Nová módna ikona má len 13! Zoznámte sa s Millie Bobby Brown

Na stupnici od jedna do desať je štýlovosť tejto trinásť ročnej slečny na jedenástke. Mladučká Španielka sa herectvu venuje od malička a prvá väčšia rola, ktorú získala bola v známom seriály N.C.I.S. Netrvalo dlho a Millie oslovila množstvo producentov, ktorý ju začali obsadzovať do väčších hereckých úloh. Kvôli veľkému snu mladého dievčaťa sa rodina presťahovala zo Španielska do Los Angeles, kde si ju všimol nejeden scout.
 

Už po troch mesiacoch v Hollywoode získala Millie svoju prvú väčšiu úlohu vo filme Once Upon A Time In Wonderland. Celá rodina sa po dokončení tohto filmu presťahovala do Anglicka, čo sa dá nazvať veľmi dobrým ťahom, pretože práve v tejto krajine bola Millie pozvaná na konkurz do seriálu Stranger thing. Konkurz dopadol (naštastie) úspešne a Millie sa mohla začať pripravovať na úlohu Eleven, ktorú mala hrať. Dokonca bola ochotná oholiť si hlavu, a to len kvôli tejto postave.
 

Za veľmi krátky čas sa z Millie stala hviezda svetových rozmerov. Mimo účasti na akciách ako odovzdávania cien, sa mladá herečka rozhodla vydať aj modelingovým smerom. Nedávno Millie podpísala kontrakt s agentúrou IMG Models, vďaka ktorej dostala možnosť pózovať v kampani Calvin Klein. Na odovzdávanie cien Emmy, ktoré sa konali tento rok, zvolila Millie kúsok práve z dielne CK. Ako sama hovorí, po zistení, že je nominovaná, vedela, že outfit musí byť výnimočný.
 

Hoci má herečka iba trinásť rokov, vo svete módy je braná skutočne seriózne. Pre zahraničný magazín Glamour sa na adresu Millie vyjadril samotný Giorgio Armani: „Práca s Millie Bobby Brown bola pre mňa skutočne inšpirujúca, pretože je dospelá ďaleko za hranicami svojich trinástich,“. My môžeme s Giorgiom jednohlasne súhlasiť. Vzhľadom na svoj vek nás Millie očaruje svojim nekonečným pôvabom a eleganciou. Na odovzdávaní cien SAG Awards sa herečka ukázala v šatách od Armaniho.
 

Šaty na Millie vyzerali úžasne a nepôsobila vulgárne. Okrem kampane pre CK dvoria Millie aj značky ako Coach, Louis Vuitton alebo Converse. To, čo si Millie oblečie na červený koberec však musí podstúpiť množstvom kontrol. Každý kúsok musí najprv schváliť matka herečky, a ak ho schváli, posúva sa ďalej ku agentom. Poslednou zastávkou je otec, ktorý je tiež plnohodnotným kritikom. Ak sa mu niečo nepáči, Millie si to jednoducho neoblečie.
 

Medzi obľúbené značky Millie Bobby Brown patrí jednoznačne Gucci, Prada alebo Kenzo, v ktorých sa pravidelne ukazuje na akciách. Okrem prehliadok, kde Millie sedí v prvých radoch a odovzdávaní cien, sa herečka stala aj múzou fotografov rôznych magazínov. Vidieť ste ju mohli na titulkách časopisov ako Teen Vogue, Entertainment, British Vogue, L´Officiel, Interview alebo Hey you.
 

Dá sa povedať, že jej hviezda začala žiariť len prednedávnom, no nepochybne bude žiariť ešte veľmi dlho. V roku 2019 sa do kín dostane film Godzilla: King of Monsters, kde bude Millie hrať jednu z hlavných úloh. No zatiaľ, ak vás táto kráska zaujala, si nenechajte ujsť seriál Strangers Thing, ktorý pred nedávnom predstavil svoju druhú sériu. 
 

(Zdroj foto: Pinterest.com, gettyimages.com, variety.com)

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Karin

Som, snáď, budúca žurnalistka a spisovateľka. Nie som milovníčkou šiat a sukní, omnoho radšej mám športový štýl a hlavne tenisky, ktoré sú mojou srdcovkou. Veď nohy nás nesú celý život, tak si zaslúžia, nie? Okrem módy milujem hasičský šport, dobré jedlo, posilňovňu a hokej.

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy