Valentín trochu inak: Sprievodca originálnymi darčekmi a zážitkami

Vianočné dekorácie vo výkladoch strieda vlna červenej a ružovej. Ruže, plyšové medvedíky, veľa čokolády či luxusná spodná bielizeň predznamenávajú sviatok všetkých zaľúbených v predstihu aj tento rok. My sme sa však rozhodli z tejto klišé cesty odbočiť a priniesť vám niečo inovatívnejšie. Či už ste práve spoznali lásku svojho života, nachádzate sa v úvodnej fresh fáze vzťahu, alebo oslavujete desiate výročie spoločnej dobrodružnej cesty, máme pre vás šikovného pomocníka. Prichystali sme zoznam originálnych darčekov z materiálneho i nemateriálneho súdka, vďaka ktorým môže váš štrnásty február vyzerať inak ako doteraz.

PRE ZBERATEĽOV OKAMIHOV

Tematický filmový maratón


Pred pánskym osadenstvom s hrdosťou prehlasujeme, že nemusí ísť len o sladké romansy. Filmová a seriálová ponuka je široká. Pokiaľ obaja milujete sci-fi žáner, tak diely Back to the Future za sprievodu domácich cestovín môžu predstavovať takisto skvelý valentínsky program. Pre tých, ktorí nestíhajú plánovať dopredu, má Netflix prichystanú slušnú selekciu filmov s valentínskou tematikou.

A bar crawl poznáte?


Dobrá rada nad zlato hneď v úvode – skúste sa vyhnúť tradičnej návšteve reštaurácie, v ktorej si vychutnávate rýchlokurz denného menu počas pracovného týždňa. Máme pre vás iný návrh. Spravte si prehliadku tých najlepších barov v okolí alebo stavte na poriadny gastro zážitok z cudzokrajnej kuchyne. Recenzie známych i neznámych budú v tomto prípade dobrým sluhom i pánom. Pôžitok z kvalitného jedla či drinkov predstavuje dokonalý a negýčový spôsob oslavy sviatku lásky. 

Degustácia vína alebo čokolády


Ochutnávka tých najlepších vín či výberovej čokolády. Nuž, túto zastávku berieme všetkými desiatimi. Aj takto môže vyzerať dokonalé rande, ktoré nadchne novú lásku a posilní tú trvácnu. Mnohé mestá ukrývajú útulné lokácie dýchajúce čarovnou intimitou. Majte na pamäti, že čím menší podnik, tým intenzívnejší zážitok.

Escape room

 

Síce ich poznáme skôr z teambuildingov, no nikto nepovedal, že nemôžu vylepšiť váš valentínsky večer. A ako kvalitne! Veľa zábavy, adrenalínu a kritického myslenia v jednom balíčku preverí vaše silné aj slabšie stránky. Z tematických okruhov vyberajte menej stresujúce a nenáročné varianty. Nezabudnite pozvať aj vašich priateľov, veď radosť rozdávaním rastie.

Navštívte stand up comedy


Láska ide cez žalúdok, no a keď k tomu primiešate ten správny humor, pozitívny účinok zdvojnásobíte. Smiechom si predsa najrýchlejšie razíte cestu k srdcu milovanej osoby. Vychutnajte si spoločne stand up vášho obľúbeného komika.

Booknite si letenky


Rómeo a Júlia dvadsiateho prvého storočia chcú byť všade tam, kde sa niečo deje a rozhodne nebudú čakať na to, kým im zážitky spadnú z oblakov. Booknite si letenky. Kdekoľvek. Vytlačte ich, zabaľte do obálky a darujte. Takto začína reálne dobrodružstvo.

Z MATERIÁLNEHO SVETA

Originálne zberateľské tenisky


Ak máte zážitkovania po celý rok dostatok a hľadáte darček, ktorý vašu polovičku poteší svojou funkčnosťou a štýlom, odporúčame siahnuť po teniskách v limitovaných edíciách. Sneakersové kráľovstvo Footshop má vo svojej ponuke napríklad tie od legendárneho Rafa Simonsa či Alexandra Wanga. High fashion rukopis rúcajúci akékoľvek konvencie je výzvou na dobrodružstvu. Kto by sa nepotešil takejto krabici zhmotňujúcej dokonalé módne šťastie?

 


hore: Adidas Nite Jogger dámsky model
dole: Adidas Nite Jogger pánsky model

Street style pre každého


Pri šatníkových radostiach by sme predsa len ešte ostali. Pokiaľ plánujete svoju lásku potešiť oblečením, no nechcete príliš prekračovať vody extravagancie, vyberajte kúsky z unisex streetstyle kolekcií, s ktorými môžete vytvárať matchy-matchy outfity. V kolónke móda z ulice máte na výber z neutrálnejších verzií, ale aj z obľúbenej logománie. Rozhodnutie je už len na vás.
 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy