Tipy na vianočné darčeky pre mužov

Nepočúvajú nás, neupratujú si ponožky a nezdieľajú našu vášeň v nakupovaní. Napriek tomu si svoj život bez nich nevieme predstaviť. Najkrajšie sviatky v roku sú najvhodnejším časom, aby sme im ukázali, čo pre nás v skutočnosti znamenajú. Pripravili sme vám pár tipov na darčeky pre naše "silnejšie" polovičky.
 
(zdroj: pinterest.com)

Fitness boy


Je sebavedomý, aktívny, mierne narcistický a veľmi dobre vyzerá. Šport je jeho život. Jeho najvyššími hodnotami sú zdravie, férovosť a sebadisciplína. Dáva prednosť dômyselnej funkčnosti a pohodliu pred komplikáciami. Zakladá si na výkone a výsledkoch. Je to fitness boy.

Obdarovať ho si žiada aspoň základné vedomosti o športe a zdravom životnom štýle. Jedným z obľúbených darčekov je jeho overená značka výživových doplnkov. Z tejto oblasti môžete staviť aj na balíčky zdravej výživy obsahujúce predovšetkým proteíny. Tie sú základným stavebným kameňom jeho tehličiek. Vhodným darčekom môže byť aj permanentka do obľúbeného fitnescentra alebo ročné predplatné fitness magazínu. Z radu technických vymožeností môžete siahnuť po bezdrôtových slúchadlách pre športovcov, po fitness náramku alebo po multifunkčných hodinkách. Ak poznáte jeho konfekčnú veľkosť, mimo nie je ani oblečenie. Staviť môžete na kvalitné športové i voľnočasové kúsky. Uniformou väčšiny fitness maniakov sú tepláky a mikiny. Ak zainvestujete do kvality, iste netrafíte mimo.

Businessman


Jeho závislosťou je práca. Je zaneprázdnený, úspešný a jediné, čo mu chýba, je čas. Vždy sa ponáhľa a nikdy nestíha. Väčšinu dňa trávi v zamestnaní a jeho prioritou je úspech firmy. Z domu vychádza vždy skvele upravený a so závanom drahého parfumu. Je to businessman.

V prvej chvíli nadobudnete pocit, že obdarovať ho je nemožné. Všetko, čo potrebuje, si predsa kúpi. Omyl! Businessman má dostatok financií, ale chýba mu čas. Nemá možnosť behať po obchodoch a vyberať si. Potešiť ho teda nie je také ťažké ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Neraz trpí i nedostatkom v šatníku. Prvotnou voľbou sú preto štýlové košele, kravaty, manžetové gombíky, opasky, hodinky, ponožky či spodná bielizeň. Aj businessman je len človek a občas spí. Nebojte sa preto staviť ani na klasiku ako je pyžamo či papuče. Dobrou voľbou je tiež všetko, čo mu uľahčí a spríjemní život na pracovisku. Môže to byť praktický diár, digitálny alebo klasický fotorámik, samozrejme aj s fotkami, hrnček na kávu alebo exkluzívne pero.

Cestovateľ


Už od malička mal túlavé topánky a všade dobre, doma najlepšie na neho nikdy celkom neplatilo. Miluje cestovať, spoznávať cudzie kultúry a nikdy nevie, kde bude o týždeň. Jeho najvyššou hodnotou je sloboda. Má priateľov po celom svete a domov si vždy prinesie kus exotiky. Miluje adrenalín, fotí a píše blogy. Reč je o cestovateľovi.

V prvom rade zabudnite na dovolenkové poukazy. Cestovateľ je dobrodruh. Výlety s cestovnými kanceláriami sú pre neho obmedzujúce. Darčekom číslo jeden je kvalitný fotoaparát. Ten však už väčšina cestovateľov má. Dobrou voľbou je aj cestopisná literatúra, cestovateľský denník či stieracia cestovateľská mapa. Mimo nie je ani fotoalbum, digitálny fotorámik alebo externý disk. Miesta pre uloženie spomienok z ciest nikdy nie je dosť. Ak ide o skutočného dobrodruha, iste ocení i funkčné oblečenie, ruksak alebo kvalitný spacák. Nikdy predsa netuší, kde strávi nasledujúcu noc.

Detská duša


Teší sa z maličkostí, je spontánny a hravý. Jeho šiestym zmyslom je zmysel pre humor. Miluje zábavu, priateľov, súťaže a experimenty. Je dobrosrdečný, úprimný a čestný. Je to dospelý muž, ktorý necháva voľnosť dieťaťu vo svojom vnútri. Je to detská duša.

Chcete do obdarovať? V prvom rade zabudnite na oblečenie a veci bežnej dennej potreby. Videli ste už dieťa, ktoré by sa tešilo z nových ponožiek? Najlepším nápadom sú technické vymoženosti všetkého druhu. Môžete staviť na herné konzolypočítačové hry, okuliare pre virtuálnu realitu či multifunkčnú kvadrokoptéru. Potešiť ho môžete aj rôznymi spoločenskými hrami a zaujímavými dekoračnými predmetmi ako je newtonova hojdačka či magnetická kocka. Na mieste sú aj rôzne hlavolamy a 3D puzzle. Zaujímavý darček pre tento druh muža objavíte iste aj v hračkárstve.

Tip pre dámy: Ak máte doma detskú dušu, vedzte, že títo muži sú hraví vo všetkých oblastiach, sexualitu nevynímajúc. Pokojne môžete pri kúpe hračiek zájsť i do intímnejšej sféry.

Pán neznámy


Je to ten muž, s ktorým si pokojne zájdete na kávu, ale s uterákom na hlave mu dvere neotvoríte. Existujú dve možnosti: ide o veľmi dobrého známeho, ktorého sa jednoducho patrí obdarovať alebo sa váš vzťah ešte len začína a krok na ďalšiu úroveň má ešte čas. Tak či onak, nazvime ho "pán neznámy".

Darček pre pána neznámeho by mal v prvom rade spĺňať atribút "nie príliš osobný". Vychádzajte z jeho záujmov a z toho, čo o ňom viete, ale zachovajte si odstup. Absolútne mimo je všetko oblečenie a veci osobnej potreby. Na mieste sú knihy obľúbených autorov, vstupenky a poukazy na zaujímavé atrakcie, vlastnoručne naaranžované darčekové koše s obľúbenými maškrtami, tabuľky a hrnčeky s vtipným textom, diáre či luxusné perá. Mimo nie sú ani doplnky ako hodinky, opasok, kravata, či manžetové gombíky.

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Veronika

Milujem módu, milujem nakupovanie a milujem leto. Šaty, sandálky a klobúk na hlavu, to je môj naj outfit.

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy