6 módnych updateov, ktoré osviežia tvoj outfit

Rok 2017 priniesol do sveta módy nielen farebný prievan, ale aj poriadnu nálož updateov a doplnkov. Sú to tie malé zázraky, ktoré robia jednoduché ženské outfity výnimočnými. Hovorí sa, že dobre sa obliecť znamená ovládať princípy voľby doplnkov a kreovania. Slovíčko update sa z módnych slovníkov veľmi rýchlo uchytilo v praxi. Niet nad pocit vytvoriť z bežných kúskov novú aktualizáciu, ktorá bude definovať vašu osobnosť a štýl. Pripravili sme si pre vás šesť favoritov sezóny, ktorými dáš aj ty šťavu zajtrajšiemu looku .
 

„I get more compliments on accessories than anything else. I think they are kind of herbs and spices. They give zest and zing to an outfit.“ I. Apfel

Povedz to okuliarmi

statement slnečné okuliare

Pri výbere slnečných okuliarov nám neraz klesne chuť nakupovať, pretože nie každá tvár bola stvorená pre všetky typy okuliarových rámov. Ak si vyberiete taký, ktorý „lahodí“ vášmu typu tváre, nezabudnite popritom na sýte farby a vzory. Tie si totiž „idú svoje“. Sú skvelým doplnkom pre deň blbec, kedy sa nám naozaj nechce stáť pred šatníkom a kombinovať farby.

Crossbody kabelky


crossbody kabelky vzorované farebné

Tieto malé zázraky vám nielen uľahčia polhodinové hľadanie stratených vecí na dne tašiek, ale zaručene dotvoria svieži finish vášho outfitu. Malú čiernu odložte túto sezónu do skrine. O slovo sa hlásia crossbody kabelky - pokreslené, s animovanými postavičkami, v sýtych farbách, s vyšívanými kvetmi, v metalických odleskoch a s nepravidelnými vzormi.

Nohavice v neutrálnych farbách


neutrálne nohavice

Indigo džíny si túto sezónu dajú prestávku. Hitom tohto obdobia sú nohavice v neutrálnych farbách vhodné na každú príležitosť. Maminky konečne dosiahnu úspech po dlhoročných prosbách adresovaných svojím dcéram, aby si konečne zaobstarali aj niečo „slušnejšie“ ako džíny. Bude to formálnejšie, decentnejšie a štýlové zároveň!

 
Bye skinny!


voľné krátke nohavice

Ako sme už v uplynulých mesiacoch avizovali, aj skinny vecičky si berú dovolenku. Návrat voľných a zvonových strihov si obľúbili mnohé ženy. Ten pocit, že vás konečne nesťahujú skinny jeans, je na nezaplatenie. V horúcich letných mesiacoch vám krátke nohavice s voľným strihom zahrajú do kariet.

Statement náušnice

vyrazné náušnice

Tak v tejto kategórii doplnkov je dovolené tento rok naozaj všetko vynechajúc všednosť. Modelky počas uplynulých oslavných dní módy po celom svete prezentovali náušnice v úlohe žiarivého klenotu. In sú opäť strapce a dokonca aj kruhy. Na náušniciach tiež budú prezentovať značky a logá celosvetovo známych firiem. Heslom tohto roka je zabudnúť na malé nenápadné „šrubovačky“ a „napichovačky“.

Klasický strih v netradičnom prevedení


jarné bundy

Na záver tu máme tip pre všetkých, ktorých už nebaví „komfortná zóna“ módy. Čo poviete na rifľovku v oranžovej, ružovej alebo žltej farbe? Alebo na trenčkot v rifľovom prevedení? Kožená bunda tiež vystrieda čiernu a vínovú farbu. Strihy, ktoré sa vám donedávna asociovali s konkrétnym materiálom menia svoje teplé miestečko.

Ďalšie Lovely kúsky


 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy