Streetstylové vychytávky, ktoré ťa udržia v teple

Dnešný článok bude venovaný všetkým milovníkom streetového štýlu, ktorý si svoju fanúšikovskú základňu buduje nielen vďaka pohodlnosti, ale aj vďaka štýlovým variáciám jednotlivých kúskov oblečenia. Na Slovensku nabral streetstyle za posledné roky iný rozmer a predajcovia tak začali vypĺňať dieru na trhu. K poriadnej dávke streetovej inšpirácie v slovenských uliciach každodenne prispieva aj internetový obchod NAHODSA.sk, ktorý možno poznáte ako komunitu šíriacu kvalitné streetwear kúsky pre mladistvých. O svojich zákazníkov sa stará dvadsaťštyri hodín denne už od roku 2011. Na Slovensko prináša stálice z oblasti značiek ako sú Adidas Originals, Supra či Sixth June. Z ich portfólia sme pre vás vybrali tri vychytávky vytvárajúce z odievania nekonvenčnú, pohodlnú a funkčnú záležitosť.

Bombery




Kúsok, ktorý má za sebou bohatú vojenskú históriu sa spojil so značkou, ktorej minulosť má tiež čo povedať. Bombery od značky Alpha Industries sú alfou a omegou internetových vôd NAHODSA.sk. Značka pôvodom z Tennessee vyrábala bundy pre americké letecké jednotky a ich odrazový mostík sa zmenil na produkciu obľúbeného fashion kúsku. Tento funkčný typ bundy kooperuje s rôznymi verziami strihu a je kombinovateľný naozaj so všetkým. Bombery síce ovládli šatníky už minulý rok, no na základe kreácií z fashion weekov ostávajú stále v hre. Internetový obchod ponúka širokú paletu farieb a vzorov pre pánske i dámske osadenstvo. Svoje výrazné farebné zastúpenie majú metalické odlesky, olivová farba, kráľovná sezóny, ale aj pastelové odtiene. Pre večne zamrznutých sú dostupné verzie s kožušinou.

Oversize mikiny




Mužmi prezentované a ženami milované, mäkké a pohodlné. Oversize mikiny sú nadčasovým kúskom do každého počasia. Taktiež sú skvelým spoločníkom k džínsovine a bielej teniskovej klasike. Pre odvážnejšie dámy predstavujú alternatívu kombinovania s vysokými čižmami, ale aj skvelého parťáka athleisure trendu. Obchod ponúka pre zákazníkov skutočne bohaté portfólio týchto mikín. Pre obe pohlavia je dostupný výber od značky Adidas. Milovníci čistých  dizajnových línií si prídu na svoje pri značke Urban Classics. Pokiaľ ste si oversize mikiny neobľúbili, máte si možnosť vybrať zo škály cropped strihov, ktoré sa skvelo hodia k nohaviciam s vyšším pásom. Tím predajcov myslí aj na legínové kreácie a ponúka mikiny v longline verzii.   


Workery




Po tom, čo sa Timberlandy začali objavovať na nohách celebrít a ich detí, sa na Slovensku roztrhlo vrece s predobjednávkami tejto obuvi. Workery alebo ľudovo nazývané traktorky boli vo svojej podstate čisto mužskou záležitosťou. Ich popularita však v súčasnosti preniká aj do ženských šatníkov. Obchod ponúka široký výber pánskych a dámskych modelov tejto obľúbenej sezónnej mánie. V pánskej kolekcii Timberland si máte možnosť vybrať z variantov zemitých farieb, dámska kolekcia je rozšírená aj o jemnú ružovú. Timberlandy poskytujú nielen ochranu pred dažďom a snehom, ale aj komfort pre tých, ktorí v nich strávia celý deň. Protiúnavová stielka pre celodenné pohodlie disponuje ľahkým odpružením a takisto tlmí nárazy chodidla. Štýl sa dá nosiť pohodlne a bezpečne zároveň.

 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy