9 lookov na horúce letné dni a studené večery

To, že počasie vie byť premenlivé, je všeobecne známy fakt. Neraz nám svojimi plánmi vie znepríjemniť výber oblečenia. Pozriete si predpoveď, ktorej sa hodláte držať skoro ako desatora, a v mysli uvažujete, ktorý outfit by bol pre ňu vhodnou voľbou. Aj keď v podvedomí tušíte, že je nemožné, aby sa jedna číselná hodnota doplnená slniečkom udržala celý deň, ste žena viery vo vysnívaný outfit. A vtedy prichádzajú sklamania. Žiaľ, na sklonku dňa to už na plážový outfit nevyzerá... Čo s tým? Predstavujeme vám 9 lookov, ktoré sú pripravené na akúkoľvek nevyspytateľnú predpoveď!

#1

 

Vzdušná a ľahká čipka si priam pýta midi šaty, ktorým dodá šmrnc. Pri chladnejšom počasí je vhodnou voľbou rozbiť jej nežnosť koženkovou bundou.

 

#2

 

Ak zvolíte na sukňu o čosi ťažší materiál, neoľutujete. Doplniť ho môžu aj vyššie čižmy či vršok s dlhým rukávom.

 

#3

 

Kvetinový vzor možno zakomponovať aj do večerného looku, stačí, ak zvolíme trochu tmavšiu a zmyselnejšiu paletu farieb. Tie šatám pridávajú na vážnosti, aj keď sú vzdušné a ľahké.

 

#4

 

Ak sú teploty príjemné, deň môžete stráviť aj v obľúbenom all black outfite. „Zletniť“ sa dá vrchom bez ramienok.

 

#5

 

Prišiel ten čas, kedy nemusíme vyťahovať bundy a môžeme v našej obľúbenej blúzke zostať deň i noc. K jednoduchým nohaviciam ako stvorená.

 

#6

 

Ohúriť každého na ulici? Vo farebnej tunike sú všetky oči na vás! Navečer stačí natiahnuť obľúbený denim a ste vybavená.

 

#7


Hitom sezóny sú okrem iného overaly, ktoré môžete využiť kedykoľvek počas dňa. Večerný look doplní výraznejšia bižutéria či na plecia prehodená bundička.

 

#8

 

Ani teplo, ani zima? Zachráni nás dlhé, ale vzdušné oblečenie. Pohodlný outfit môžeme „rozbiť“ opätkami.

 

#9

 

Zima ide od nôh. S doplnením o masívnejšie topánky môže zahriať aj letný outfit, pre každý prípad odporúčame doplniť letné šaty o hrubšie sako.

 
Raz je teplo, raz je zima. Nenechajte sa odradiť teplotnými prechodmi. Boj s počasím je ťažký, každé obdobie má svoje muchy.  Nech vám týchto 9 lookov slúži ako žolík. Pomôcka, ktorá nie je podvádzaním. Utrpenie večnej snahy po krásne v akejkoľvek podobe je zrazu zábava, nemyslíte?
 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Terez

Študentka žurnalistiky, ktorá síce od detstva behá s mikrofónom, no našla sa až pri písaní. Rada ráno stojí pred skriňou a nevie, čo si obliecť. Rada nosí veci, nad ktorými babky prevracajú očami. Rada jedáva nezdravé veci a rada cvičí, cestuje. Rada žije život, ktorý má.

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy