Inšpiruj sa vianočným wishlistom blogeriek a vyhraj poukážku v hodnote 80 € !

Po ďalšom roku plnom práce, štúdia, zhonu, úspechov, ale občas aj nezdarov tu máme vytúžené sviatky pokoja, ktoré si všetci zaslúžime. Áno, VIANOCE sú opäť tu! Slovenské blogerky nám tento rok prezradili, čo pre nich znamená tento sviatok, či majú nejaké špeciálne plány a čo by si tentokrát rady našli pod stromčekom. A ak chceš prívítať nový rok s novým lookom, tak čítaj ďalej...Na konci ťa čaká prekvapenie v podobe súťaže o skvelú výhru! Vaši obľúbení street style experti z Nahodsa.sk sa rozhodli potešiť jedného z vás a darovať mu poukaz v hodnote 80€!

 Stylemon: Spoločné chvíle s rodinou

 

 
Keďže momentálne žijem v Brne ďaleko od mojej rodiny, na Vianoce sa tento rok teším najmä kvôli tomu, že spolu budeme môcť byť o čosi dlhšie a naplno si užiť spoločné chvíle, ktorých počas roka nie je až tak veľa. Tieto Vianoce som si tiež vyhradila extra čas na pečenie koláčov so starkou, ktorá má tie najlepšie recepty a ako správna gazdinká sa predsa musím priučiť. Budem sa tiež snažiť, čo najmenej hľadieť do počítača a mobilu a radšej čítať alebo chodiť na prechádzky s mojim psíkom.
 

,,Budem sa tiež snažiť, čo najmenej hľadieť do počítača a mobilu a radšej čítať alebo chodiť na prechádzky s mojim psíkom."

Pretože ja osobne beriem Vianoce nielen ako jeden z najdôležitejších kresťanských sviatkov v roku, ale tiež ako príležitosť na úplný oddych, keďže počas roka zažívame všetci poriadne veľa stresov a poriadne si neoddýchneme.
Keďže už mám vlastnú domácnosť a som pánom svojich financií a rozpočtu v domácnosti, tento rok by som od Ježiška chcela dostať praktické darčeky – panvicu, mixér či nejaké dekorácie do bytu. A síce sa môj šatník pekne plní a rozhodne nepotrebujem ďalší nový kabát alebo topánky, takej peknej teplej čiapke alebo bláznivo farebným ponožkám či papučkám proste neodolám a určite by mi urobili veľkú radosť.
 


 

 Timea Timbo: Vianoce -  vír plný stresu a zmätku


Vianoce spred 20 rokov mali pre mňa úplne odlišný význam ako teraz. V detských časoch boli sviatky len o darčekoch, koláčikoch a rozprávkach. Teraz by som už Vianoce prežila aj bez darčekov, pretože pocit, keď nemusíte na nič myslieť (hlavne na deadline-y ) a vychutnávate si voľný čas s blízkymi má pre mňa väčšiu hodnotu. Už neraz sa mi stalo, že som z úst vypustila vetu typu „Neznášam Vianoce!“, práve preto, že sa okolo nich vytvára vír plný stresu a zmätku. Snažím sa od tohto všetkého odosobniť a už ma viac netrápia malicherné myšlienky ako napr. či mám dokonalý stromček s dokonalou výzdobou, perfektne vypucovaný byt alebo originálny baliaci papier. :D
 

 

,,Už neraz sa mi stalo, že som z úst vypustila vetu typu „Neznášam Vianoce!“, práve preto, že sa okolo nich vytvára vír plný stresu a zmätku."

Typickú ženu však v sebe nezapriem a ak by ma niekto chcel obdarovať, určite by som mu poslala „skromný“  zoznam z Lovely, ktorý by obsahoval vecičky, po ktorých moje srdce prahne už nejakú tú dobu. Či už sa jedná o  doplnok, obuv alebo oblečenie, najviac by som si cenila kúsok, ktorý mi vydrží veľa sezón a bude mi neustále pripomínať osobu, ktorá mi ho podarovala. 

 Victoria Stories: Historky, hry a domáci punč

 

Vianoce pre mňa znamenajú zaslúžený oddych po celkom roku, kedy viem, že sa opäť všetci stretneme pri jednom stole a strávime spoločný čas. Sú to vzácne chvíle, keďže každý z rodiny a priateľov má mnoho povinností a niekedy je ťažké naplánovať spoločné stretnutia. Vianoce sú však istota, preto sa na ne vždy veľmi teším. Je to jedinečná príležitosť na vtipné historky, hranie spoločenských hier či varenie domáceho punču. A čo by som si želala pod vianočný stromček?

,,Vianoce sú istota, preto sa na ne vždy veľmi teším."

Myslím, že som už vyrástla z veku, kedy som očakávala rôzne darčeky matariálneho charakteru. Teraz si želám, hlavne aby sme všetci boli zdraví a mali všetko čo potrebujeme, aj keď to vyznie ako klišé. Občas sa mi zdá, že si nevážime čo máme, až kým nestretneme niekoho kto je na tom podstatne horšie a hanbíme sa za to, že sme sa vôbec sťažovali.  Ak by som však mala vymenovať aspoň niečo, určite by ma potešila dobré kniha ako vždy, alebo teplý šál. 

SweetLadyLollipop: Plnohodnotný oddych


Vianoce sú pre mňa tým najkrajším obdobím v roku. Keď som bola mladšia, nevedela som sa dočkať, kedy príde Ježiško a čo si nájdem pod stromčekom. Dnes to mám úplne naopak - neviem sa dočkať, kedy budem môcť obdarovať blízkych a najmä, kedy budem oddychovať v pohodlí domova s mojimi milovanými. Na darčeky si už nepotrpím. Mám všetkého dostatok a aj keď sa prekvapeniam poteším, nezakladám si na tom.
 
 

,,Omnoho viac sa teším na všetky tie vône, staré známe chute a jedinečnú atmosféru, ktorú doma každý rok máme!"


Teším sa na vianočný stromček, snáď stokrát videné rozprávky a týždňové obedové menu v podobe kapustnice a šalátu. :) A tiež na moju srdcovku - poobedné prechádzky zasneženou krajinou či poriadnu sánkovačku. Vianoce, to sú chvíle, ktoré si nesmierme užívam a počas ktorých si viem konečne plnohodnotne oddýchnuť. Už nech sú tu! Prajem krásne sviatky ♡

Romilikes: Vianočná výzdoba už od 1. decembra

 

Milujem čas, keď vo vzduchu začnem cítiť vôňu Vianoc. Tento rok som ju zacítila pomerne skoro a moja eufória z tohto čarovného obdobia naberala na obrátkach.
 

,,Vianočný stromček, koláče a svetielka museli byť v pozore už od 1. decembra a úprimne - koledy nám každé ráno vyhrávajú už takmer 2 mesiace."

Celý rok premýšľam ako poteším mojich blízkych. Ja si však na Vianoce neželám veľa, pretože mi oveľa väčšiu radosť robí, keď môžem darčeky baliť pre iných a nie rozbaľovať.
 

Nuž ak by som predsa písala Ježiškovi, tak na zozname by boli skôr darčeky typu – kurzy, cestovanie a knihy. Oblečenie, šperky a doplnky si totiž oveľa radšej vyberám sama a aj teraz som si vyskladala srdcovky z Lovely, ktoré by sa mi do šatníka nesmierne hodili a to nie len na Vianoce. Nech už si pod stromčekom nájdete čokoľvek, želám vám zo srdca krásne a pokojné sviatky.


 

 Donnaiveh: Spoločné Vianoce „v trojke“

 

Asi to bude znieť ako gýč, ale Vianoce sú pre mňa hlavne o pohode. Neponáhľať sa nikam, nič neriešiť (jedine to, či mám všetky perníčky napečené) a byť so svojou rodinou a blízkymi. Keď si tak uvedomím, takýto by mal byť náš každý deň. Nikdy nie je nič prednejšie ako rodinná pohoda a ani akákoľvek kariéra nestojí za nervy a stresy. Keďže sa mi v novembri narodilo bábo, toto budú naše spoločné Vianoce „v trojke“. Aj keď bude ešte veľmi malá na to, aby vnímala fakt, že ide o takýto sviatok, atmosféru a pokoj určite načerpá.


 

,,Každým rokom sa moje „túžby“ čo nájsť pod stromčekom zužujú, ke‫ďže si myslím, že máme poväčšine všetci všetkého dostatok, ak nie prebytok."

Čím som staršia, tým sa viac teším aj na sneh a zasneženú prírodu. Keďže bývam kúsok od lesa, neviem sa ho nikdy nabažiť, keď je čerstvo posiaty snehom. Každým rokom sa moje „túžby“ čo nájsť pod stromčekom zužujú, ke‫ďže si myslím, že máme poväčšine všetci všetkého dostatok, ak nie prebytok. Ale vždy ma potešia darčeky alebo prekvapenia s dušou a nápadom.

 

Všetkým čitateľom Lovely.sk prajem pokojné sviatky, šťastie a pohodu, ktorá sa nikdy nedá kúpiť.






 A nakoniec tu máme sľúbenú súťaž o nákupnú poukážku v hodnote 80 €, ktorú môže výherca uplatniť v internetovom obchode NAHODSA.SK. Postup je nasledovný:

1. Vyplň náš formulár zadaním mena, priezviska a mailovej adresy.
2. Trpezlivo čakaj na vyhlásenie výhercu, ktoré bude zverejnené v stredu (27.12.2017) na našom Facebooku Instagrame, preto nás nezabudni sledovať!

Prihlásením do súťaže súťažiaci súhlasí so všetkými podmienkami a pravidlami tejto súťaže.

 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Poppy

Som mladá aktívna Bratislavčanka milujúca ruch mesta a pokoj prírody. Vzťah k umeniu sa snažím manifestovať rôznymi spôsobmi, napr. fotografiami, maľbami, tortami, čarbanicami v zošite a samozrejme módou. Srdcom som tajná hipsterka a potrpím si na originalitu a detail. Závislosťou sú kabelky a topánky. Šťastná farba je čierna a držím sa hesla: ,,Menej je niekedy viac.“

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy