Dokonalá družička v každom ročnom období

Zavítala Vám do schránky pozvánka na svadbu a vy ste ju s radosťou otvorili, aby ste s hrôzou zistili, že vaša sesternica z ľavého kolena sa vydáva a zvolila si Vás za jednu zo svojich družičiek? Všetko by bolo v poriadku, ale svadbu má už o 2 týždne a vonku práve vrcholí lyžiarska sezóna a vy vôbec netušíte čo na seba?

Alebo sa vydáva vaša najlepšia kamarátka z detstva, na jej svadbu sa tešíte už odkedy ste mali 4 roky a spoločne ste sa hrali na pieskovisku, akurát že ona sa rozhodla vydávať na Kube? To vôbec nevadí, ak sa dostanete až na koniec tohto článku budú z Vás dokonalé družičky na každé ročné obdobie.

Nevesta s družičkami

Na úvod zopár rád, aby fotografie s nevestou a ostatnými družičkami boli stopercentne prekrásne.
 
  • V žiadnom prípade nevoľte BIELE šaty, to je farba nevesty, prípustná je krémová, vanilková atď.
  • Sýta ČERVENÁ je rovnako tabu, nie nadarmo dráždi býkov.
  • Spojte sa s ostatnými družičkami  a ZLAĎTE SA – farebne / materiálovo / štýlom.
  • PASTELOVÉ farby vyzerajú krásne na jarné a letné svadby.
  • Metalické a ZEMITÉ odtiene vyniknú na jeseň a zimu.
 

Jarná svadba

 
jarná svadba
ako sa obliecť na svadbu
družick a nevesta
(Zdroj: pinterst.com)
 
Ak sa chystáte na svadbu na jar, tak myslite na to, že slniečko síce krásne hreje, ale vie byť neskutočne zákerné. Akonáhle totiž zájde za najbližší mrak, tak pocitová teplota veľmi nepríjemne klesne. Myslite na to tak pri výbere šiat ako i topánok. Na jar rozhodne odporúčam uzavreté lodičky, záleží však či sa svadba koná v marci alebo v júni, tam už totiž môžete poškuľovať aj po sandálkach.

Ak si netrúfate na šaty, krásne budú vyzerať aj dlhé či midi plisované sukne s romantickou blúzkou. Rozhodne treba myslieť aj na večer a pribaliť si svetrík, sako či jeansovú bundu, ktorá na bujarej zábave už rozhodne nebude predstavovať faux pas.


 

Letná svadba


Či už sa svadba koná v zime niekde v ďalekej exotike, alebo v lete na našom malebnom Slovensku, tieto svadby bude spájať najmä fakt, že ak nebudete mať kvalitný make-up, tak Vás už pri večeri nikto nespozná, pretože teplo a v prípade exotiky aj vlhko Vám totálne rozhodí vaše ľúbezné tváričky. Preto prosím nepodceňte návštevu kvalitného MUA.  Pokiaľ ide o šaty, tak v prípade, že nemáte prekrásnu salónku objednanú nevestou, tak potom máte vyhraté.
 
svadba v lete
svadba na pláži
nevesta s družičkami na svadbe
(Zdroj: pinterst.com)
 
Letná svadba znamená, že si môžete obliecť krásne ľahké šaty s jemnou kvetinovou potlačou, pastelové šaty, hodváb, šifón a budete prekrásne. Stačí už len obuť sandálky a na večer bude stačiť šatka. To je moje milé čaro letného večera.

0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €

 

Jesenná svadba

 
metalické šaty družičiek
bordové šaty družičiek
svadba na jeseň look
(Zdroj: pinterst.com)
 
Jeseň je v mnohom podobná jari. Najväčší rozdiel je vo farebných odtieňoch a sychravejšom počasí. Metalické farby či filtrované šaty nádherne dotvoria jesennú melancholickú atmosféru. Voľte ťažšie materiály, pokojne aj strihy s dlhým rukávom a nebojte sa byť invenčné, môžete siahnuť aj po overale. Ak si naň predsa netrúfate, alebo vašej postave jednoducho nelichotí, tak pokojne voľte šaty až po zem. V prípade jesene svadbu pokojne pretancujete v lodičkách.

0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €

 

Zimná svadba


Aj keď svadba v zime môže na prvý pohľad vyzerať ako poriadny oriešok, v žiadnom prípade to tak nemusí byť. Základ je vo vhodnej voľbe materiálov, strihov a farieb. Ľahké šifónové šaty sme si odložili na letnú svadbu kamarátky a my si radšej vytiahneme krásnu vrstvenú sukňu do áčka, ktorá je z bavlny a kopy tylu či krásne dlhé šaty až po zem. Holé nôžky prenecháme Francúzkam.
 
svadba v zime
look družičky v zime
čo na seba na zimnú svadbu
(Zdroj: pinterest.com)
 
Pokojne môžete siahnuť aj po vzorovaných, držte sa však striedmosti, aby celkový look nevyzeral lacno. Čo sa týka správnej voľby topánok, tak členkové čižmičky určite nič nepokazia. Čerešnička na torte bude určite kožušina, či pravá alebo nie, to už ponechám na každého morálnych zásadách.


 
Tak milé dámy, ženy, dievčatá, všetkým Vám želám spokojné a šťastné nevesty, veľa tanca a pohodlné topánky. S dobrou náladou budete žiariť v každom ročnom období a určite sa Vám podarí pomôcť neveste prežiť jej veľký deň na výbornú. Móde a láske zdar.
 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Romilikes

Volám sa Romi a moja láska k fotografii, jedlu a móde sa naplno prejavuje v mojom blogerskom ja, ktoré ostro kontrastuje s mojou prácou. Milujem oversized a vrstvenie. Už zopár rokov som posadnutá sukňami a to v každom ročnom období. Romilikes - www.romilikes.com

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy