7 modelov sneakers, ktoré si podmanili túto sezónu

Možno si ešte pamätáte článok o prelete cez históriu tenisiek, ktorý sme vám priniesli v marci. Keďže sneakers  ako druh obuvi výrazne stúpli v rebríčku nosené a obľúbené, rozhodli sme sa vám priblížiť „vedúcich“ sezóny jar/leto 2017 z tejto mánie. V uliciach sa objavujú vo vyššej frekvencii ako formálna obuv, a preto im právom patrí titul víťazi topánkovej sezóny.

Pútač pozornosti


tenisky s výšívkami a nášivkami

Do tejto kategórie radíme tenisky s výšivkami, pútavou potlačoubohatými vzormi. Pokiaľ manifestuješ svojím obliekaním basic style, jeden pár týchto topánok nahradí akúkoľvek bižutériu a doplnky. Pri kvetinových výšivkách si však dávaj pozor na to, aby tvoj finálny look nevyzeral ako nevkusná kvetinová záhrada. Menej je skutočne viac.  

V Rihanniných šľapajách


Nováčikom sezóny sú tenisky so saténovým viazaním inšpirované kolekciou Fenty známej barbadoskej krásky. Keď tvoje prasiatko neobsahuje ešte dostatok bankoviek na originál, vyskúšaj kúpu saténovej stuhy alebo šnúrky a jej aplikuj si ju do tvojich obľúbených číňanov.

Metalické odlesky

tenisky v metalických farbách

Ak dnes nie je vôbec ten deň, kedy sa ti chce stvárať matematické kombinácie pred tvojím šatníkom v nádeji, že zažiariš, prichádzajú na rad tenisky v metalických odleskoch. Nemusí ísť len o striebornú a zlatú farbu. V kurze je crazy ružová, modrá a kráľovná roka 2017 – zelená. Na párty odporúčame všetkými desiatimi.

Glossy dress code


Ďalšia alternatíva pre pracujúce osadenstvo. Uhorková sezóna vašej formálnej časti šatníka je na sklonku svojho života. Čiernej a bielej v čistej podobe bolo dosť. Svoj zajtrajší formálny pracovný odev oživ teniskami s flitrami celej farebnej škály.

 

Svet z nadhľadu


platformové tenisky

Nech žijú platformy! Ich centimetre a retro punc si môžete smelo ukradnúť a pretransformovať do vkusných kombinácií športového i elegantného. Také creepers ti poskytnú pocit pohodlia na celý deň a pre dámy nižšieho vzrastu budú malým víťazným tajomstvom. Beh po nákupných centrách či do práce nikdy nebol pohodlnejší.

 

Klasika si drží svoje stále miesto


„To sa znovu nosí? Aj za mojich čias boli populárne a zohnať ich bol boj samej so sebou.“ Tak takéto vety si možno počula z úst tvojej mamy už neraz. Tenisková klasika bez potlačí, bez výrazných kolorovaní bola, je a bude v kurze vždy popri všetkých topánkových výstrelkoch. Skracujú čas na rozmýšľanie o kombinovaní a sú extrémne pohodlné a trendy. Vždy.

 

Velcro návrat

velcro tenisky na suchý zips
Nosievali sme ich ešte predtým, než sme sa naučili precízne viazať šnúrky na topánkach. Model sneakers na suchý zips zažíva svoj comeback. Velcro sneakers nie sú len športovou záležitosťou. V bielej farbe v kombinácii s rifľovou bundou alebo s lacláčmi vytvoria mladistvý look, s ktorým sa vrátite o pár rokov dozadu.


 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy