Ako nosiť sukne v zime?

Zasnežené cesty, chodníky. Zima na zastávkach, pomalé vyhrievania v aute či nekonečný ranný boj zoškrabovania pomedzi stieračmi. Aj to sú situácie, pri ktorých je na prvom mieste teplotný komfort a výzor až na druhom. Túto zimu však už konečne môžete, ľudovo povedané,  sedieť na dvoch stoličkách. Sukne nie sú prekážkou ani v zimných mesiacoch. Stačí, ak so sebou von zoberiete aj kamaráta do dažďa a kalamity – den.
 
 

Ako si vybrať správne pančuchy?


Priehľadnosť alebo naopak nepriehľadnosť pančúch určujú hodnoty den. Tieto čísla označujú hustotu vlákna. Čím je číslo vyššie, tým sú pančuchy pevnejšie a zároveň teplejšie. Zvyčajne sa stretávame s číslom 10D až 15D, ktoré sú však vhodnejšie na menej chladné dni. Použiť ich môžete aj ako strednú vrstvu pod nohavice. Decembrové sukne si rady vypýtajú aj 70, 200D či viac.

Čierna nie je nová modrá!

 

To, že už nie je leto a dokonca ani jeseň, vás nemusí neodrádza od siahnutia po veselších farbách. Obchody sa síce orientujú na tmavé zemité farby (väčšinou odtiene čiernej), ale pravidlo ,,kto hľadá, nájde" je aktuálne stále. A verte, oplatí sa. Sukňový outfit ozvláštnite okrem farby aj inými aplikáciami. Kedy nosiť pletený vzor, keď nie pri stánku s horúcim punčom?
 

Povianočná posilňovňa




Všetci majú už dosť mastných kapustníc, majonézových šalátov či presladených medovníkov. Tieto vianočné hriechy nechali stopy na nejednej z nás, no máme riešenie (okrem cvičenia). Sukne sú odpoveďou na každú krivku navyše. Správnym výberom tvaru zakryjú miesta, na ktoré radšej nemyslíme a zvýraznia prednosti. Navyše existujú aj sťahovacie pančuchy, ktoré ešte viac zoštíhlia vašu postavu.
 
 
1. Kožené sukne
 

Naše mamy si ešte pamätajú veľké kožuchy, čiapky z líšky a pod. V súčasnosti však nemusíte nosiť pravú kožu. Byť v teple a štýlovo docielite umelou koženkou, ktorá navyše ponúka množstvo variácií vo farbách a strihoch.


2. Rifľové sukne

Denim zažíva tento rok svoje najplodnejšie obdobie. Módne predpovede ukazujú, že tu s nami ešte ostane aj ďalšiu sezónu, tak prečo si dávať od neho prestávku? Navyše rifľovina vynikajúco drží teplo, takže sme zachránené.


3. Kárované sukne
 

Káro je viac-menej stereotyp študentských čias. Na jeho nosenie nepotrebujete mať vychodenú povinnú dochádzku ani jednotky v žiackej knižke. Skvelo sa hodí do kancelárií, ale nesklamete v ňom ani na slávnostnejšej udalosti.


4. Plisované sukne

Plesová (plisová?) extravagantnosť najlepšie vynikne v každodennosti. Pri takýchto sukniach odporúčame čo najväčšie číslo v den parametroch, keďže plisovaná látka je tenšia a vzdušnejšia. To nech vás neodradí od jej zakomponovania k hrubším kúskom. Telové body v kombinácii s pančuchami vás zaručene udrží v teple.


5. Prešívané sukne

Daždivejšiu časť zimy vám zaručene spríjemnia prešívané sukne. Nepremokavosť môžete kombinovať aj s kratšími bundami. Spomedzi nášho výberu sú materiálovo najteplejšie. Ak sa teda sukní v zime ešte stále bojíte, odporúčame začať práve s touto.
(Zdroj: Pinterest.com, Modaoperandi.com)

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Terez

Študentka žurnalistiky, ktorá síce od detstva behá s mikrofónom, no našla sa až pri písaní. Rada ráno stojí pred skriňou a nevie, čo si obliecť. Rada nosí veci, nad ktorými babky prevracajú očami. Rada jedáva nezdravé veci a rada cvičí, cestuje. Rada žije život, ktorý má.

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy