasy a prázdnymi prípravkami sľubujúcimi zázraky odzvonilo. Tento rok sa nemusíte snažiť, vsaďte sa prirodzenosť. Chápeme, že ženské pravidlo mám kučeravé vlasy, chcem rovné a naopak je ťažké obísť, aspoň to ale vyskúšajte. Oživte svoje ja a choďte s kožou na trh, tento rok sa to dokonca vyžaduje.
 

5. Rovný strih

 

Zložité prestrihy, šikovné ruky kaderníka či kaderníčky. Zo salónu budete vychádzať po polhodinke a to aj s čakaním, čaká nás rovná sezóna. Navyše, rovný strih dodáva viac možností na vytváranie zložitejších účesov, môžete s ním docieliť čistý a sofistikovaný look.
P.S. Vaše zničené končeky sa vám poďakujú.
 

6. Ribbon Highlights

 

Slnkom pobozkané nebudú iba blondínky. Nemusíte na to jazdiť do Chorvátska. Zosvetlené pramienky majú svoje neodškriepiteľné výhody. Vyhnete sa odrastaniu farby, plus získate úplne nový look. Jednoduchá a malá zmena, ktorá však dokáže spraviť zázraky.
 

7. Vysoký cop

 

Vlasy si nemusíte vypínať dohora iba pri športovej aktivite. Či už máte vlasy kučeravé, alebo rovné, ich zviazanie gumičkou najvyššie, ako sa dá, je tá najlacnejšia módna príprava. Ak sa chcete vyhnúť odhaleniu ružovej gumičky, nechajte si jeden prameň vonku, obmotajte ho okolo nej a upevnite sponkou.

Na toto tajomstvo sme prišli aj vďaka celebritným hviezdičkám - za všetky spomenieme ikonickú Arianu Grande, ktorej celá kariéra je sprevádzaná práve týmto účesom. V súčasnosti trendu podľahla takmer každá - Rihanna, či instagramová kráľovná Kylie Jenner.
(Zdroj foto. Pinterest.com)

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Terez

Študentka žurnalistiky, ktorá síce od detstva behá s mikrofónom, no našla sa až pri písaní. Rada ráno stojí pred skriňou a nevie, čo si obliecť. Rada nosí veci, nad ktorými babky prevracajú očami. Rada jedáva nezdravé veci a rada cvičí, cestuje. Rada žije život, ktorý má.

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy