Sedem typov šiat, ktoré zachránia vianočné večierky

S blížiacimi sa sviatkami narastá potreba prelúskať svoj šatník a zistiť, či sme dostatočne vybavené na sviatočné večierky. Možno aj vy patríte k otrokom skutočnosti, v ktorej drvivú väčšinu vášho šatníka tvoria basic kúsky. Po šatách s nálepkou príležitostné ani len stopy. Nemajte obavy, nejdeme vás presviedčať na predvianočnú honbu za desaťkúskovými kolekciami. Stačí si s nášho zoznamu vybrať jedny, ktoré sa dokonalo hodia vašej postave i osobnosti a vianočné i povianočné žúrky môžu smelo odštartovať.

# flitre

 

Jedna z možností ako zo seba spraviť doplnok muža i ozdobu celého večierka. Obavy z toho, že budete vyzerať ako diskoguľa zamieta správny výber šiat tohto typu. K dispozícií sú nielen klasické flitre, ale aj metalické odlesky v menšej verzii. Súhru doladia napríklad odhalené ramená alebo chrbát. S doplnkami si v tomto prípade starosti robiť nemusíte, postačia jemné náušnice alebo minimalistické prstene.

# jedinečné LBD

 

Rozhodli ste sa predsa len ostať verná kráľovnej temných tónov? V takom prípade odporúčame vaše „malé čierne“ inovovať.  V ponuke je možnosť hry s leskom a s aplikáciami. Vyhrajte sa aj s doplnkami -  statement kabelka alebo topánky budú skvelým parťákom.

 

# dlhé rukávy

 

Ak trpíte fóbiou z odhalených rúk (tento pojem by mali odborníci ustáliť v slovníkoch), alebo jednoducho neznášate ramienka v akejkoľvek podobe, nezúfajte. Pre vás sú pripravené šaty s dlhým rukávom, ktoré lahodia siluete aj vašej komfortnej zóne. V tomto prípade môžete staviť na čistú textúru bez akýchkoľvek vzorov a doplniť ju statement náušnicami a výraznými topánkami.

# zamatové

 

Šaty ako stvorené na toto kráľovské obdobie. O to viac, ak sú v smaragdovej zelenej alebo v červenej farbe. Pokukovať už môžete aj po pastelových odtieňoch fialovej, ktorá hlási prevzatie pozície v ríši farieb už budúci rok. Pridanou hodnotou tohto kúsku bude určite riasenie alebo jemné volány.

 

# červená

 

Koniec roka dáva priestor červenej zažiariť v čo najvyššej frekvencii nielen na obľúbených pletených svetroch či doplnkoch, ale aj na šatách. Tento kúsok je z odvážnejšieho súdka. Ak ste sa ešte stále neodhodlali obliecť sa do červenej, je na čase vyskúšať to. Možno zistíte, že táto farba vám zo všetkých lahodí najviac a nebudete sa jej chcieť vzdať. K červeným šatám odporúčame voliť jednofarebné topánky a doplnky. Pokiaľ vám experimenty nie sú cudzie, vyskúšajte ich kombinovať s ružovými essentials.

 

# orientálne

 

Závan exotiky v zimných mesiacoch? Prečo nie. Kolekcie obchodných velikánov tentokrát stavili na trendy kvetov a rastlín aj počas zimných mesiacov. Tmavšie farby strieda florálna potlač, ktorá bude aktuálna aj na sklonku decembra. Kúsok, ktorý sa vám odvďačí originalitou a módnou dlhotrvácnosťou kombinujte s vysokými čižmami alebo s horúcim hitom medzi ženskými topánkami – so sock boots.

# zmysel pre inakosť

 
 
Ozajstné obohatenie vašej šatovej kolekcie prichádza v podobe zmyslu pre detail. Svoju zbierku jednoduchých šiat doplňte kúskom s dôrazom aplikácie. Či už ide o pierka, priesvitné ramená a rukávy alebo o šnurovačku. Tento typ šiat zachráni všednosť a nedostatok doplnkov.
(Zdroj Foto: Pinterest.com)

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy