Tenisky a šaty: 9 rôznych spôsobov ako ich kombinovať

Niekoľko rokov dozadu by sme toto spojenie nazvali absurdným, dnes naň nedáme dopustiť. Pohodlnosť, štýl a nezameniteľný výsledok. Tenisky milujeme za každého počasia a smelo ich môžeme nosiť k tej časti oblečenia, ktorá si kedysi žiadala výsostne formálnu obuv. Nestihli ste si ešte spomínané kombo obľúbiť? Veríme, že po prezretí nasledujúcich riadkov a fotografií spadnete do tejto mánie spolu s nami.
 
 
 

1.   Athleisure trend obohatený o deväťdesiate roky




Pohodlnosť na druhú je vyhľadávanou položkou posledných mesiacov. Šaty z teplákového materiálu dovedú k dokonalosti sneakers, ktoré tu boli už dávno pred nami. Masívny prvok v podobe platformy je novým šperkom mikinových šiat alebo oversized mikiny..

 

2.   Biele tenisky ako svieži základ každého outfitu

 

 
K tejto „kapitole“ azda nie je potrebné udeľovať žiaden obsiahly komentár. Minimálne jeden pár bielych tenisiek by mala vo svojom botníku ukrývať každá z nás.

3.   Zavinovacie s pridanou hodnotou

 

 
Blogerský ošiaľ okolo zavinovacích šiat je stále aktuálny. Nadčasový výsledok, ktorého športový nádych je minimálny.

4.   Sexy rebélia

 

 
Uberanie na dĺžke šiat je v tomto prípade úplne na mieste. Pokiaľ máte chuť na vybočenie z konvenčných uličiek, odporúčame kombináciu mini šatovej verzie a obľúbenej skejtovej značky Vans.


 

5.   Opozitné kombinovanie

 

 
Rozhodli ste sa pre šaty s printom? Potom pre vás máme návrh. Vaše obľúbené kvetované šaty skúste obohatiť teniskami opozitného charakteru. V praxi to znamená pokorenie zaužívaných kombinácií a mixovanie dvoch odlišných potlačí.

 

6.   Midi šaty vs. uznávaná klasika

 

 
Determinant ženskosti v podobe šiat s dĺžkou pod kolená párujte s teniskovou klasikou Adidas, Reebok či Vans, ktorá sa v rebríčku obľúbenosti permanentne drží na popredných miestach.

 

7.   Rande v teniskách

 

 
Myslíte si, že na atraktívnosti vzhľadu pridáva iba vysoký podpätok? Dovoľte nám vyviesť vás z omylu. Kombináciu dobre sadnúcich šiat a nízkych tenisiek si píšte na zoznam randiacich lookov.

 

8.   Zjednoť to ponožkami

 

 
Súdržný vzhľad zabezpečia ponožky v teniskách. Zvoľte rovnaký farebný tón, aký je máte na vašich šatách.

 

9.   Vieme, čo sa bude nosiť toto leto!

 

 
Našu dnešnú výberovku uzatvárame kombináciou, ktorá bude kraľovať tohtoročným horúcim mesiacom. Volánové šaty, IT bag, ktorá je túto sezónu víťazkou ulíc v ratanovej, prútenej či slamenej podobe, a opäť raz biele tenisky. Urýchlene zapísať do módnych diárov.


 
Máte tip na ďalšie inovatívne kombinácie šiat a tenisiek? Dajte nám o nich vedieť v komentároch na našej FB stránke!
(Zdroj foto: Pinterest.com)

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy