6 valentínskych outfitov, v ktorých sa budeš cítiť úžasne

Láska sa dokazuje celoročne, no jeden deň máme v kalendári vyhradený špeciálne pre všetkých zamilovaných. Meno nesie po svätom Valentínovi. Inšpirácie v jeho starovekom habite však nehľadáme (ani nechceme hľadať). Pre všetky naše single čitateľky pripomíname, že tento deň nie je iba o stereotypnom dávaní čokolády či romantickej večeri vo dvojici. Ak už  ho budete tráviť samy alebo s partnerom, jedno je isté – chcete sa cítiť výnimočne  úžasne. Vystihnúť tento stav mysle sa môžete pokúsiť výberom toho správneho outfitu ako ušitého na mieru pre oslavu lásky. Lásky k životu, partnerovi, kamarátom, rodine či sebe samým.

1. Červené šaty

 

Overená klasika, ktorá sa nespája s Valentínom len tak bezdôvodne. V Číne bola červená farba  spájaná so svadobnými obradmi. Pôsobí vášnivo, temperamentne či priam nebezpečne. V hrách zvádzania má teda nenahraditeľné postavenie. Červená dodáva sebavedomie a snáď sa nenájde nikto, komu by nepristala. Ak aj červenú nosíte a máte pár kúskov v šatníku, dotiahnite tento deň k dokonalosti. V množstve nie sú limity. Zaručene v červenej pritiahnete pozornosť len a len na seba.

 

2. Zamilovaná ružová

 

Farebné klišé, ktorému zaručene prídete na chuť. Ružovej sa na Valentína nebudete chcieť vyhnúť. Je to farba dievčenská, hravá a nežná. Vaším pričinením však môže ľahko skĺznuť do sofistikovaného outfitu, v ktorom budete zaručene vyzerať put together. Odporúčame preto nasadiť ružovú do nohavicového kostýmu, ktorý ju definitívne odlíši od farby detskej izby.

 

3. Netreba to preháňať

 

Ak sa predsa len necítite na veľké oslavy, tento outfit je ako pre vás. V jednoduchosti je krása a tú môžete docieliť rifľami s nejakým pekným zvrškom. Efekt zaručený. Nie každému pristanú nohavice z nepohodlným materiálov. Ak ste strávili večnosť hľadaním tých dokonalých džínsov, ktoré vám tak pristanú, prečo si ich neobliecť aj na Valentína? Dôležité je cítiť sa krásna. Popustiť uzdu fantázie môžete prostredníctvom vršku či doplnkov. Večerný look zaručene podčiarknu podpätky.

 

4. Neslávim tento sviatok, ale...

 

... zaručene každú z nás poteší dôvod na zakúpenie si kúskov, ktoré ďaleko presiahnu zamilované februárové ceremónie. Nie je nič zlé na tom, ak elegancia nie je vaša šálka kávy. Stačí ak sa aspoň trochu pridržíte valentínskych farieb a túto voľbu neoľutujete ani v  budúcnosti. Koženkové bundy sú vhodné do akékoľvek počasia, kľúčom k úspechu je vrstvenie.

5. Minišaty 

 

Valentín je takisto deň, kedy sa chceme cítiť sexy. Neznamená to však výstrihy po pupok s odhaleným každým kúskom kože. Vzhľadom na februárové počasie by to takisto nebol dobrý nápad... Minišaty s dlhým rukávom sú odpoveďou na vaše otázky. V spojení s opätkami vám krásne predĺžia postavu. Bez ujmy na zdraví, jedine so zvýšeným sebavedomím.

 

6. LBD/MČŠ

 

Malé čierne šaty. Dress code každého šatníka. Vstupné, ktoré musí každá z nás zaplatiť pri vstupe do sveta módy. Nie nadarmo sú také ospevované, ich využitie má viac riešení ako Rubikova kocka. Nielen využitie, ale aj prevedenie. Zaručene tak nájdete strih, ktorý vám sedí. A keď máte svoje dokonalé šaty, prečo ich nevyužiť na Valentína?

(Zdroj Foto: Pinterest.com)

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Terez

Študentka žurnalistiky, ktorá síce od detstva behá s mikrofónom, no našla sa až pri písaní. Rada ráno stojí pred skriňou a nevie, čo si obliecť. Rada nosí veci, nad ktorými babky prevracajú očami. Rada jedáva nezdravé veci a rada cvičí, cestuje. Rada žije život, ktorý má.

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy