3 TOP trendy pre jar/leto 2017 podľa Romilikes

Niektoré trendy kúsky to dotiahnu ďaleko a stanú sa z nich ikonické prvky šatníka, ktoré by v dnešnej dobe každá fashionistka mala mať. Takýmto kúskom je určite nohavicový kostým či biela košeľa. Niektoré trendy okolo nás iba prefrčia, niektorým nerozumie takmer nikto a na ich nosenie sa zvyčajne orientujú influenceri a blogeri, pretože skrátka na ne treba mať gule odvahu. A práve poslednej kategórii by som sa chcela povenovať o čosi dlhšie.

Vybrala som si pre Vás 3 top trendy, ktoré podľa mňa stoja za zmienku a môžu priviesť do šatníka trošku jemného mrazenia či taký jemný závan invenčnosti. Ja si na ne už brúsim zuby a hneď ako mi to manžel či platobná karta dovolí, mám v pláne si ich zaobstarať.

1.Flat mules / Loafers




Poviem Vám úprimne, že som sa snažila nájsť slovenský ekvivalent pre tieto topánky a viac menej som zostala bezradná a najbližšie ako sa dostanem budú zrejme otvorené mokasíny či šľapky. Pre potrebu tohto článku ich budem nazývať „MOKOŠKY“.

Som si viac než istá, že 70 percent z Vás si práve klopká na hlavu, či to myslím vážne a áno myslím, i keď verziu s kožušinkou som nepochopila ani ja. Som si istá, že jeden pár nikomu neuškodí a o pár desiatok rokov ich pri najhoršom dáte do vitrínky pre módne omyly a budete ich hrdo ukazovať svojim vnúčatám.

Jarná verzia bez zbytočných chlpov je must have, veď leto sa blíži no a kto by už chcel ochlpenie navyše. Zahraničné blogerky v nich behali vo veľkom už na jeseň a zahlcovali môj news feed na instagrame skvelými outfitmi s mokoškami od GUCCIho. Nie som síce odborník, ale myslím, že jar je pre ne o trošku vhodnejšie obdobie. Zima nám už prešla a voilá, tie správne mokošky si už nájde každá z nás. Ak ste odvážne, choďte do vyšívaných či metalických, pre miernejšie povahy voľte jednoduchú čiernu klasiku.


 

 2.PJ Robes




Ak ste už začali s tým ťukaním na čelo, tak neskladajte prst, pretože pokračujem smelo k ďalšiemu trendu tejto sezóny. Pohrávam sa s myšlienkou, že tento rok vládne svetu módy lenivosť, pretože trend číslo dva, ktorý ma zasiahol, sú pyžamové župany. Tento krát pre inšpiráciu ani nemusím vytiahnuť päty z domu, nakoľko tento trend už prezentovala aj slovenská blogerka Sweet Lady Lollipop.

Je to vlastne nadstavba trendu kimona a je to špica. Predstavte si, že sa ráno zobudíte, poznáte to messy hair účes už máte a ak spávate v bielom tričku, tak po raňajkách už nemusíte riešiť outfit. K svojmu pyžamusaténovému županu si oblečte už iba skinny jeansy a šup do mesta. A ak chcete byť za módnu ikonu, tak si miesto lodičiek obujte mokošky.

Ešte Vám nestačilo a chcete tento článok prečítať až do konca? Tak Vám radím sadnúť si pohodlne, aby ste nespadli, závratnou rýchlosťou rútime k môjmu TOP TRENDU číslo 3.

 

3. Bra out



Ak ste si mysleli, že podprsenky majú time out, tak ste na omyle. Treba ísť s kožou na trh a túto sezónu podprsenky nemajú iba nenápadne vykúkať spod vašeho obľúbeného basic trička. Práve naopak majú sa stať nosným prvkom celého outfitu a je iba na vás či siahnete po braletoch alebo si jednoducho pod váš župan zabudnete obliecť tričko a necháte tak obľúbenú podprsku hrať prvé husle.

Už viete čo a viete aj ako to nosiť túto jar. Pripomínam, že sa stále píše rok 2017. Kedysi som si ho predstavovala ako oveľa väčšie scifi a myslela som si, že budeme ďaleko viac odviazaní, ale na začiatok mi postačí viac podprseniek v uliciach. Móde zdar a už sa neviem dočkať ďalšej módnej inšpirácie a vy?

P.S.: Ak Vás všetky tieto trendy obchádzajú míľovými krokmi, nezúfajte, pretože hlavné je cítiť sa príjemne a pohodlne. 
 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Romilikes

Volám sa Romi a moja láska k fotografii, jedlu a móde sa naplno prejavuje v mojom blogerskom ja, ktoré ostro kontrastuje s mojou prácou. Milujem oversized a vrstvenie. Už zopár rokov som posadnutá sukňami a to v každom ročnom období. Romilikes - www.romilikes.com

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy