Tieto kúsky sú zo ZOOTu, ale mohli by byť aj od Gucciho alebo Chloe

Pravidelnosť je nášmu srdcu blízka. Spolu s ňou sa budujú zvyky a návyky, vďaka ktorým si uľahčujeme život. Predstavujeme vám prvý zo série článkov, ktorým môžete začať novú rutinu! Lov na dizajnérske kúsky, ktoré vás finančne nezruinujú.
 
Tentokrát sme redakčným výberom postavili pod mikroskop e-shop ZOOT, v ktorom bolo pátranie po dizajnérskych kúskoch vskutku náročné. V zmysle nevieme, čo skôr. Vybrali sme pre vás všetko, čo už teraz vieme, že chcete mať!

Trenčkot nielen do dažďa

Tento nevšedne všedný kúsok oblečenia sa oplatí mať v šatníku. Vďaka svojej univerzálnosti sa dá trenčkot na štýl Burberry nosiť prakticky ku všetkému, je zárukou štýlu a elegancie. Obľúbenkyňou tohto fashion statementu boli aj Katharine Hepburn či Greta Garbo.

Okrúhla Chloe...

 
 
... a nielen ona! Táto kabelka má príbuzenské vzťahy aj so značkou Mansur Gavriel. Od každého niečo, ale hlavne nadčasovosť a absolútnu kombinovateľnosť. Vytvorí vám uhladený look, ktorým nič nepokazíte, ani keby ste chceli. V obľube ju má aj americká módna blogerka Aimee Song.

Topánkami do výšin

 

 
Či už vás „prinúti“ výška, alebo módny vkus, týmto  topánkam na platforme sa nedá odolať. Za inšpiráciu vďačíme Stelle McCartneyovej, ktorá spojila pohodlnosť a opätky ako ešte nikto predtým. Nájdeme ich v rôznych farebných prevedeniach, ale Vanessa Hudgens dáva prednosť klasickej bielo-čierno-hnedej kombinácii.

Štýlové mokasíny

 
 
Pánska móda neustále preniká do ženského šatníka. Vymeňte opätky za rovnako štýlovú obuv  – mokasíny. Veľké množstvo farieb, prevedení. Či už siahnete po extravagantnom variante, alebo ostanete pri konformite, obe voľby sú správne. Slávne mokasíny Gucci Loafers obľubuje aj Gigi Hadid.

Manolo náš každodenný

 

 
Filozofia Carrie zo Sexu v meste bola jednoduchá – kúp si drahé topánky, šetri na zvyšku. Potešíme vás, obe časti tohto nákupu vedia šetriť peňaženku a pritom vyzerať neodolateľne. Jednoduchý, tenký opätok poteší nejednu cestu do práce, pohľady na ulici si budete užívať.

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Terez

Študentka žurnalistiky, ktorá síce od detstva behá s mikrofónom, no našla sa až pri písaní. Rada ráno stojí pred skriňou a nevie, čo si obliecť. Rada nosí veci, nad ktorými babky prevracajú očami. Rada jedáva nezdravé veci a rada cvičí, cestuje. Rada žije život, ktorý má.

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy