Svet kabeliek sa točí okolo kruhov – tieto typy vám v šatníku rozhodne nesmú chýbať

Aj vo svete kabeliek rotujú neustále vyvíjajúce sa trendy. Posledné mesiace sa uzavreli do kruhovej podstaty. Módni velikáni udávajú diktát kruhového vzhľadu i kruhových detailov.  Fast fashion reťazce nezaháľajú a snažia sa svoju ponuku rozšíriť o čo najvernejšie podoby vzorových modelov. Talianska či francúzska verzia? Nasledujúce riadky vám pri rozhodovaní budú určite nápomocné.

Príbeh na pokračovanie

 

Kruhový tvar odštartoval svoju doplnkovú kariéru v lete minulého roka, kedy bol súčasťou slamených kabeliek. V tomto roku prechádza do koženej verzie. Skutočne populárnym sa v tejto oblasti stal  prototyp kabelky Mansur Gavriel, ktorý pripomína gráciu našich starých mám. Precízna talianska práca a unikátny cit pre módu sa etabloval do trendovej záležitosti určujúcej smerovanie  najfrekventovanejšieho ženského doplnku. Kabelka navrhnutá pre najdôležitejšie kúsky ženskej povinnej výbavy sa zaradila medzi obľúbené blogerské essentials.
 

V Chloé šľapajách

 
Kabelkové modely francúzskeho módneho domu sa stali dokonalou predlohou pre rýchlovýrobcov. Kruhové variácie Chloé predstavujú skutočné obohatenie pre kabelkový svet. Nasledujúce názvy síce patria francúzskej značke, no ich podoby sa budú zdieľať na medzinárodnej úrovni.
 

Drew Bijou

 

Malá kabelka, ktorá sa postará o kvalitný výsledok. Jej využitie je všestranné – prispôsobí sa bežnému outfitu  a pokojne s ňou môžete byť súčasťou vyššej spoločnosti. Drew Bijou možno nájsť aj vo väčšej verzii. Bezpochyby patrí k uličným favoritom.
 

Nile

 

Chloé je jedným z dôvodov, prečo sa na mnohých kabelkách objavuje kruhový držiak a kruhové detaily. Vlastniť jednu takúto je ako vlastniť šperk. Ak nemáte radi výrazné náušnice a prstene vám na rukách prekážajú, tento typ kabelky bude skvelou náhradou.
 

Faye

 

Taška pohladená sedemdesiatymi rokmi pohltila prehliadkové móla už pred troma rokmi a dnes sa stáva alternatívou pre tie, ktoré túžia po priestrannejšej verzii kabelky. Táto klasika nie je limitovaná módnymi pravidlami ani akoukoľvek vekovou hranicou.
 

Lexa

 

Ďalšia z kategórie väčšieho rozsahu, vhodná pre chaos pracovných dní. Model Lexa spája prvky rokov minulých s tými súčasnými. Módne prognózy jej určujú úspešnú office budúcnosť.
 

Faye backpack

 

Pokiaľ sa vám kabelkový svet máli a obľubujete ruksaky, tento nemôžete odmietnuť. Faye backpack, inšpirovaný svojou kabelkovou sestrou, je vhodný pre ženy, ktoré potrebujú praktickosť v každej oblasti svojho života. Toto je proste must have!

 

(Zdroj foto: Pinterest.com)

 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy