Poznáme top desať najvyhľadávanejších teniskových modelov pre túto jar

Po jarnom detoxe našich šatníkov prichádza na rad aj sezónna obuv. Predikcie módnych domov na prechodné obdobie sú na stole už nejakú dobu a influenceri nesmú zaostávať. Svet patrí predsa tým, ktorí čo najrýchlejšie odpovedia na globálne ponuky. V dnešnom rešerši z Footshopu vám ponúkame tie najpovolanejšie modely. Na známosť sa všetkým dáva, že budú kraľovať nielen sezóne kvitnúcich magnólií.


Nike Air Max 270

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa LINDA M. F (@lindamag),


Máme tu vyznávačov stopercentného pohodlia? Hneď v úvode vám musíme predstaviť nový vietor topánkového velikána v podobe modelu Air Max 270. Topánky v sebe snúbia to najlepšie zo svojich tradičnejších predchodcov 93 a 180. Značka Nike pri nováčikovi prvý raz uplatnila technológiu cielenú pre každodenné používanie. Tento upgrade nevychádza zo športového základu, preto sú vhodným partnerom do práce, do školy či na potulky mestom.
 

Nike Air Max 270
 

Nike Air Max Tailwind IV

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Isabella Eriksson (@isabella__eriksson),


Ak si zakladáte na funkčnosti za akýchkoľvek podmienok, zbystrite svoju pozornosť. Nike Air Max Tailwind IV disponujú syntetickou usňou, ktorá je veľmi odolná a zabezpečuje komfortné nosenie počas celého dňa. Zamilujete si ich ľahkosť a schopnosť tlmiť akýkoľvek náraz. A okrem toho máme tušenie, že sa veľmi rýchlo stanú súčasťou vašej topánkovej rutiny. Ich identita má jasné kontúry a je neprehliadnuteľná.
 

Nike Air Max Tailwind IV
 

Nike Air Max Triax

 

Od ich prémiového uvedenia na trh prešli už dve dekády, no návrat tejto kultovej klasiky je opäť veľkolepý. Ikonický tvar a vzdušná jednotka vám prinavráti komfort a štýl, na aký boli zvyknutí možno aj vaši rodičia. Perfektná voľba do vašej streetovej palety. 
 

Nike Air Max Triax

Nike React Element 55 SE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Rachel Sarah (@voilavoila__rachelita),


Ani aktívnym športovcom nezostaneme nič dlžní. Výrobcovia si pri tomto modeli požičali línie prototypu Internationalist, pridali reflexné prvky a uplatnili svoju povestnú React technológiu. Výsledkom je dizajnový kompromis nasycujúci túžby tých menej náročných, ale aj tých, ktorí si potrpia na funkcionalitu a najnovšie trendy v jednom. 
 

Nike React Element 55 SE 

Jordan Mars 270 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 沼 (@numa0106),


Streetstyle v uliciach bude čeliť poriadnemu topánkovému konkurentovi. Zapamätateľný vizuál klasických Jordan tenisiek nahrádza nový adept, ktorý ale čerpá zo staršieho základu. Výsledkom je moderný mix toho najlepšieho, čo ponúkali predchodcovia modelu Jordan Max 270. Pružnú penu slúžiacu na udržiavanie permanentného komfortu si zamilujete na prvé obutie.
 

Jordan Mars 270 
 
 

adidas Yung

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa KAITLYN HAM (@kaity_modern),


Mladý favorit z adidas dielne bol verejnosti prvýkrát predstavený v rámci kolekcie adidas x Dragon Ball Z. Retro silueta s nádychom deväťdesiatych rokov láka pozornosť adolescentov, ale aj vyšších ročníkov, ktoré radi siahajú po nostalgických módnych záležitostiach. Model Yung patrí bezpochyby k najsledovanejším teniskovým hráčom roka 2018. Získajú si vás svojou stabilitou, tvarom i farebným prevedením.

adidas Yung

adidas NMD R1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa vanyasueno (@vanyasueno),


Tenisky adidas NMD predstavujú prvú technicky bežeckú obuv, ktorá však nie je vyvinutá ako športová, ale ako lifestylová záležitosť. Spojenie dedičstva rokov osemdesiatych a moderného akcentu posúva R1 na prvé priečky predajnosti v sekcii sneakers. Je potrebné podotknúť, že ani zďaleka nejde o nový model. V rebríčkoch vedie už od roku 2016 a Google tvrdí, že podľa počtu vyhľadávaní je ešte stále v top päťke najobľúbenejších adidasiek na Slovensku.
 

adidas NMD R1
 

adidas Marathon Tech

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Isabella Eriksson (@isabella__eriksson),


Práve sa pozeráte na streetový variant prvých trailových bežeckých tenisiek, ktoré nemá na svedomí nik iný ako velikán adidas. Moderné tlmenie nárazu ide ruka v ruke s čo najvyšším podielom pohodlia.. S miernym retro akcentom sa chystajú dobyť vašu athleisure výbavu.
 

adidas Marathon Tech

adidas Torsion TRDC W

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Anfisa Polekhina (@anfispol),


Ďalší kandidát do vašej trailovej výbavy. Tieto topánky spĺňajú predpísané normy pre bežcov a vďaka vysokej technickej podpore budú skvelým parťákom na akékoľvek trate. Reflexné akcenty dopĺňa flexibilný a priľnavý dizajn, s ktorým sa môžete smelo vydať v ústrety novým výzvam.
 

 adidas Torsion TRDC W

adidas SC Premiere

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ozacon (@ozacon),


Inšpirované kurtmi a pripravené na vaše potulky mestskými ulicami. Tenisky SC Premiere prinášajú spojenie toho najlepšieho, čo adidas uviedol na trh počas štyridsiatich rokov. Napriek viacerým definujúcim prvkom si zachovávajú minimalistickú tvár, ktorá sa môže stať súčasťou vašich kapsulových šatníkov.
 

adidas SC Premiere
 

 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy