Trendy na rok 2016

Rok 2015 sa už neodmysliteľne blíži ku koncu, preto vám prinášame módu, ktorou môžete sebavedome vstúpiť do nového roku. Otázka, ktorá vás určite ako ženy milujúce inovatívnosť oblečenia máta - čo sa bude nosiť v roku 2016? Prinášame veľmi pozitívnu správu, pretože sa bude nosiť niekoľko variácií a veríme, že sa v nich nájdete.


(Zdroj: pinterest.com)
 

Sladké 70-te roky


Ste milovníčkou retro oblečenia? V tom prípade sa nájdete v tomto štýle! Na móla prichádza nostalgický vánok rokov sedemdesiatych. Preto neváhajte a vyžívajte sa v nosení elegantných sukní až po zem. Že dlhé sukne nie sú pre vás? Nevadí! Pre tie, ktoré sú odvážnejšie je tu strih do áčka s vyvýšeným pásom, v ktorých krásne vynikajú nohy a tvarujú postavu do najlichotivejších tvarov. Pre vás, ktoré nie ste na sukne, sú tu nohavice so zvonovým strihom. Ale čo na vrch? Krásne čisté línie hranatého saka, ktoré vás nie len zahreje, ale vyznie aj efektne svojou čistou líniou a dvojradovým zapínaním, ktoré poteší každé oko.

Bohémia


Rok 2016 prinesie závan slobody v podobe bohémskeho štýlu! Nasledujte módu hippies! Dlhé šaty voľného strihu z ľahunkých materiálov nesmú chýbať v letných šatníkoch. Využívať sa budú motívy Afriky či geometrické útvary s hand-made vzhľadom. Určite vás upútajú strapce a vrstvenie, ktorým sa tiež nevyhnete. Farby budú prevládať pastelové, prírodné a zemité.

(Zdroj: pinterest.com)
 

Dievčenská čipka


Nesporne najnevinnejšia a najženskejšia téma na oblečenie! Nechajte sa uniesť púdrovými farbami, kvetinovými vzormi- či už tie najmenšie kvetinky až po veľkoplošné, je to len na vás! Chýbať by nemali šaty s kruhovou sukňou a zvýšeným pásom. Čipka sa bude objavovať na rôznych typoch odevu a je už len na vašom uvážení, ktorú si vyberiete. Nebojte sa a dajte čipke zelenú!

Čistá čistota


Milujete čistotu strihov? Tak tento štýl je pre vás stvorený. Na vešiaky si určite zaveste kabátiky čistého a rovného strihu s dvojitým zapínaním, bez goliera a krásne zvýrazňujúce postavu. Ste odvážne? Nechajte sa zlákať, máme pre vás novinku! Je to kombinácia dlhej úzkej vestičky s krátkymi širokými nohavicami. Pokiaľ je to pre vás málo odvážne, siahnite po asymetricky strihaných sukniach či topoch v metalických farbách. Výber je bohatý, stačí sa nájsť! Rok 2016 je plný módnych variácií, preto nezaháľajte a nájdite sa v nových trendoch.

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Nikolart

Som mladá a ambícií chtivá žena s dvoma krížikmi na konte, v putách kreativity a radosti z umenia. Tento podnet mi vydáva pravé dedinsko-prírodné prostredie v ktorom mi bolo ( a je ) dopriate žiť. Moje krédo spočíva v myšlienke "neskúsiš,nevieš". A ja skúšam.

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy