Módna expertka radí - týchto päť teniskových typov bude panovať tohtoročným uliciam

Prognózy, prognózy, všade samé prognózy. Celý svet zapĺňajú nejaké tabuľky, štatistiky a potenciálne výsledky, ktorým chýba štipka skutočnej istoty. Naša redakcia vám ale chce dnes jednu ponúknuť. Týka sa obnovenia vášho botníka. Je čas na pohodlnosť, ktorej pokrýva dlhšie časové obdobie a vašu spokojnosť. Teniskový guide roka 2018 prichádza priamo do do vášho nákupného zoznamu a my sme presvedčení, že si príde na svoje každá z vás.
 
Farebného guru pre rok 2018 už všetci poznáme, vieme aj to, že by sme mali oživiť neutrálne tóny. A čo taká obuv? Módni špecialisti aj v tomto odvetví tvrdo pracujú na orientačných plánoch, ktoré vám vaše túžby pomôžu usporiadať do zmysluplného celku. Svoje o tom vie aj módna expertka Emily Gordon -Smith – vedúca centra výskumu, inovácií a trendov spoločnosti Stylus. Zostavila totiž zoznam piatich typov sneakers, ktoré budú brázdiť ulice počas celého kalendárneho roka. Inšpiráciu posielame ďalej a odporúčame naštudovať ako povinnú literatúru.

1. Biela klasika s extra podrážkou

 

Tenisková klasika bude relevantná aj tento rok. Biela, pastelové odtiene a metalický odlesk zabezpečí ultra moderný vzhľad. Detaily idú do úzadia, upustite od akýchkoľvek modelov s aplikáciami. Jednoduchosť tu berieme naozaj vážne. Najväčším výstrelkom tohto typu bude výrazná podrážka. Skvelý parťáci ku kombinovaniu tón v tóne, ku kostýmovým variáciám, skrátka ku všetkému.

 

2. Športové, ktoré nemajú dočinenia s pobytom vo fitku

 

Účel svätí prostriedky a berie si dovolenku. Podľa NPD Group si až 75% amerických zákazníkov zakladá v prvom rade na vzhľade a estetike danej obuvi. Trend, ktorý si zachováva športové atribúty, ale jeho pravým poslaním je prispieť k štýlovosti majiteľky, bude ďalším ukazovateľom dvetisícosemnástky. Spojte aj vy trendové s užitočným a nazrite do portfólia troch pásikov. Adidas myslí na akúkoľvek módnu náladu a spája protichodné atribúty.


 

3. Pretrvávajúci diktát deväťdesiatych rokov s nádychom nostalgie

 
 
Túžba za rokmi minulými sa bude udržiavať aj v tomto smere. Tenisky maskulínneho charakteru a robustného vzhľadu si budete pokojne obliekať k šatám. Ošiaľ, ktorý pred pár rokmi vypukol okolo modelov Nike Air Max, si ponechá líniu neónových prvkov a hravosti a transformuje sa do rôznych spoluprác svetových značiek. Registrujete teniskový počin Lisy Frank a značky Reebok? Limitovaná edícia pokrývajúca hranice fantázie.

 

4. Kultúra „ugly fashion“

 

Opäť reštart popovej kultúry z prelomu storočí. Špinavý finiš či šedé filtre sprevádzajú teniskový rok. Vďaka značkám Gucci a Balenciaga sa máme skutočne na čo tešiť. Okrem toho, dirty dizajn prenikne aj medzi časti oblečenia.

 

5. Navrhované ženami, nosené všetkými

 
 
Ulahodiť ženskej nohe je niekedy naozaj drahou záležitosťou. Nemáme na mysli len materiálne ohodnotenie. Ženská komunita nenarastá len v prípade zákazníkov, ale aj v prípade navrhujúcich.  Celebritné mená vytvárajú čoraz väčšiu škálu produktov, ktoré nerátajú so striktne mužskou a striktne ženskou verziou. Kolaborácia Fenty x Puma posunie kolónku unisex na novú úroveň. Tento rok bude plný návratov, prítomných okamihov i nadčasových úletov do budúcnosti.



Lovely výber: 

0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €

(Zdroj foto: Pinterest.com)

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy