Romilikes: Týchto 5 tehotenských outfitov si zamiluješ!

Tehotenstvo nie je choroba. To, že vám rastie bruško neznamená, že musíte chodiť v ohavných veciach alebo radšej z domu ani nevychádzať. Pravdou však zostáva, že obchodov s tehotenskou módou je ako šafránu a rozhodne nereagujú na trendy v takom tempe ako klasická konfekcia. Aj to sa však dá s ľahkosťou obísť a pritom stačí iba troška invencie.

Vybrala som si pre Vás 5 outfitov, po ktorých môžete veselo siahnuť a budete sa cítiť pohodlne a štýlovo aj počas tehotenstva. Všetky outfity som ich sama nosila a sú teda odžité naplno, 8 hodín v office či na prechádzke po Bratiske. Nájdete v nich šaty aj nohavice a schválne som vybrala iba  jeden kúsok , ktorý bol zakúpený v sekcii pre tehotné a sú nimi čierne skiny jeansy. Tieto tehotenské jeansy som nosila, kým som sa v nich nezačala topiť s blížiacim sa letom, ale našla som im využitie aj teraz a nosím ich ako highwaistky.

Tento článok prosím berte iba ako inšpiráciu ako svoj tehotenský šatník oživiť strihmi či správnym výberom veľkostí. Zahajujem teda hon na fresh tehotenské outfity. Dúfam, že uvidím vo svojom okolí menej legín s vyťahanými tričkami. Pretože budúce maminy, dá sa to aj inak.

Šaty na jeansoch

 

 
Ak máte pocit, že vrstvenie Vám pridá ešte dobrých 20 kíl navyše, tak sa nebojte. Voľte jemné, padavé materiály a zabávajte sa, veď v tehotenstve máte byť veselé a v pohode, aby sa narodilo veselé a spokojné miminko. Bombery sú stále v kurze, tak si určite zaobstarajte tento kúsok, kľudne vo veľkosti ako nosíte bežne. Nikto predsa nečaká, že si ju cez bruško budete zapínať. Šaty odporúčam bavlnené a rovného strihu, mimochodom v tomto outfite vidíte aj tie toľko spomínané MAMA jeans.

0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €

 

Boyfriend jeans

 

 
Hádam ani neexistuje lepší strih jeansov v tehotenstve ako boyfriend jeansy. Ich strih je predurčený na to, aby Vám sedel aj s narastajúcim bruškom. Sú dostatočne voľné, nikde netlačia a vyzerajú neskutočne ležérne. Môžete k nim voliť tak oversized ako aj obtiahnuté tričko či košeľu a úspech bude zaručený. Jednoduchý voľno-časový outfit je na svete. Ak máte radi nevšednosť, tak zvoľte jeden výrazný prvok do outfitu. V tomto prípade išlo o zelenú vestu.


 

Shorts

 

 
Že v kraťasoch radšej nie? Nesúhlasím, pokojne ukážte svoje nohy. Opálené alebo nie, ak nosíte kraťasy bežne, tak sa nemáte prečo obmedzovať. Aj tu platí, že boyfriend strih je Váš BFF, prípadne voľte bavlnené kraťasky s gumičkou. V tehotenstve platí zásada HLAVNE POHODLNE oveľa viac ako kedykoľvek predtým. Nie je nič horšie ako keď Vás na bruchu niečo tlačí, to mi môžete veriť.

 

Short dress

 

 
Pri krátkych šatách rovného strihu ste vlastne vyhrali aj keď si v posledných mesiacoch tehotenstva budete musieť kúpiť o číslo či dve väčšie šaty. Prečo? Pretože tento typ šiat nestráca na kráse ani pri väčších veľkostiach a ak Vám budú po tehotenstve trochu voľnejšie, tak budete stále vyzerať perfektne. Na jar a leto voľte veselé farby, aby ste sa nabili pozitívnou energiou.


 

Midi & maxi šaty

 

 
Letné či plážové šaty v midi dĺžke prípadne dlhé až po zem sú ďalšou skvelou voľbou. Odporúčam k nim voliť espadrillky či sandálky, ale s nimi opatrne. V horúcich dňoch Vám ku koncu tehotenstva môžu nohy opúchať a keď Vám noha nepekne preteká cez milión remienkov, tak to v žiadnom prípade nevyzerá dobre. Odžité na vlastnej koži a okrem toho, že sa mi do nôh tie remienky na istý čas vyryili, to bolo aj ohavné pre zrak okoloidúcich. Odporúčam pokojne aj flip flopy a nezabudnite, že aj pri topánkach možno oceníte väčšiu veľkosť.



Milé moje „veľrybky“´- budúce mamičky, nech už sa budete pohodlne cítiť v čomkoľvek, tak Vám prajem do nadchádzajúcich dní hlavne veľa radosti, smiechu a pokoja s vyloženými nohami, pretože to si potom na zopár desiatok rokov už asi moc neužijete, teda najmä tie nohy, smiechu bude habadej.

P.S.: Tehotenstvo nie je prechádzka ružovou záhradou, a preto naznačte partnerovi, že s novou kabelkou či párom topánok to pôjde určite ľahšie.


 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Romilikes

Volám sa Romi a moja láska k fotografii, jedlu a móde sa naplno prejavuje v mojom blogerskom ja, ktoré ostro kontrastuje s mojou prácou. Milujem oversized a vrstvenie. Už zopár rokov som posadnutá sukňami a to v každom ročnom období. Romilikes - www.romilikes.com

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy